Cum să ajungi la Mykonos din Atena cu feribotul?

Aveți de gând să mergeți în Mykonos? Găsiți aici informații despre cum să ajungeți cu feribotul din Atena pe cea mai faimoasă insulă din Ciclade.

Insula Mykonos este asociată îndeaproape cu petrecerile și cu o viață de noapte vibrantă. Cunoscută pentru cluburile sale de noapte, populare în rândul jet-set-ului grec, este în mod clar orientată spre primirea turiștilor. Ca urmare, prețurile sunt foarte mari, iar atmosfera este orice altceva decât liniștită!

Cu toate acestea, Mykonos a reușit să păstreze o parte din autenticitatea sa în străzile înguste tipice, mărginite de case albe și albastre. Plimbărețul va fi încântat să descopere biserici vechi și numeroase capele. Acestea au fost construite de locuitorii, care erau contrabandiști de bunăvoie, pentru a scăpa de o furtună pe mare!

Mykonos are acum aproximativ zece sate. Aveți grijă să nu confundați Chora, capitala sa, cu Chora, orașul principal din Naxos, o altă insulă din Ciclade! În timp ce vă plimbați, explorați locuri fermecător de bine conservate, cum ar fi satele Ano Mera și Klouvas, situate în interior.

Vrei să mergi și să te distrezi pe plajele de nisip din Mykonos? Iată cum să ajungi pe insulă cu feribotul din Atena!

Companii de feribot care leagă Mykonos de Atena

Companii de feriboturi din Mykonos spre Atena

Credit foto: Din viața mea de aur / Shutterstock.com

Dacă plecați din Pireu, portul Atena, trebuie să știți că există 29 de curse săptămânale. Trei companii de transport maritim își împart punctele de trecere. Acesta este Blue Star Ferries care asigură cele mai multe călătorii, de până la cincisprezece ori pe săptămână. Seajets și Feriboturile Golden Star Acestea oferă câte șapte fiecare.

Durata traversării variază în funcție de compania pe care o alegeți. Seajets este cel mai rapid, cu doar două ore și jumătate de așteptare. Blue Star Ferries spune că durează aproape patru ore, iar Golden Star Ferries spune că durează cinci ore. Aceste diferențe de viteză se datorează tipului de vas utilizat, precum și numărului de opriri intermediare pe celelalte insule Cicladice.

În Mykonos, feribotul va debarca în portul Chora. Capitala colorată și vibrantă a insulei vă va primi cu brațele deschise, cu magazinele și restaurantele sale. Veți găsi, de asemenea, diverse vehicule de închiriat, în funcție de dorințele dumneavoastră: mașini, scutere, biciclete…

Planificați o călătorie cu feribotul spre Mykonos cu Direct Ferries

Căutați modalități de a planifica o călătorie cu feribotul spre Mykonos? Nu ezitați să folosiți un site de comparare a feriboturilor, cum ar fi Direct Ferries. În fiecare zi, acesta analizează toate ofertele companiilor de transport maritim care operează în Marea Mediterană. În acest fel, veți avea toate informațiile de care aveți nevoie într-o clipită!

Pentru a face o simulare, este foarte simplu: pe pagina de start Direct Ferries, începeți prin a indica faptul că doriți să călătoriți spre Mykonos din Pireu. Apoi introduceți data și ora la care doriți să plecați și faceți același lucru pentru întoarcere. Încheiați cu informațiile referitoare la pasageri: număr, vârstă etc. Doriți să vă aduceți propriul vehicul? Apoi trebuie să introduceți tipul și marca acestuia. Tot ce trebuie să faci este să dai click pentru a valida!

Cu toate aceste date, veți obține o listă cu rutele planificate pentru datele pe care le-ați ales. Acum depinde de dumneavoastră să comparați aceste rezultate și să găsiți oferta perfectă!

Luați un feribot de la Atena la Mykonos

Credit foto: De la NAPA / Shutterstock.com

Mulțumită listei de traversări oferite de Direct Ferries, ați găsit ruta potrivită pentru dumneavoastră. Acum este timpul să vă rezervați călătoria! Nu așteptați până în ultimul moment, deoarece călătoriile cu feribotul sunt la mare căutare. În afară de Mykonos, Atena oferă, de asemenea, feriboturi către alte insule cicladice, cum ar fi Santorini, Naxos și Paros.

Dacă dați clic pe programul pe care l-ați ales, veți fi direcționat către o nouă pagină. Această pagină vă cere să vă completați preferințele în funcție de mai multe opțiuni de călătorie. Într-adevăr, în funcție de faptul că preferați un loc pe punte sau o cabină cu paturi supraetajate și baie privată, tariful nu va fi același! O bună concesie, în funcție de durata călătoriei, ar putea fi să solicitați un loc într-unul dintre saloanele pentru pasageri. În acest fel, aveți unde să vă așezați și nu veți obosi să stați în picioare.

Direct Ferries oferă, de asemenea, o asigurare de anulare gratuită, dacă doriți. De asemenea, puteți solicita un SMS pentru a vă reaminti detaliile rezervării. Tot ce trebuie să faceți este să așteptați un e-mail de confirmare la adresa pe care ați furnizat-o.

Nu ați găsit ceea ce căutați din portul Pireu? Portul Rafina, aflat la o oră de Atena, oferă, de asemenea, treceri spre Mykonos.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro