Cum sa inchiriezi o barca în Palavas

Vrei să mergi la mare pentru o după-amiază? Descoperiți toate informațiile utile despre închirierea de bărci în Palavas!

Fost sat de pescari care a devenit o destinație turistică pentru multe familii, Palavas evocă imediat vacanța. Ce-ar fi dacă ați profita de sejurul dumneavoastră pentru a naviga de-a lungul coastei? Indiferent dacă sunteți începător sau marinar experimentat, cu sau fără permis de navigație, Generation Voyage vă va ajuta să vă alegeți o barcă de închiriat în Palavas.

Unde, când și la ce preț, găsiți cu ușurință barca care vi se potrivește datorită sfaturilor noastre. Urmați ghidul !

Ce fel de barcă de închiriat în Palavas ?

Închiriere de bărci în Palavas

Credit foto: Shutterstock – tichr

Puteți închiria o barcă cu sau fără licență în Palavas. Între persoane fizice sau cu un profesionist, veți avea acces la un număr mare de ambarcațiuni:

  • Hull,
  • Semi-rigid,
  • Monocoque,
  • Catamaran,
  • Și barje.

Oricare ar fi dorința dumneavoastră, veți găsi cu siguranță barca potrivită pentru dumneavoastră. Poziția geografică a orașului vă permite să navigați atât pe mare, cât și pe râu.

Cu familia sau cu prietenii, cu sau fără permis de navigație, posibilitățile de închiriere de bărci în Palavas sunt numeroase.

Care este prețul de închiriere a unei bărci în Palavas?

Prețul de închiriere a unei bărci în Palavas-les-flots depinde de categoria de barcă, de durată și de sezon. În perioada de vară, prețurile variază între :

  • 150€ și 750€ pe jumătate de zi,
  • Și între 290€ și 1 500€ pe zi, în medie.
  • În afara sezonului, prețurile scad semnificativ. Acum este posibil să închiriați o barcă de la un sute de euro pe jumătate de zi și până la 1 000€ pe zi.

Aceste tarife sunt pentru închirierea fără combustibil, adică cel mai adesea fără combustibil și fără echipamente auxiliare. La bord se află doar echipamentul de siguranță obligatoriu (veste de salvare, frânghii, geamanduri, extinctoare…).

Închiriere de bărci în Palavas

Credit foto: Flickr – sabin paul croce

Închirierea de bărci este o activitate răspândită în Palavas. Veți găsi furnizori de servicii specializați care cunosc zona pe de rost. Dar de ce să nu ne întoarcem la închirierea de bărci între persoane fizice? Site-uri dedicate, cum ar fi această secțiune enumeră toate ambarcațiunile disponibile și opțiunile acestora.

Aveți acces la o gamă largă de bărci de închiriat în Palavas, de la persoane fizice sau profesionale, precum și la posibilitatea de a închiria serviciile unui comandant. Această opțiune este ideală pentru persoanele care doresc să descoperiți plăcerile navigației și care nu dețin o licență corespunzătoare.

Pe multe ambarcațiuni puteți închiria, contra cost, echipamente de agrement pentru a face această călătorie de neuitat. Pentru câteva zeci de euro, puteți lua cu dumneavoastră aripioare, măști, tuburi de respirație, caiace de mare, wakeboard-uri sau schiuri nautice. Adresați-vă furnizorului dumneavoastră de servicii pentru mai multe informații!

Am nevoie de o licență pentru a naviga în Palavas?

De cele mai multe ori, pentru închirierea unei ambarcațiuni în Palavas, este necesar un permis. Dacă nu aveți unul, aveți două opțiuni:

  • Închirierea unei ambarcațiuni fără licență ;
  • Sau închiriază o barcă cu skipper.

Închirierea unei ambarcațiuni cu căpitan în Palavas vă va costa mai mult, dar veți avea siguranța că veți naviga liniștit, însoțiți de o persoană care cunoaște marea și particularitățile locale. Cine știe, ar putea să vă arate și colțurile secrete rezervate celor inițiați sau să vă învețe rudimentele navigației!

Sfatul nostru pentru navigarea în Palavas

Palavas

Credit foto: Shutterstock – Picturereflex

Portul Palavas este situat la gura de vărsare a râului Lez, cu fața la mare. Orașul găzduiește de fapt două porturi de agrement Primul este portul orașului, iar al doilea este portul fluvial Paul Riquet. Primul este foarte aglomerat vara și poate găzdui ambarcațiuni de agrement de până la 20 de metri, în timp ce al doilea este folosit în principal de barje și bărci mici.

În sezon, este este obligatoriu să sunați la biroul portuar pentru a fi condus de un agent portuar până la locul de acostare. Pentru navigatorii care navighează pe Lez, este imperativ să verifice dacă există un loc de acostare disponibil înainte de a se îndrepta spre port: întoarcerea este foarte dificilă.

Portul a primit etichetele Clean Port și Blue Flag, așa că este important să să respecte anumite practici de mediu. De exemplu, trebuie să aveți grijă să nu zgâriați fundul atunci când ancorați, să folosiți produse biodegradabile și să vă sortați deșeurile la întoarcere.

În cele din urmă, trebuie remarcat faptul că, chiar dacă Palavas este relativ ferit de mistral și de tramontane, acestea creează totuși curenți puternici în vânturi de nord-est și sud-vest.

Care este cel mai bun moment pentru a naviga în Palavas?

Primăvara este anotimpul ideal pentru a naviga în Palavas, înainte de sosirea mulțimii de vară. Vremea se pretează în mod deosebit la descoperirea coastei Palavas și a canalelor sale. Începătorii și marinarii aspiranți vor aprecia calmul stațiunii în afara sezonului.

Vara este, evident, o perioadă plăcutăDar este mult mai aglomerat, atât pe uscat, cât și pe mare.

Idei de excursii cu barca din Palavas

Croaziera, principala activitate de făcut în Aigues-Mortes

Credit foto: Shutterstock – Lenush

Plaja din Aresquiers

Descoperiți plaja Aresquiers evitând blocajele de trafic! Această scurtă plimbare pe mare de 10 km vă duce într-un mic paradis, bine cunoscut de localnici, dar foarte greu accesibil pe șosea.

Din portul Palavas, navigați de-a lungul coastei orașului și a orașului Villeneuve-lès-Maguelone. Aruncați ancora la Ruine, rămășițele unei vechi ecluze. Tot ce trebuie să faceți este să vă bucurați de apele deosebit de limpezi ale locului, filtrate de 300 de metri de recife naturale.

Este bine de știut: plaja Aresquiers este un plajă mixtă. Prin urmare, este binevenită atât “textilele”, cât și naturiștii!

O croazieră în Petite Camargue

Cum ar fi dacă ați vizita orașul medieval într-un mod diferit? Pe parcursul a două zile, cu aproximativ 4 ore de navigație în fiecare zi, parcurgeți această buclă minunată prin inima unui sit excepțional.

Îndreptați-vă spre golful Aigues-Mortes și bucurați-vă de o excursie în mijlocul faunei și florei tipice din Camargue: heroni, flamingo roz și tauri vă însoțesc de-a lungul canalului Rhône.

Odată ajunși, veți descoperi orașul fortificat pe jos sau cu bicicleta. Puteți petrece noaptea aici înainte de a vă întoarce la Palavas a doua zi. Poate la timp pentru a admira o turnir din Languedoc pe Lez?

TravelMax.ro