Pe ce parte ar trebui să stai în avion pentru a avea cea mai bună vedere la aterizare?

Aeronava

Care sunt cele mai bune locuri din avion pentru a spera la cea mai bună priveliște la aterizare?

Pe ce parte ar trebui să stai în avion pentru a vedea Veneția? Cum să vedeți Opera din Sydney la aterizare? Folosind informații bazate pe un zbor din Paris, Generation Voyage a realizat un infografic care arată pe ce parte a avionului ar trebui să vă aflați pentru a vă bucura de o aterizare cu cea mai bună priveliște asupra a 18 orașe din întreaga lume.

Chiar înainte de a ajunge la destinație, alegerea părții avionului pe care vă veți afla va fi crucială pentru a vă bucura de o priveliște bună a orașului în care vă veți petrece vacanța. Aveți grijă, însă, deoarece condițiile meteo pot influența uneori traiectoria pe care pilotul alege să aterizeze.

Acest infografic arată pe ce parte a avionului trebuie să stați pentru a avea cea mai bună priveliște.

Să te bucuri de o priveliște perfectă atunci când ajungi într-un oraș cu avionul este deja o oportunitate, așa că de ce să nu imortalizezi acest moment pentru a-l împărtăși pe rețelele sociale? Pentru a face cele mai bune fotografii de la fereastră atunci când ajungeți într-o destinație, este necesar să urmați câteva reguli:

  • Încercați să nu vă așezați direct deasupra unei aripi: aceasta poate ascunde peisajul de dedesubt.
  • Alegeți o oră de aterizare potrivită pentru fotografiere (de exemplu, răsăritul sau apusul soarelui).
  • Pregătiți și configurați aparatul foto înainte de aterizare
  • Căutați locurile de interes de-a lungul zborului înainte de călătorie

Prin căutarea aeroportului de sosire, este posibil să se prevadă traiectoria de aterizare și, astfel, să se determine pe ce parte a avionului se va sta pentru a avea cea mai bună priveliște.

În Los Angeles, de exemplu, puteți vedea literele “Hollywood” în dreapta. Dacă zburați spre Las Vegas, ar trebui, de asemenea, să vă uitați pe fereastra din partea dreaptă.

În Europa, orașele Lisabona, Barcelona, Londra și Veneția vă vor apărea în fața ochilor dacă vă așezați pe partea dreaptă a aeronavei. În ceea ce privește Berlinul, va trebui să alegeți partea stângă pentru a fi siguri că veți vedea Turnul TV care domină capitala germană.

Cu toate acestea, nu toate aeroporturile sunt situate în apropierea orașelor. Acest lucru este valabil în special pentru Paris, unde avioanele nu survolează deasupra capului și unde aeroporturile sunt departe de oraș.

Care sunt locurile tale preferate atunci când zbori cu avionul?

Lasă un comentariu

TravelMax.ro