Închirieri de bărci în La Grande-Motte – Franta

 Descoperiți toate informațiile utile pentru a închiria o barcă în splendida stațiune balneară din Herault.

Creat în anii 1960, La Grande-Motte se bucură de o locație și o arhitectură excepționale, unde viața este frumoasă. În fiecare an, turiștii se adună pentru a se bucura de plăcerile Mediteranei și de Petite Camargue. Ce-ar fi dacă anul acesta ați explora regiunea în mod diferit? Pentru câteva ore sau câteva zile, închiriați o barcă și navigați de-a lungul coastei Hérault, în căutare de liniște sau de senzații tari. Cum să o faci, unde să mergi, la ce preț și pentru ce excursie, urmărește ghidul Generation Voyage pentru închirierea de bărci în La Grande-Motte.

Ce tip de barcă să închiriezi în La Grande Motte?

Grande Motte

Credit foto: Shutterstock – Picturereflex

Navigația este foarte dezvoltată în stațiunea de la malul mării, așa că veți găsi tot felul de bărci de închiriat în La Grande-Motte.

 • Cască sau barcă gonflabilă
 • Timonier
 • Catamaran
 • Yacht

Descoperiți plăcerile navigației în Marea Mediterană la bordul bărcii care vi se potrivește, cu sau fără permis. Dacă doriți să fiți însoțiți, puteți închiria o barcă în La Grande-Motte cu serviciile unui comandant.

Care este prețul de închiriere a unei bărci în La Grande-Motte?

Portul La Grande Motte

Credit foto: Shutterstock – MagSpace

Prețurile de închiriere a bărcilor variază foarte mult. De la câteva zeci de euro la câteva mii, prețurile depind de sezon, de modelul închiriat și de opțiunile alese.

 • Barcă fără permis / între 140€ și 300 indiferent de anotimp
 • Barca pentru până la 6 persoane: între 200€ și 400€ pe zi
 • O barcă cu motor: între 300€ și 1000€ ziua
 • Yatch: între 1500€ și 3 000€ pe zi

Aceste tarife sunt de obicei indicate pentru închirierea pe uscat, adică fără costul combustibilului. Prin urmare, trebuie să faceți plinul la stația portuară înainte de plecare și/sau la întoarcere, în funcție de informațiile furnizate de furnizorul de servicii.

Cum să închiriezi o barcă în La Grande-Motte ?

la Grande Motte, Franța

Credit foto: Shutterstock – Picturereflex

La fel ca în multe stațiuni de la malul mării, închirierea de bărci este o activitate foarte prezentă în La Grande-Motte. În toate anotimpurile, puteți închiria toate tipurile de bărci de la furnizori profesioniști. Aceștia se află de obicei în apropierea portului de agrement și vă pot sfătui cu privire la barca potrivită pentru dumneavoastră și vă pot oferi idei de excursii în zonă.

Închirierea de ambarcațiuni între persoane fizice vă oferă acces la o gamă largă de ambarcațiuni, adesea la prețuri preferențiale. Platforme online dedicate, cum ar fi Click;BarcaToate bărcile disponibile sunt enumerate aici. Selectați ziua și locul de închiriere și consultați ofertele disponibile. Este posibil să setați mai multe opțiuni, inclusiv prezența sau absența unui comandant la bord. Un comandant este esențial dacă nu dețineți un permis de navigație și/sau dacă nu sunteți obișnuit să navigați în regiune sau pe tipul de ambarcațiune închiriată.

Completați-vă închirierea cu echipamente de agrement la mare. În cazul companiilor private sau profesionale, puteți adăuga echipamente de scufundări sau de pescuit, schiuri nautice, geamanduri remorcate sau plăci de paddleboard, de exemplu. Acest supliment este, de obicei, taxat la câteva zeci.

Am nevoie de o licență pentru a naviga în La Grande-Motte?

Ca pentru orice călătorie pe mare, este necesar să aveți un Este de preferat să aveți un permis de navigație.

Cu toate acestea, este posibil să închiriați o barcă fără licență în La Grande-Motte sau să apelați la serviciile unui comandant. Prezența unui căpitan asigură respectarea regulilor de siguranță și de navigație, pentru o excursie liniștită pe mare.

Sfatul nostru pentru navigarea în La Grande-Motte

 la Grande Motte

Credit foto: Shutterstock – Picturereflex

Situat în golful Aigues-Mortes, portul La Grande-Motte se bucură de condiții excelente de navigație. Într-adevăr, este protejat de mare prin punctul Espiguette, în ciuda prezenței Mistralului și a Tramontanei. Cu toate acestea, vânturile puternice de est și sud-est creează o maree mare. Prin urmare, accesul în port este dificil în cazul vânturilor din sud-est de peste 7 noduri.

Prețul locurilor de acostare depinde de lungimea navei, de durata escalei și de sezon. Acestea sunt stabilite în funcție de categoria ambarcațiunii și sunt definite după cum urmează pentru o zi:

 • 1: de la 6,48€ à 14,03€ ;
 • 2: de la 7,55€ à 16,15€ ;
 • 3: de la 9,68 à 22,62 ;
 • 4: de la 10,73€ à 26,96€ ;
 • 5: de la 12,96€ à 34,42€ ;
 • 6: de la 15,08€ à 41,95€ ;
 • 7: de la 18,28€ à 49,49€ ;
 • 8: de la 25,79€ à 57,02€ ;
 • 9: de la 30,17€ à 73,29€.

Care este cel mai bun moment pentru a naviga la La Grande-Motte?

Ca de obicei, cea mai bună perioadă pentru a naviga la La Grande-Motte este de la Din mai până la sfârșitul lui septembrie. Într-adevăr, condițiile meteorologice sunt ideale și există multe oportunități de excursii. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că numărul mare de vizitatori din timpul verii sporește adesea dificultățile de deplasare în port și pe uscat.

Idei de excursii cu barca din La Grande-Motte

Camargue, Grau du roi

Credit foto : Shutterstock – Picturereflex

Excursie în inima Camargue

De la La Grande-Motte, se ia direcția Port Camargue, trecând pe lângă plajele și farul din Espiguette și mlaștinile sărate din Aigues-Mortes. Urcați pe Petit Rhône până la Saintes-Maries-de-la-Mer, trecând pe lângă manade, heroni și cai de-a lungul drumului. Faceți o escală în capitala Camargue înainte de a porni din nou spre La Grande-Motte.

Două zile în Sète

Descoperiți Sète, orașul și portul său remarcabil, în timpul unei mini-croaziere de două zile. Părăsiți portul La Grande-Motte și navigați de-a lungul coastei Languedoc până la așa-numita “insulă singulară”. Aflat la răscrucea Canalului Midi, a Canalului Rhône și a Mediteranei, orașul a văzut nașterea unor mari poeți. După oprire, vă puteți plimba de-a lungul canalelor orașului pentru a ajunge la laguna Thau și pentru a petrece seara și noaptea acolo, înainte de a vă întoarce la La Grande-Motte.

Acum cunoașteți elementele esențiale, și chiar mai mult, despre închirierea de bărci în La Grande-Motte. Marea vă așteaptă. Călătorie plăcută!

Lasă un comentariu