Cum pot ajunge la Nador din Almería cu feribotul?

Vă planificați următoarea vacanță în Nador? Consultați ghidul nostru pentru a ajunge la Nador din Almeria cu feribotul!

Nador este un mic oraș mediteranean de aproximativ 130.000 de locuitori, situat pe coasta de est a Marocului, fondat de civilizația berberă. Mai târziu, a fost, pe rând, feniciană, romană și arabă. Numele său provine de la cuvântul Are Nador care în arabă înseamnă “micul sat de pe lagună”.

De câțiva ani încoace, Nador a cunoscut un mare avânt economic, în special datorită portului Bhar Amezzyan și comerțului cu pește și fructe. Orașul beneficiază, de asemenea, de trecerea a numeroși expatriați marocani, care folosesc Nador ca un loc de reîntâlnire cu țara lor natală. Supranumit Nisa Marocului, pentru stațiunea de la malul mării și plajele sale splendide, orașul este, de asemenea, poarta de intrare în Spania, cu enclava Melilla, situată la numai 17 kilometri distanță.

Plimbați-vă pe străzile înguste ale orașului, faceți o excursie pe laguna de la Mar Chica Fie că doriți să petreceți o zi cu familia pe plaja Charrana, aflată la 40 de kilometri distanță, să luați prânzul în portul Nador, să descoperiți Cap des Trois Fourches sau să admirați priveliștea din vârful muntelui Gourougou, nu duceți lipsă de lucruri de văzut sau de făcut în Nador.

Vă interesează această destinație? Iată cum să luați feribotul spre Nador din Almeria în Spania.

Companii de feriboturi de la Nador la Almeria

Nador, Maroc

Credit foto: Shutterstock / LovPhotography

Sunteți un împătimit al călătoriilor pe șosea? Călătoriți cu copii mici? Posibilitatea de a vă transporta vehiculul cu dumneavoastră este o modalitate excelentă de a avea parte de aventuri minunate și de a facilita călătoriile în vacanță. Soluția ideală este să vă luați vehiculul cu un feribot până la destinația de călătorie. Odată ajuns în Nador, vă puteți bucura cu ușurință de oraș și puteți explora zona înconjurătoare.

Dacă doriți să luați un feribot spre Nador, trebuie să știți că 3 companii operează în prezent traversarea de la Almeria:

  • Balearia 10 rotații pe săptămână sunt asigurate de către compania de feribot.
  • Trasmediterrannea compania oferă 6 curse săptămânale dus-întors
  • Naviera Armas Această din urmă companie oferă doar 4 curse dus-întors săptămânale.

Planificați o călătorie cu feribotul spre Nador cu Direct Ferries

Nador, Maroc

Credit foto: Shutterstock / Leoncinchen

Site-ul de comparare a feriboturilor, DirectFerries este locul ideal pentru a planifica și rezerva feriboturi către Nador din Almeria.

Este foarte simplu. După ce ați introdus în motorul de căutare toate informațiile despre călătoria dvs., acesta vă va sugera feriboturile disponibile la cele mai bune prețuri și în funcție de datele de vacanță. Durata traversării poate varia considerabil în funcție de navă. Prin urmare, veți avea nevoie de între 3h30 și 8h pentru a ajunge la Nador cu feribotul.

Dacă nu există o rută sau un tarif care să vă convină, există și alte rute de feribot spre Nador din alte orașe spaniole, cum ar fi Barcelona sau Motril. Consultați DirectFerries și veți găsi cu siguranță traversarea potrivită la prețul potrivit.

Nador, Maroc

Credit foto: Shutterstock / Said Mrigua

Pe site-ul DirectFerries, este foarte ușor să vă rezervați o călătorie cu feribotul spre Nador din Almeria.

  • Completați informațiile

Completați date de vacanță pentru călătoria dus-întors Almeria-Nador. De asemenea, se specifică și orar doriți, pe numărul de pasageri (și vârsta acestora), dacă călătoriți cu un animal de companie, precum și informații despre vehiculul dumneavoastră (marca și modelul), dacă aveți unul.

Vă rugăm să rețineți că puteți adăuga și o rulotă sau o remorcă și că trebuie să indicați dimensiunile cutiilor de acoperiș, ale bagajelor sau ale bicicletelor pe care le transportați pe vehiculul dumneavoastră.

DirectFerries vă oferă, de asemenea, opțiunea de a cumpăra un bilet dus-întors deschis, adică fără date și ore specifice sau fără a furniza informații diferite între călătoria de plecare și cea de întoarcere (de exemplu, în cazul în care numărul de pasageri diferă între cele două călătorii).

  • Validați și comparați prețurile

Vă rugăm să rețineți că, la fel ca în cazul avioanelor, este recomandabil să vă rezervați biletul. 2 luni în avans, pentru a beneficia de cele mai bune tarife și pentru a evita suprarezervarea. De exemplu, pentru o plecare pe 1 septembrie 2019 și o întoarcere pe 31 septembrie, numărați 88€fără mașină și fără opțiuni suplimentare. Cu o mașină, prețul biletului crește la 333€ pentru o călătorie dus-întors în aceleași date.

După ce ați selectat traversarea, veți avea posibilitatea de a vă alege opțiunile de plată (tip de scaun, tip de cabină de dormit, mese, îmbarcare prioritară etc.). Din nou, toate aceste opțiuni pot crește considerabil factura. Cu toate acestea, ele îmbunătățesc, de asemenea, confortul călătoriei și vă vor permite să vă bucurați din plin de vacanță, fără a fi epuizați la sosirea la destinație.

  • Achiziționarea unei asigurări de anulare

În cele din urmă, site-ul vă propune să subscrieți o asigurare de anulare, al cărei preț variază în funcție de companie, de traseu și de opțiunile alese. Puteți fi rambursat pentru 100 % fără costuri suplimentare, în caz de anulare a călătoriei dumneavoastră, cel târziu la 48h înainte de plecare. Dacă nu ați încheiat această asigurare, trebuie să știți că anularea călătoriei vă va costa 35€în plus față de prețul biletului.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro