Transfer de la aeroportul Treviso la Veneția

Aeroportul Treviso

Rezervați un transfer între aeroport și Veneția

Când ați rezervat zborul spre Veneția, ați ales opțiunea Ryanair, care este singura companie aeriană care zboară spre Veneția (sau mai degrabă spre Treviso) din Franța și Belgia.

În ciuda faptului că ați economisit bani pe biletul de avion, singurul inconvenient cu care va trebui să vă confruntați este un transfer de la aeroportul din Treviso la Veneția. În timp ce călătoria dumneavoastră va costa puțin mai mult decât un transfer de la aeroportul principal din Veneția, trebuie să luați în considerare durata transferului, care durează aproximativ 30-45 de minute.

Transfer cu autobuzul de la aeroportul Treviso la Veneția

Între aeroportul din Treviso și Veneția, există mai puține opțiuni de transport public, ceea ce are avantajul că este mai ușor să găsești cea mai ieftină variantă. Este pur și simplu autobuzul care vă va duce de la aeroportul Antonio Canova din Treviso la Veneția. Trei companii își oferă serviciile la sosire:

Barzi Bus Service
Compania privată Barzi Bus Service (+39 348 836 71 85; www.barziservice.com) operează un autobuz de transfer direct către parcarea Tronchetto din Veneția, chiar lângă stația Santa Lucia. De acolo este o plimbare de 1/4 de oră până la Piazzale Roma, centrul istoric al orașului. Tarifele sunt următoarele: 12 euro dus și 22 de euro întors (valabil timp de 10 zile). Autobuzele circulă între orele 8.00 și 22.30, cu 1-2 autobuze pe oră. Durata totală a călătoriei este de 40 de minute. Puteți cumpăra bilete în autobuz sau de la casa de bilete din sala de sosiri. Biletele achiziționate cu Ryanair nu sunt valabile cu Barzi Bus Service.

ATVO
Compania de autobuze ATVO (Azienda Trasporti Veneto Orientale(www.atvo.it) oferă, de asemenea, un serviciu către Veneția Mestre (continentală) și Piazzale Roma din Veneția. Cu toate acestea, călătoria durează puțin mai mult, deoarece autobuzul urmează un drum sinuos. Călătoria durează între 45 de minute și o oră. Tariful este de 12 euro dus și 22 de euro întors (valabil timp de 10 zile). ATVO lucrează în parteneriat cu Ryanair, așa că, dacă vă rezervați biletul online în același timp cu zborul, puteți folosi acest autobuz pentru a ajunge la Veneția. Autobuzul așteaptă în fața terminalului aeroportului.

Transfer cu autobuzul + trenul de la aeroportul din Treviso la Veneția

Compania ACTT (Azienda Consortile Trasporti Treviso(www.actt.it) operează un serviciu de autobuz (nr. 6) de la aeroportul Treviso la gara Treviso (1,30 euro sau 2,50 euro dacă îl cumpărați în autobuz). Durata călătoriei este de 20 de minute, iar serviciul funcționează între orele 6.00 și 22.30, cu 1 până la 3 autobuze pe oră. Apoi, trebuie să luați un tren de la Treviso la gara Santa Lucia din Veneția. Prețul biletului de tren este de 4 € în cea mai mare parte a timpului.

Aceasta este cea mai ieftină opțiune, dar și cea mai puțin convenabilă, mai ales dacă aveți bagaje mari.

Transfer cu taxi sau mașină premium

O călătorie cu taxiul de la aeroportul din Treviso până în centrul Veneției vă va costa peste 70 €. Acest lucru poate fi util dacă doriți mai mult confort și dacă sunteți un grup de 3 sau 4 persoane. În plus, taxiul vă va lăsa cât mai aproape de hotelul dumneavoastră din Veneția.

Rezervați un taxi până la Aeroportul Treviso cu TaxiTender. Aceasta este o platformă de rezervări online pentru un transfer de aeroport fiabil și accesibil. Șoferul vă va aștepta în zona de sosiri cu un afiș cu numele dumneavoastră. Acesta vă va conduce apoi cu mașina până la locul exact unde doriți să mergeți. Anularea este gratuită. Dacă aveți un zbor de dimineață devreme rezervat la aeroportul din Treviso sau dacă pur și simplu preferați să luați un taxi până la aeroport, această platformă este ideală în acest scop.

De asemenea, aveți posibilitatea de a rezerva în avans un transfer de lux între aeroportul din Treviso și Veneția. Dar prețul este apoi 270€, prețul confortului!

După ce ajungeți în oraș, vă recomandăm să citiți articolul nostru despre transportul public în Veneția.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro