Top 10 lucruri gratuite de făcut în Miami

Să vizitezi Miami fără să scoți portofelul, este posibil! Descoperă lista noastră cu cele 10 lucruri gratuite de făcut în Miami!

Miami este una dintre destinațiile preferate ale americanilor, dar și ale străinilor, și nu este de mirare: climă tropicală, locuri naturale sublime precum Everglades, metropolă plină de viață, plajă cu nisip alb… Se justifică foarte repede!

Cu toate acestea, plecarea în vacanță, mai ales în Miami, poate fi foarte costisitoare, mai ales într-un oraș atât de distractiv ca Miami. Fiți siguri că este posibil să vizitați Miami fără să vă rupeți banca. Iată lista noastră de 10 lucruri gratuite de făcut în Miami!

1. Miami Beach

Pentru că băile de soare sunt o religie în Miami, este indicat să mergeți la Miami Beach atunci când vizitați Miami! O zonă de neratat a orașului, este legată de continent prin poduri și oferă câteva excursii foarte frumoase și gratuite.

Pentru început, faceți o plimbare de-a lungul bulevardului Ocean Drive și urcă la Partea de sud a Miami Beach. Puteți descoperi arhitectura Art Deco din South Beach sau pur și simplu vă puteți bucura de plajă! Pentru un mic picnic, mergeți la Parcul Lummus unde vă puteți bucura de o masă liniștită pe gazon.

Apoi mergeți în centrul orașului Miami Beach pentru a vizita Grădina Botanică din Miami. Este un loc foarte liniștit în mijlocul orașului, pe care îl puteți vedea înainte sau după ce ați vizitat Memorialul Holocaustului.

Și încheiem această bună zi turistică la ExoStage SoundScape, unde puteți asista, de obicei miercurea, la o proiecție gratuită de film!

2. Wynwood Walls

Wynwood Walls

Credit foto: Unsplash – Bruce Warrington

Acum ne adresăm fanilor de artă stradală sau pur și simplu curioși! Acest muzeu unic în aer liber este o idee excelentă pentru o excursie gratuită dacă vizitați Miami. Cunoscută pentru picturile sale murale pline de culoare, realizate de artiști din întreaga lume, clădirea Wynwood se reinventează în fiecare an.

Se oferă tururi ghidate ale cartierului de artă stradală din Miami, dar este perfect posibil să vă plimbați gratuit!

3. Key Biscayne

Key Biscayne

Încă mai cauți un lucru gratuit de făcut în Miami? Apoi opriți-vă la Key Biscayne Această mică insulă se află la doar o aruncătură de băț de centrul orașului Miami. Bineînțeles că există plaja Crandon Park, foarte populară printre familii și una dintre cele mai frumoase plaje din oraș, dar nu numai!

De asemenea, în inima orașului, mergeți la Rezervația naturală Bear Cut pentru o plimbare bucolică de-a lungul apei.

4. Hotelul Biltmore

Hotelul Biltmore

Credit foto: Wikipedia – Alexf

Situat în Coral Gables, hotelul Hotelul Biltmore este o adresă de neratat pe coasta de est americană și merită o vizită!

Vizita, gratuită duminică după-amiază, vă va cufunda în farmecul anilor ’20 și vă va învăța câteva anecdote suculente despre câteva celebrități! Aflat în Registrul Național al Locurilor Istorice încă din 1972, hotelul i-a primit, de exemplu, pe prințesa Diana și pe președintele Obama.

Și dacă vă place acest gen de vizită, treceți pe la casa lui Gianni Versace situat pe Ocean Drive, unde a fost ucis în fața casei sale de Andrew Cunanan.

5. Mica Havana

Vrei să faci un tur gratuit al orașului Miami și să guști din atmosfera muy caliente a orașului? Este în Mica Havana că se întâmplă! Veți fi rapid copleșit de cultura cubaneză, care este încă foarte prezentă în această zonă din Miami.

Printre lucrurile gratuite de făcut, se numără și faimosul Parcul Maximo Gomezsau Domino Park pentru prieteni. Vă puteți alătura bătrânilor din zonă pentru a învăța să jucați domino și șah!

Apoi mergeți spre faimosul bulevard Calle Ocho Walk of Fame din Florida! Veți putea descoperi aproximativ treizeci de stele dedicate unor numeroase personalități latine, cum ar fi Julio Iglesias. De asemenea, există activități muzicale și expoziții de artă în aer liber în timpul vineriilor culturale (Los Viernes Culturales, în fiecare ultimă vineri din lună).

În cele din urmă, vă puteți încheia călătoria îndreptându-vă spre Muzeul din Golful Porcilor. Veți fi purtați înapoi în amintirea invaziei din 1961 în Cuba și a debarcării din Golful Porcilor.

6. Muzeul de Artă Patricia și Phillip Frost

Cultură pentru toți: acesta este proiectul acestui muzeu gratuit situat în inima FIU din Florida. Puteți descoperi colecții permanente de artă, obiecte precolumbiene (Maya și Inca), fotografii, dar și activități distractive și interactive care îi vor interesa pe cei mici și mari deopotrivă!

7. MetroMover

MetroMover Drăguț, verde ȘI gratuit, MetroMover vă permite să faceți o plimbare aeriană distractivă în Centrul orașului și Brickell, cartierele din Miami în care mixul urban este atractiv.

Între zgârie-nori, mare și arhitectura Art Deco, călătoria cu MetroMover îi poate atrage și pe copiii mici!

Alte lucruri gratuite de făcut în Miami

Este bine de știut că multe muzee sau situri își deschid porțile gratuit câteva zile pe lună și ne face plăcere să vă împărtășim planurile noastre bune:

8. Parcurile naționale Everglades și Biscayne

Everglades Și da, este posibil să vizitezi Parcul Național Everglades și Parcul Național Biscayne două obiective și minuni pe care trebuie să le faci dacă ajungi să vizitezi Miami! În fiecare weekend în timpul sezonului secetos (deci până pe 21 aprilie 2019 pentru anul acesta), Homestead, un oraș situat la sud de Miami, se oferă să vă ducă în aceste două parcuri și să vă ofere un tur ghidat!

Pentru mai multe informații despre locurile și orele de întâlnire, puteți accesa site-ul site-ul oficial al orașului.

9. Muzeul pentru copii din Miami

Perfect dacă vizitați Miami cu copii, acest muzeu oferă expoziții interactive și distractive, programe și materiale educaționale legate de artă, cultură și societatea de consum!

Este gratuit în a treia vineri a fiecărei luni, între orele 15:00 și 21:00, și întotdeauna gratuit pentru bebelușii cu vârsta sub 1 an.

10. Muzeul de Artă Pérez din Miami (PAMM)

Muzeul de Artă Pérez din Miami

Credit foto: Flickr – John Zacherle

Haideți, un ultim lucru gratuit de făcut în Miami pentru drum: The Muzeul de Artă Pérez din Miami.

Gratuit în a doua sâmbătă a fiecărei luni, între orele 13.00 și 16.00 (și întotdeauna gratuit pentru copiii sub 12 ani), acesta este un muzeu de artă modernă și contemporană care reunește și expune lucrări din secolele XX și XXI într-un mod distractiv. Încă o ocazie de a ieși cu toată familia!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro