Ghid inchiriere barcă în Les Saintes-Maries-de-la-Mer

În vizită în Camargue, în sudul Franței? Aici sunt toate informațiile de care aveți nevoie pentru a închiria o barcă în Les Saintes-Maries-de-la-Mer.

Capitala Camargue, situată la intersecția dintre Rhône și Mediterana, Saintes-Maries-de-la-Mer a fost întotdeauna un ținut al ospitalității și al tradiției. Descoperiți această sălbăticie într-un mod diferit: în larg, datorită închirierii de bărci în Les Saintes-Maries-de-la-Mer. Între canale și mare, nu lipsesc oportunitățile de navigație, ceea ce îi va încânta pe toți navigatorii.

Cum se face, la ce preț și ce itinerarii să alegeți, Generation Voyage vă ajută să vă alegeți închirierea de bărci în Les Saintes-Maries-de-la-Mer.

Ce tip de barca de închiriat în Saintes-Maries-de-la-Mer ?

Închiriere de bărci în Saintes-Maries-de-la-Mer

Credit foto: Flickr – Saintes-Maries-de-la-Mer

Oferta de închiriere de bărci în Saintes-Maries-de-la-Mer este câtevadar totuși prezentă. Astfel, puteți închiria :

  • De la ambarcațiuni fără licență,
  • De la bărci de dimensiuni medii : timonier sau tip de cocă,
  • Dar și barje pentru navigația interioară.

Care este prețul de închiriere a unei bărci în Les Saintes-Maries-de-la-Mer?

Gama de prețuri pentru închirierea unei bărci în Les Saintes-Maries-de-la-Mer este relativ omogenă. Într-adevăr, pentru o ambarcațiune fără licență, veți plăti între 60€ și 150€ pe zi în perioada de vară și între 100€ și 250€ pentru o barcă cu motor cu o capacitate de 6-8 persoane.

Ambarcațiunile de agrement se închiriază exclusiv pe săptămână, de la 2 000€.

Este bine de știut : În majoritatea cazurilor, prețul combustibilului nu este inclus în prețul de închiriere. Prin urmare, va trebui să faceți plinul la plecare sau la întoarcere, în funcție de termenii și condițiile indicate de furnizorul de servicii.

Închiriere de bărci în Saintes-Maries-de-la-Mer

Credit foto: Flickr – Boost Kiteboarding

Închirierea unei bărci în Saintes-Maries-de-la-Mer este ușor. Folosiți site-urile dedicate acestei activități, cum ar fi Samboat. În doar câteva clicuri, rezervați închirierea dvs. de bărci în Les Saintes-Maries-de-la-Mer cu o persoană privată sau un profesionist disponibil. Veți găsi numeroase opțiuni de căutare: data, locația, prezența unui comandant la bord, echipamente suplimentare etc. pentru un preț imbatabil. Vă puteți crea propria închiriere personalizată.

Printre aceste opțiuni, echipamentul de agrement pe mare vă permite să vă bucurați pe deplin de plăcerile mării. Pentru câteva zeci de euro, completați închirierea de bărci în Les Saintes-Maries-de-la-Mer cu echipament de pescuit, un wakeboard, geamanduri remorcate sau o vâslă, de exemplu. Acesta din urmă este foarte popular în stațiunea de la malul mării, datorită condițiilor meteorologice ideale pentru practicarea lui.

Am nevoie de o licență pentru a naviga în Les Saintes-Maries-de-la-Mer?

Din cauza locației sale, este Este preferabil să aveți un permis de navigație să navigheze în Saintes-Maries-de-la-Mer.

Dacă nu o aveți, aveți posibilitatea de a alege între închirierea unei ambarcațiuni fără licențăDacă doriți să închiriați o ambarcațiune fără permis, furnizorul de servicii vă va da un permis temporar de navigație sau puteți închiria ambarcațiunea cu un comandant. Căpitanul va pilota barca pentru dumneavoastră, pentru o călătorie în siguranță.

Sfatul nostru pentru navigarea în Saintes-Maries-de-la-Mer

Marina, Saintes-Maries-de-la-Mer

Credit foto: Flickr – Axel Brocke

Portul Gardian este un port de dimensiuni umane, astfel încât navigația este relativ plăcută. Pe de altă parte, acest lucru înseamnă, de asemenea, că cele 84 de dane destinate să găzduiască iahturi în vizită pot deveni rapid supraaglomerate în timpul verii, ceea ce necesită manevre uneori complicate.

Dacă doriți să faceți escală la Les Saintes-Maries-de-la-Mer în timpul verii, nu uitați să verificați dacă este disponibil un loc. Căpitănia portului poate fi contactată pe canalul VHF 9.

Portul este accesibil cu un vânt mediu dinspre nord și vest, de până la forța 6. Dincolo de acest punct, și cu un vânt dinspre sud-est, accesul este dificil sau chiar nerecomandat. Vă rugăm să vă asigurați că verificați condițiile meteorologice înainte, în timpul și după călătorie.

În cele din urmă, pentru cei care navighează spre est, este important de știut că următorul port după Saintes-Maries-de-la-Mer este Port Saint-Louis du Rhône, la aproximativ 30 de mile distanță. Ambarcațiunile care nu sunt echipate și proiectate pentru o astfel de autonomie nu vor găsi adăpost între ele.

Când este cel mai bun moment pentru a naviga spre Saintes-Maries-de-la-Mer?

Primăvara este cel mai plăcut sezon pentru a naviga și a închiria o barcă în Les Saintes-Maries-de-la-Mer. Vremea este favorabilă, iar numărul de navigatori este încă scăzut.

Idei de excursii cu barca din Les Saintes-Maries-de-la-Mer

Descoperiți Camargue și Les Saintes-Maries-de-la-Mer, luând-o pe mare

Credit foto: Flickr – jean-louis Zimmermann

Apa este peste tot în Saintes-Maries-de-la-Mer, o ocazie de a descoperi Camargue prin trei idei de itinerarii, de la câteva ore la câteva zile.

Croazieră pe micul Rhône

Cufundați-vă în inima Camargue cu acest itinerar de aproximativ 1h30. De la Les Saintes-Maries-de-la-Mer, urcați pe Petit Rhône până la Bac du Sauvage și bucurați-vă de o croazieră într-un cadru excepțional: parcul regional Camargue.

De-a lungul drumului, veți întâlni faună și floră sălbatică tipice regiunii. De la un mal la altul, manade, cai, heroni cenușii și flamingo roz vă vor însoți în această plimbare liniștită. Întoarcerea se face pe același traseu, cu întoarcere la Bac du Sauvage.

Este bine de știut: curentul poate fi puternic în această parte a micului Rhône.

Coasta Camargue

Descoperiți orașele emblematice din Camargue într-un mod diferit. Din Port Gardian, porniți spre Grau-du-Roi și plimbați-vă de-a lungul celor 10 km de nisip fin ai plajei Espiguette și ai farului său, înainte de a descoperi porturile de agrement din Port Camargue și traulerele însoțite de pescăruși care se întorc în port.

Profitați de liniștea mării pentru a admira arhitectura unică din La Grande-Motte înainte de a vă întoarce. Apoi, reveniți la Les Saintes-Maries-de-la-Mer, cu ghidajul bisericii sale emblematice.

Între mare și canale

Situația geografică din Les Saintes-Maries-de-la-Mer vă permite să navigați pe Marea Mediterană, dar și de-a lungul canalelor, cum ar fi canalul Rhône à Sète. Luați-o pe aceasta din urmă spre Saint-Gilles, apoi spre Aigues-Mortes și opriți-vă pentru a vizita salinele și orașul său fortificat.

Luați canalul înapoi spre Grau-du-Roi pentru a ajunge la mare. De acolo, vă puteți continua călătoria spre diversele porturi de pe coasta Languedoc sau vă puteți întoarce la Saintes-Maries-de-la-Mer pe mare și să vă bucurați de calm pentru a admira peisajele și arhitectura de pe coasta Camargue.

Cu toate aceste informații, închirierea unei bărci în Saintes-Maries-de-la-Mer nu mai are secrete pentru dumneavoastră. Acum puteți rezerva…și pleca!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro