Top 10 orașe pentru petreceri în Europa

Cum se apropie vara, cel mai bine este să vă pregătiți vacanța știind unde să petreceți în Europa! Pentru a sărbători o diplomă sau pentru a vă bucura după un an de muncă grea!

Primăvara a venit acum câteva zile, dar unii oameni se gândesc deja la vară. Mai mult ca oricând, 2017 va fi anul petrecerilor, iar dacă și tu cauți un loc în care să îți pui valizele în iunie pentru a te dezlănțui pe ringul de dans în ritmul câtorva girafe și butoaie de bere, iată clasamentul nostru cu cele mai bune 10 orașe europene în care să petreci!

#10. Londra, Anglia

Ieșire în oraș în Londra, Fabric Londra a fost întotdeauna renumită pentru calitatea petrecerilor din mijlocul său. De la nord la sud și de la sud la est, dacă aveți bani de cheltuit, legendarul Fabric sau Dalston Strip vă vor deschide porțile cu plăcere. Foarte la modă și modern și atrăgând o clientelă tânără, acest oraș, după cum vă puteți deja imagina, suferă din cauza faptului că oferă doar activități cu plată și uneori foarte scumpe.

De aici și poziția sa în clasamentul nostru. Totuși, dacă sunteți în vizită, nu uitați să vizitați sudul Tamisei înainte de a pleca, unde Corsica Studios și Fire își unesc forțele pentru a organiza cele mai nebunești petreceri din Marea Britanie!

Citește: Unde să ieșiți în oraș în Londra? Cele mai bune cluburi

#9. KaZantip, în Crimeea

KaZantip, ieșind În pofida anexării sale de către Rusia în 2014, Crimeea rămâne unul dintre centrele scenei europene a partidelor. Singurele condiții pentru a putea merge acolo: să ai un pașaport european (sau rusesc) și, mai ales, să ai motto-ul: “fii fericit, distrează-te și bucură-te de viață”. Dacă aceste două condiții sunt îndeplinite, ți se deschide un paradis al petrecerilor, unde sporturile extreme coexistă cu petreceri nebunești găzduite de cei mai buni DJ de pe planetă.

Totul este exagerat, dar numai când vine vorba de petrecere! O altă informație importantă de știut este că acest paradis al petrecerilor de dimensiuni XXL își deschide porțile doar o lună pe an, între 14 iulie și 14 august. Așa că pregătiți-vă!

#8. Glasgow, Scoția

Ieșiri în oraș în Glasgow Glasgow este celălalt oraș petrecăreț din Marea Britanie, chiar înaintea Londrei. În afară de atracțiile pe care le oferă orașul, acesta este cunoscut mai ales pentru Sub Club, condus de membrii faimoasei trupe și case de discuri Numers. Faceți o excursie acolo și vă va fi greu să vă întoarceți în Franța pentru a petrece, deoarece este locul unde se petrece dacă faceți parte din clasa de mijloc europeană.

#7. Copenhaga, Danemarca

Ieșind în Copenhaga Bob Sinclar, Avicii, Avicii, David Guetta, pentru a numi doar câțiva… sunt zeci de nume mari ale muzicii atrase de cluburile și alte locuri de cult ale petrecerilor din Copenhaga, capitala Danemarcei. Printre cele mai faimoase cluburi de noapte se numără Culture Box, care, pe lângă atmosfera sa confortabilă, oferă reduceri de neegalat la bere și băuturi spirtoase de la ora 23:00 până la miezul nopții: este un consum A VOLONTE.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de petrecere care să nu fie prea scump și nici prea departe de bunul și vechiul Limoges, Copenhaga este locul potrivit!

Citește și: Unde să ieși în oraș în Copenhaga?

#6. Budapesta, Ungaria

Ieșiri în oraș în Budapesta În câțiva ani, Budapesta s-a transformat într-un centru al vieții de noapte europene. Pentru o sumă modică, puteți petrece în capitala Ungariei într-unul dintre cele mai neobișnuite locuri de pe continent, în mijlocul Dunării albastre (al doilea cel mai lung fluviu din Europa).

În luna august, în timpul festivalului Sziget, Hajógyári, insula din mijlocul Dunării, găzduiește numeroase baruri și cluburi, inclusiv unul pe o barcă, pentru a vă putea dezlănțui pe ringul de dans.

#5. Zagreb, Croația

Ieșiri în oraș în Zagreb Țările din Europa de Est sunt renumite pentru că sunt centre ale vieții de noapte, iar Zagreb nu face excepție de la această regulă. Cu o multitudine de cluburi cu o multitudine de artiști locali și străini (Sirup, Split, Hvar…), capitala croată este pur și simplu unul dintre cele mai bune locuri pentru a petrece la nesfârșit și ieftin.

Poți “păcătui” dacă ai chef, pentru că sunt atâtea femei frumoase care se plimbă sorbind șampanie, pe străzi sau pe podelele iahturilor…

#4. Berlin, Germania

Ieșind în Berlin Este greu să alcătuiești un clasament al celor mai bune orașe europene pentru petreceri fără să menționezi Berlin, capitala Germaniei. De cealaltă parte a Rinului, sticlele de bere nu există în cluburi, coatele sunt ridicate de forța carafelor… iar dacă nu ești suficient de matur pentru asta, mai bine ai evita să mergi la Berlin pentru a ieși în oraș.

De la depozite abandonate la stații de metrou dezafectate, în Berlin, totul este muzică techno și graffiti… Căutați un loc mai exclusivist? Berghain va fi perfect, chiar dacă este destul de dificil de accesat.

#3. Basel, Elveția

Ieșind în Basel Fanii muzicii dance vor prefera cel de-al treilea oraș ca mărime din Elveția în locul altor destinații europene. Cu locații excelente, precum Nordstern (care atrage, de asemenea, unii dintre cei mai buni DJ din lume), Basel este compromisul perfect între a fi jumulit în Anglia, a te aventura în Crimeea sau a face pe danezul în Copenhaga!

Nu prea departe de Franța, Basel este totuși un oraș scump, iar cluburile sale nu fac excepție!

#2. Barcelona, Spania

Ieșind în Barcelona Pe lângă faptul că are cea mai bună plajă din Europa, Spania este și țara cu unul dintre cele mai bune orașe pentru petreceri 24/7. Poate că numele le aduce amintiri neplăcute parizienilor, dar Barcelona este al doilea cel mai bun oraș din Europa pentru a te distra.

Două adrese atrag cei mai mulți oameni și vă vor crește șansele de a nu petrece sărbătorile singur. Acestea sunt cluburile de noapte Razzmatazz și Ker. Cu toate acestea, iubitorii de cultură pot intra sub fustele dansatoarelor în timpul festivalului Sónar, în iunie, sau al festivalului Primavera, care are loc pe plaja catalană.

Citește și: 7 idei pentru a ieși în oraș în Barcelona

#1. Amsterdam, Țările de Jos

Ieșind în Amsterdam Amsterdam este orașul de petrecere din Europa, iar acest lucru nu ar trebui să fie o surpriză pentru mulți. În inima orașului se află cluburi și discoteci emblematice, precum Trouw, care funcționează 24 de ore pe zi, dar și Jimmy Woo și NL. Cel mai bun dintre toate? “Bitterzoet”!

Citește și: Unde să ieși în oraș în Amsterdam?

Dar Franța?

Franța este una dintre acele țări care nu au reușit să își mențină atracția estivală în ceea ce privește locurile de petrecere. Cu toate acestea, unele orașe frumoase, precum Nisa, Montpellier, Toulouse, Lille, Rennes, Nantes, Bordeaux, Amiens, Lyon, Marsilia și, bineînțeles, capitala noastră, Paris, sunt locuri minunate pentru a petrece fără a părăsi Franța.

În aceste orașe, există o mulțime de cluburi, pub-uri, gustări și alte activități la modă care cu siguranță vă vor încânta.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro