Cum să ajungi la Milos din Santorini cu feribotul?

Milos este o insulă din sud-vestul insulelor Ciclade. Cunoscută pentru dezvoltarea sa industrială, cu exploatarea diverselor mine de minerale, din păcate, nu se bucură de aprobarea turiștilor la prima vedere. Cu toate acestea, este un adevărat favorit al multor turiști. Pentru a o descoperi, va trebui să treci dincolo de prima impresie și să-i dai o a doua șansă pentru a-și dezvălui comorile ascunse. De la sate de pescari la izvoare termale și plaje, Milos este o insulă plină de bogății, care merită o vizită dacă plănuiți o excursie în Ciclade. Este o escapadă ideală pentru câteva zile. Pentru a vă ajuta să ajungeți în siguranță, iată cum să ajungeți în Milos cu feribotul din Santorini!

Companii de feribot din Milos către Santorini

Fotografie aeriană a unui feribot cu stele albastre în Insulele Ciclade

Credit foto: Shutterstock / Aerial-motion

Dacă doriți să luați un feribot spre Milos, fiți siguri: este floare la ureche. Este deservit de mai multe linii din celelalte insule cicladice, dar și din Atena, Creta și Dodecanesa. În total, există mai mult de 60 de conexiuni pe zi pentru Milos în sezonul de vârf.

Legătura cu Santorini este asigurată de mai multe companii, cu una sau două treceri pe zi:

  • Feriboturi rapide
  • Blue Star Ferries
  • Seajets
  • Feriboturile Golden Star
  • Zante Ferries
  • Anek Lines

În funcție de momentul în care călătoriți cu feribotul spre Milos din Santorini, este posibil să nu aveți întotdeauna de ales între mai multe companii. Pentru o călătorie în ianuarie, de exemplu, doar Zante Ferries și Anek Lines oferă o traversare o dată pe săptămână pentru un tarif de 40 de euro (pentru o călătorie dus-întors pentru două persoane, fără vehicul sau animal de companie). În sezonul de vârf (din aprilie până în octombrie), Seajets preia controlul, cu două curse pe zi (una dimineața, una după-amiaza) pentru puțin peste 100€.

De asemenea, rețineți că diferitele companii de feribot care oferă posibilitatea de a ajunge la Milos din Santorini cu feribotul variază de la an la an. Astfel, este posibil să găsiți noi companii dacă planificați o călătorie la o dată ulterioară.

Planificați o călătorie cu feribotul spre Milos cu Direct Ferries

Vedere de la sosirea în Milos

Credit foto: Shutterstock / Georgios Tsichlis

De ce să alegeți Direct Ferries?

Nu este întotdeauna ușor să găsești traversarea ideală printre toate posibilitățile oferite de companiile de feribot. Fie pentru că nu sunteți încă sigur de datele de călătorie sau de organizarea călătoriei, compararea diferitelor oferte vă poate oferi mai multă claritate. În acest scop, nu există nimic mai bun decât Direct Ferries. Acest site este un comparator de prețuri specializat în călătorii cu feribotul. Acesta vă permite să comparați tarifele și opțiunile diferitelor companii de feribot din întreaga lume, pentru a vă ajuta să găsiți ruta care se potrivește cerințelor dumneavoastră de călătorie și bugetului.

Orarul feribotului Milos – Santorini

Feriboturi Zakynthos
Această companie planifică curse spre Milos din Santorini până la jumătatea lunii ianuarie. Acesta le operează la 8h (într-o zi aleatorie a săptămânii) și duminică la 6h;

Anek Lines
Aceasta este una dintre companiile care oferă un serviciu de feribot către Milos din Santorini, chiar și iarna. În această perioadă, puteți avea o traversare de luni la 1h dimineața, adică o traversare joi la ora 22h55;

Seajets
Seajets este una dintre cele mai importante companii care efectuează traversări în Ciclade. Pentru traversarea Milos – Santorini, aceasta operează o cursă pe zi de la sfârșitul lunii aprilie până la sfârșitul lunii septembrie, la orele 15h30. O altă trecere este adăugată la 8h30 la începutul lunii iunie;

Feriboturile Golden Star
Această companie oferă o traversare între iunie și jumătatea lunii septembrie, la 11h50.

Timpii de călătorie

  • Zante Ferries: 5h20
  • Anek Lines : 3h40
  • Seajets : 2h
  • Golden Star Ferries : 2h30

Tarife pentru a călători de la Santorini la Milos

Feriboturi Zakynthos
Un loc pe pod vă este rezervat pentru a vă 19€ pe persoană. Cu toate acestea, este posibil să preferați un loc, care vă va costa 32€ pe persoană. Dacă doriți să traversați cu o mașină sau cu o mașină de camping, va trebui să numărați 72€ – și un treizeci de euro pentru o motocicletă.

Anek Lines
Pentru această traversare de noapte, este posibil să rezervați un loc pe pod la adresa 19€. În caz contrar, un buncăr vă poate fi alocat un dormitor comun pentru o persoană pentru aproximativ 30 de euro. Dacă aveți o mașină sau o rulotă, va trebui să plătiți 72€. Cu o motocicletă, un treizeci de euro.

Seajets
Pentru a lua feribotul spre Milos din Santorini cu Seajets, vă va costa 54€ pe persoană.

Feriboturile Golden Star
În sezonul de vârf, această companie oferă cel mai bun tarif pentru a ajunge la Milos din Santorini cu feribotul: 50 € pe persoană.

Milos

Credit foto: Shutterstock / Lefteris Papaulakis

Pentru a-l utiliza, introduceți pur și simplu datele dorite, numărul de persoane, animalele de companie, dacă este cazul, și caracteristicile vehiculului dumneavoastră, dacă doriți să îl luați la Milos. De asemenea, specificați porturile: Thera (portul Santorini) și Milos. De asemenea, puteți specifica dacă doriți să faceți o călătorie dus (poate către o altă insulă din Ciclade) sau o călătorie dus-întors către Santorini.

Ați găsit ruta dvs. de feribot spre Milos din Santorini? Tot ce trebuie să faceți este să vă faceți o rezervare. Pentru a face acest lucru, începeți prin a selecta traversarea dorită. Apoi introduceți titlurile, numele și prenumele pasagerilor, precum și numărul dumneavoastră de telefon. Nu uitați să selectați indicatorul de țară (+33 pentru Franța). Apoi puteți solicita, pentru o taxă de 1,99€Veți primi un SMS de atenționare cu o zi înainte de călătoria cu feribotul.

De asemenea, va trebui să vă introduceți adresa de e-mail și să alegeți dacă doriți să aveți asigurare de anulare. Apoi, va trebui doar să completați datele cardului de credit pentru a plăti pentru rezervare.

Acum ați rezervat feribotul spre Milos din Santorini! Acum trebuie doar să studiați diferitele activități și excursii pe care le puteți face în Milos în timpul șederii dumneavoastră.

Lasă un comentariu