În ce sat să stați pentru a vizita vulcanii din Auvergne?

Sunteți pe cale să descoperiți Auvergne? Descoperiți apoi cele mai bune sate în care să vă cazați pentru a vizita vulcanii din Auvergne, bijuteria regiunii!

Auvergne este acoperită în mare parte de Masivul Central, un lanț muntos care datează din era paleozoică, de acum mai bine de 500 de milioane de ani. Și în această frumoasă regiune se află faimoșii vulcani din Auvergne! The Parcul natural regional al vulcanilor din Auvergne vă va seduce prin marea varietate de peisaje, prin natura sa conservată, prin istoria sa deosebită și prin cultura sa pastorală vie și intactă. Vizitarea vulcanilor din Auvergne este o adevărată întoarcere la natură și la simplitate. Fiecare dintre drumețiile dumneavoastră vă va duce în inima unor peisaje de o frumusețe uluitoare.

Pentru a profita la maximum de șederea dumneavoastră în Parcul Natural și pentru a descoperi această regiune magnifică, este esențial să alegeți cazare potrivită pentru a vizita vulcanii din Auvergne. Probabil vă întrebați unde să dormiți pentru a vizita vulcanii din Auvergne? Așadar, pentru a vă ajuta să vă pregătiți călătoria, am alcătuit un ghid al celor mai bune sate în care să vă cazați în Parcul Natural Regional al Vulcanilor din Auvergne.

Mont-Dore

Stațiune montană, Mont-Dore este situat la izvorul râului Dordogne, la poalele Pic de Sancy, care se ridică la o altitudine de 1886 metri.

Este un loc de cazare superb pentru a vizita vulcanii din Auvergne, deoarece Mont-Dore are o poziție privilegiată în inima vulcanilor din Auvergne. Masivul Sancy este o pepită vulcanică care oferă o mare varietate de peisaje și activități. În timpul iernii, sporturile de iarnă sunt la loc de cinste. În timpul verii, vă sunt oferite drumeții superbe, pe marginile crestelor ascuțite, în văi sălbatice sau pe platouri însorite, populate cu lacuri de crater.

Pe lângă natura generoasă, zona este bine conservată și primitoare: vă veți bucura să descoperiți gastronomia locală, vestigiile istorice și evenimentele culturale care marchează acest teritoriu rural! Vă recomandăm Mont-Dore pentru cazare în Auvergne.

Saint-Jacques-des-Blats

Situat în Cantal, în sudul parcului natural, Saint-Jacques-des-Blats este, de asemenea, un sat excelent în care să vă cazați atunci când vizitați vulcanii din Auvergne!

Pe teritoriul său se află cele mai remarcabile vârfuri ale munților Cantal, cum ar fi Puy Griou pe Plumb de Cantal sau Arpon du diable. De asemenea, vă așteaptă drumeții frumoase de-a lungul defileului Cère.

Pentru a profita de o natură conservată și de o atmosferă liniștitoare, vă recomandăm să vă alegeți cazarea pentru a vizita vulcanii din Auvergne în acest sat fermecător din Cantal!

Aydat

Aydat este un frumos sat francez de lângă Clermont-Ferrand.

Este un loc frumos pentru a descoperi și a rămâne pentru a vizita vulcanii din Auvergne. Din sat, situat în partea de nord a parcului natural, se pot începe frumoase drumeții în jurul lac de Aydat. De asemenea, vă puteți plimba în valea Veyre sau pe platoul Dômes. De la locul de cazare, puteți descoperi vulcanii din lanțul Puys! În satul Aydat, vă invităm să vizitați pitoreasca biserică Saint-Sidoine, o frumoasă biserică romanică din secolul al XII-lea.

Salers

Salers este un must-see în regiune, este, de asemenea, un sat fermecător unde puteți dormi pentru a vizita Vulcanii din Auvergne! Este renumit pentru patrimoniul său local, pentru vilele sale private și pentru casele sale frumoase cu turnulețe din piatră vulcanică. Acest mic oraș fortificat găzduiește biserica Saint-Mathieuo clădire de vizitat în regiune. De asemenea, vă așteaptă plimbări frumoase de la locul de cazare din Salers.

Murol

Nu departe de Mont-Dore, Murol face parte, de asemenea, din masivul Sancy. Dacă încă vă întrebați unde să vă cazați pentru a vizita vulcanii din Auvergne, atunci nu putem decât să vă recomandăm acest sat fermecător. Pe lângă faptul că oferă un acces privilegiat la vulcanii din regiune, aici se află mai multe locuri de interes, precum castelul Murol, peșterile trogloditice din Rajat sau Altarul Druizilor!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro