Transfer de la aeroportul din Cancun in centru

Situat în sud-estul Mexicului, la capătul Peninsulei Yucatan, în statul Quintana Roo, Cancún se învecinează cu Marea Caraibelor. Cunoscut de toată lumea pentru vacanța de primăvară, atmosfera jet set, muzica, magazinele de lux, cluburile hoteliere la modă și, bineînțeles, culoarea incredibilă a apei, Cancún este deseori rezumat în mintea turiștilor ca fiind zona hotelieră. Cu toate acestea, este, de asemenea, un oraș plin de surprize, în care puteți întâlni familii de pescari, puteți lua prânzul în magazine mici și fără pretenții, puteți face scufundări în locuri incredibile și vă puteți îndepărta de aglomerație. Trebuie doar să vă faceți timp pentru a ieși din traseul bătătorit. Cancún este, de asemenea, un punct de plecare excelent pentru a explora Yucatanul și comorile sale culturale și naturale.

Aeroportul internațional este situat la aproximativ 20 km de zona hotelieră din Cancún. Este al doilea cel mai aglomerat aeroport din Mexic. Cum să ajungi în centrul orașului Cancún de la aeroport? Urmați sfaturile noastre!

Cel mai ieftin: autobuzul

Autobuz spre Aeroportul Cacún

Credit foto: Shutterstock – Fotos593

Durata aproximativ 35 de minute
Tarife Aproximativ 78 pesos mexicani pe persoană cu firma ADO
Orar În fiecare zi a săptămânii, de la ora 8.10 la 20.00, aproximativ la fiecare 30 de minute.

Cu excepția cazului în care hotelul dvs. oferă un serviciu de transfer gratuit, autobuzul este, fără îndoială, cel mai ieftin mod de a călători. Compania ADO își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul țării. Autobuzele sunt sigure și fiabile. Odată ajunși în centrul orașului, autobuzul vă va lăsa la stația centrală ADO. Apoi puteți lua cu ușurință un taxi sau un alt autobuz până la hotelul dumneavoastră. Acestea funcționează de obicei 24 de ore pe zi. Dacă luați autobuzul R1 sau R2, puteți ajunge în zona hotelului pentru 12 pesos mexicani pe persoană.

Cel mai ușor de utilizat: serviciile de transport în comun

Serviciu de transfer de la Aeroportul Cancun

Credit foto: Shutterstock – Fotos593

Durata depinde de locația hotelului dvs.
Tarife aprox. 270 pesos mexicani pe persoană
Orar Adesea funcționează 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Pornește numai când este plin

De la colectivos transportă călătorii de la aeroport la hotelurile respective. Aceste dube comune sunt mai confortabile decât un autobuz și mai puțin costisitoare decât un taxi privat. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a cunoaște alți turiști pe care îi puteți întâlni pe plajă sau pe stradă. Cancún este o lume mică! Dacă sunteți într-un grup, va fi mai rentabil să rezervați o dubă privată. Același lucru este valabil și în cazul în care cazarea nu se află în zona hotelului, care este adesea singura deservită de transport în comun.

Cea mai rapidă cale: taxiul

taxi

Credit foto: Shutterstock – Ceri Breeze

Durata depinde de locația hotelului dvs.
Tarife Aproximativ 640 pesos mexicani pe persoană
Orar Casele de bilete sunt deschise între orele 7.00 și 23.30.

Taxiurile au o capacitate medie de trei-patru persoane. Nu este posibil să alegeți un taxi la fața locului prin simpla discuție cu șoferul. Trebuie să vă rezervați locul la ghișeul din terminalele 2 și 3 ale aeroportului și să plătiți în avans. Tarifele nu sunt negociabile, astfel încât călătorii pot evita să fie înșelați de taxiurile neoficiale care ar putea încerca să reducă prețul.

O altă opțiune: vă puteți rezerva taxiul la x aeroport. cu TaxiTender o platformă de rezervări online pentru un transfer de aeroport fiabil și accesibil. Șoferul vă va aștepta în zona de sosiri, cu un afiș cu numele dumneavoastră, pentru a vă duce exact acolo unde doriți să mergeți. Anularea este gratuită. Dacă aveți un zbor de dimineață devreme rezervat la aeroportul din Cancun sau pur și simplu preferați să luați un taxi până la aeroport, această platformă este ideală în acest scop.

Cel mai disponibil: transport privat

Parcare la aeroport

Durata depinde de locația hotelului dvs.
Tarife În funcție de serviciu sau inclus în tariful hotelului (de la 40 la câteva sute de euro în funcție de tipul de vehicul și de distanța parcursă)
Orar De convenit cu departamentul

Adesea, hotelurile sau unele pensiuni oferă servicii de transfer privat care vă iau de la aeroport și vă lasă la poalele hotelului. Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Totul trebuie aranjat în prealabil cu managerul de cazare. Odată ajunși acolo, nu trebuie să stați la coadă pentru un taxi sau să așteptați autobuzul. În mod normal, transferurile sunt disponibile în orice moment al zilei sau al nopții, în funcție de serviciile oferite de hotelul dumneavoastră.

Alternativa: Închiriați o mașină lângă aeroportul din Cancún

La Aeroportul Internațional Cancún veți găsi mai multe agenții de închiriere de mașini: Budget, Europcar, Avis, Hertz sau National Car Rental. Închiriați o mașină pe plan local sau online cu de exemplu, o mașină închiriată vă va permite să ajungeți cu ușurință la hotel și să vă deplasați liber în timpul sejurului. Veți putea face mai multe excursii în împrejurimile orașului Cancún: Tulum, parcul natural Xel-Ha, parcul ecologic Xcaret, etc. Vă veți returna mașina când veți lua avionul înapoi în Franța. Pentru o săptămână de închiriere a unei mașini mici cu trei uși, cu asigurare minimă, fără opțiuni, ar trebui să plătiți aproximativ 130 EUR.

Cazare în apropierea aeroportului din Cancún

Dacă există un loc în care nu vei duce lipsă de oferte de cazare, acela este Cancún! De la hoteluri de lux la pensiuni mici și prietenoase din centru, veți avea de unde alege când vine vorba de cazare în Cancún. Zona hotelului este mai scumpă decât centrul orașului. Dacă nu doriți să vă cazați în Cancún, puteți găsi o cameră în Isla Mujeres sau Puerto Morelos.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro