Top 10 lucruri de făcut în Hurghada

Plănuiți o călătorie în Egipt? Apoi, nu uitați să vizitați Hurghada și atracțiile sale de neratat!

Egiptul este adesea sinonim cu marele deșert presărat cu piramide și sfincși. Cu toate acestea, micul oraș egiptean Hurghada vă va surprinde cu o atmosferă complet diferită. Într-adevăr, Hurghada este mărginită de o plajă care se întinde pe aproximativ 40 de kilometri de-a lungul Mării Roșii. Hurghada este un oraș foarte bine cunoscut pentru plaja sa și pentru apa sa turcoaz. În acest oraș de coastă veți găsi multe hoteluri, dar și o mulțime de activități. Vizitarea orașului Hurghada este plină de surprize!

Călătorești și cauți ceva de făcut în Hurghada? Atunci ați ajuns la locul potrivit! Cu cele 10 lucruri pe care trebuie să le faceți, veți găsi probabil o activitate care vă va interesa atunci când vizitați Hurghada.

1. Scufundări pe insula Giftoun

Bărci, Insula Giftun, Hurghada - Egipt

Credit foto: Shutterstock / Boshy911

Vă întrebați ce să faceți în Hurghada și sunteți dornici să descoperiți frumoasa viață acvatică din Marea Roșie? Apoi, faceți o excursie cu barca pe o insulă populară pentru viața acvatică și coralii săi colorați: Insula Giftoun. Într-adevăr, mergând pe insula Giftoun, vă puteți bucura cu ușurință de o sesiune de snorkelling. Fie că sunteți începător sau experimentat, veți găsi întotdeauna ceva care să vi se potrivească.

Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că trebuie să acordați atenție la pentru a vă rezerva ședința în avans. Într-adevăr, acest tip de activitate obligatorie este foarte popular printre cei care doresc să viziteze Hurghada. În plus, trebuie să vă asigurați că vremea este însorită și caldă în timpul aventurii tale. Astfel, scufundările vor fi cu atât mai plăcute și nu veți răci.

2. Spectacol folcloric Fantasia în Alf Leila We Leila

Alf Leila Noi Leila

Credit foto: Shutterstock / eFesenko

De asemenea, vizitarea orașului Hurghada înseamnă să vă cufundați în cultura locală. Pentru aceasta, vă puteți bucura de un spectacol minunat la Alf Leila We Leila Hotel. Dansatori din buric, acrobați de toate felurile, o expoziție culturală cu cai, un spectacol beduin și Tannura și un fabulos folclor tradițional. Aceasta este doar o parte din ceea ce vă așteaptă acolo.

Spectacolul are loc Luni, miercuri, vineri și duminică, între orele 20.00 și 22.00.

3. Quad Safari în deșert

Turiștii călătoresc cu quad-uri prin deșertul Sahara până la satul beduinilor din Egipt.

Credit foto: Shutterstock / eFesenko

Te întrebi ce să faci în Hurghada și vrei să ai parte de senzații tari? Apoi porniți să descoperiți deșertul cu un quad din Hurghada. Într-adevăr, este posibil să Puteți rezerva acest tip de activitate la fața locului sau online. În acest fel, ghidul dumneavoastră vă va lua direct de la hotel.

Înainte de a începe, veți avea ocazia să testați cvadriciclul. Acest lucru vă va permite să învățați cum să manevrați vehiculul înainte de a porni în excursie. Odată ajuns pe drum, se vede un sat de beduini, la aproximativ douăzeci de kilometri de punctul de plecare. După ce ați cucerit dunele de nisip cu quad-ul, vă puteți opri în acest sat. Odată ajunși acolo, puteți învăța obiceiurile lor și cum să călăriți o cămilă.

4. Jungle Aqua Park

Jungle Aqua Park

Credit foto: Shutterstock / Pawel Pietraszewski

Este imposibil să ratezi cel mai mare parc de tobogane din Egipt! Jungle Aqua Park din Hurghada are 35 de tobogane și 14 piscine! Astfel, vă puteți bucura de o zi perfectă pentru întreaga familie. Iar dacă aveți copii mici, această activitate este garantat un succes.

5. Orașul de nisip

Sculptură de nisip

Credit foto: Shutterstock / zhaoliang70

Vrei ceva puțin diferit în timp ce vizitezi Hurghada? Atunci ce-ar fi să vizitați un muzeu în aer liber cu sculpturi fantastice din nisip? Asta este ceea ce are de oferit orașul de nisip din Hurghada. Este alcătuită din 42 de sculpturi și 17 desene realizate de artiști din diferite țări.

Muzeul în aer liber poate fi vizitat în fiecare zi între orele 8.00 și 18.00. Astfel, puteți vedea diferitele sculpturi pe îndelete și puteți face o mulțime de fotografii. Iar dacă vă este sete, există o mică cafenea, Kafficho, la fața locului. De asemenea, în apropiere există magazine de suveniruri, dacă doriți să cumpărați câteva lucruri care să vă amintească de vacanță.

6. Valea Regilor din Luxor

Valea Regilor din Luxor

Credit foto: Shutterstock / Pocholo Calapre

Valea Regilor, un loc de neratat în Egipt, se află la doar trei ore de mers cu mașina din Hurghada. Ați dori să o vedeți atunci când vizitați Hurghada? Apoi, puteți apela la un operator de turism pentru a ajunge acolo. Unele dintre ele vă vor lua de la hotel și vă vor duce la Valea Luxor și la minunile sale. De asemenea, dacă doriți ceva mai neobișnuit, vă puteți îmbarca pe o felucă. Aceasta este o barcă cu vele tipic egipteană. Acesta vă va permite să traversați Nilul până la Orașul Morților.

La fața locului, colosul impresionant al lui Memnon vă va întâmpina la intrarea în ultimele rămășițe ale templului lui Amenophis al III-lea. Lăsați-vă fermecați de arhitectura magnifică a Văii Regilor și vizitați templul lui Hatshepsut. După ce ați avut suficient timp să explorați monumentele vaste după bunul plac, veți fi condus înapoi la hotel.

7. Tur cu submarinul în Marea Roșie

Recif de corali la Marea Roșie, Egipt

Credit foto: Shutterstock / Mina Ryad

Ai chef de o activitate atipică în timpul șederii tale în Hurghada?

Atunci avem ceva pentru tine: un tur cu submarinul în Marea Roșie. Într-adevăr, veți găsi la malul apei posibilitatea de a urca la bordul unui submarin. Sinbad. Puteți face o Excursie de 1 până la 3 ore în mijlocul faunei și florei din Marea Roșie.

8. Lumea delfinilor

Lumea delfinilor

Credit foto: Shutterstock / ChameleonsEye

Te întrebi ce să faci în Hurghada cu familia ta? Apoi, incredibilul spectacol cu delfini și lei de mare de la Dolphin World vă va lăsa fără cuvinte.

Într-adevăr, animalele execută acrobații uluitoare care vor face să zâmbească părinții și copiii deopotrivă. Cu toate acestea, principala atracție a Dolphin World este posibilitatea de a înota cu delfinii și leii de mare. De fapt, acesta este unul dintre singurele locuri din țară unde veți avea șansa de a înota cu aceste creaturi fermecătoare!

9. Excursie cu barca

Vizitați și închiriați o barcă în Hurghada

Credit foto: Shutterstock – Ihor Bondarenko

Dacă submarinele vă sperie, puteți opta pentru o plimbare pe mare mai tradițională. Cu sau fără căpitan, o închiriere de bărca în Hurghada promite o selecție de itinerarii variate, deoarece orașul se bucură de o poziție geografică privilegiată.

Într-adevăr, pe lângă faptul că se află la Marea Roșie, stațiunea se află la poarta de acces la Canalul Suez și la Golful Aqaba. Și nici măcar nu am menționat locurile locale deja menționate mai sus, și anume Insula Giftoun și Dolphine World.

După cum vedeți, marea este un punct de referință în Hurghada.

10. Marele Acvariu din Hurghada

Corali și pești Egipt

Credit foto: Shutterstock / Vlad61

Acvariile sunt întotdeauna o activitate distractivă și inspirată, indiferent de vârsta pe care o ai. Prin urmare, ar trebui să vizitați Marele Acvariu din Hurghada. Acesta este dedicat învățării importanței conservării și ecologiei pentru fauna acvatică.

Una dintre principalele atracții este, fără îndoială, tunelul subacvatic. Tunelul este un vis devenit realitate pentru copiii în căutare de aventură. În plus, vă puteți plimba printr-o mică grădină zoologică prietenoasă și puteți hrăni câteva animale. Veți găsi maimuțe, multe păsări exotice și multe alte animale.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro