Cele mai romantice 8 hoteluri din Londra

Nu vă lăsați păcăliți de aparențe, Londra este și orașul iubirii. Renunță la ea! Iată care sunt cele mai bune 8 hoteluri romantice din Londra.

Dacă există un oraș care va surprinde întotdeauna, acela este Londra. Este, probabil, cel mai cosmopolit oraș din Europa. La fel ca și populația sa dinamică și efervescentă, Orașul Lumii știe să fie și romantic! De fapt, în Anglia s-a născut mișcarea artistică romantică în secolul al XVIII-lea. Cu siguranță un semn!

Doriți să oferiți partenerului dvs. un cadou romantic? Atunci lasă-te sedus de micile detalii englezești, cum ar fi ceaiul de după-amiază, și descoperă cele mai bune hoteluri romantice din Londra pentru a face plăcerea să dureze!

1. Hotelul Hazlitt’s

Hotelul Hazlitt's

Credit foto: Rezervare

Activele : un decor incredibil de rafinat, un personal cu micile atenții
Buget/Preț : €€€
Serviciu : ★★★★

Sunteți gata să faceți o călătorie în timp? Hazlitt’s Hotel este un stabiliment uimitor, care se bazează pe o filozofie simplă.

O adevărată pepită în cartierul Soho, Hazlitt’s este perfect pentru un cuplu în căutare de romantism. Mișcarea artistică este jucată la maxim, iar atenția este acordată fiecărui detaliu, chiar și pe site-ul lor.

Dacă doriți să combinați o vizită privată și romantică cu un moment într-un balon de timp, acesta este locul perfect.

2. The Montcalm London Marble Arch

The Montcalm London Marble Arch

Credit foto: Rezervare

Activele : vă puteți alege pernele și un parfum pentru cameră, centru spa și centru de fitness la dispoziția dumneavoastră, un tratament gratuit la rezervarea unui apartament
Buget/preț: €€€€
Performanță : ★★★★★

Luxosul și rafinatul Montcalm London Marble Arch este unul dintre cele mai bune hoteluri de tip boutique din Londra. Reputația sa este bine stabilită, TripAdvisor acordându-i un Certificat de Excelență pentru al patrulea an consecutiv.

Bucurați-vă de decorul său elegant, de zonele de spa și de fitness și de posibilitatea de a vă personaliza aroma camerei sau de a alege textura pernelor. Jucați-vă în curtea plină de farmec și petreceți un moment minunat alături de cei dragi, răsfățați de personalul hotelului.

3. Shangri-La

Shangri-La

Credit foto: Rezervare

Puncte forte : vedere uluitoare la Londra, oferta “Romance in the Clouds”, acces exclusiv la piscina infinită de la etajul 52.
Buget/Angajare: €€€€
Performanță : ★★★★★

Pe lângă faptul că este un loc imaginat de scriitorul James Hilton în 1933, Shangri-La este și unul dintre cele mai romantice hoteluri sublime din Londra.

Urcați la etajul 50 al celui mai înalt turn din Europa, The Shard. Din camerele și suitele ornamentate ale hotelului Shangri-La, vedeți Londra așa cum nu ați mai văzut-o niciodată.

Hotelul oferă un pachet “Romance in the Clouds”, care vă permite să vă bucurați de servicii speciale pentru îndrăgostiți!

4. Hotelul Berjaya Eden Park

Hotelul Berjaya Eden Park

Credit foto: Rezervare

Active reducere dacă rezervați suficient de devreme, prețuri foarte accesibile pentru bugete mici, servicii clasice
Buget/preț : €
Serviciul : ★★★

Cu siguranță mai puțin luxos decât alte hoteluri de tip boutique din Londra, Berjaya Eden Park Hotel este totuși decent.

Decorul în stil victorian oferă un cadru confortabil și intim. Camerele sunt simple și oferă tot ce aveți nevoie pentru a petrece timp împreună. În inima cartierului Paddington, nu departe de Hyde Park, reveniți la elementele de bază.

5. The Park Grand London Kensington

The Park Grand London Kensington

Credit foto: Rezervare

Active : reduceri în funcție de ziua rezervării sau dacă rezervați mai mult de două nopți, proximitate față de oraș, hotel decorat elegant.
Buget/preț : €€
Serviciul : ★★★★

Park Grand London Kensington este un hotel plin de farmec și excelență. Într-adevăr, decorarea camerelor este sofisticată, cu o atenție deosebită acordată eleganței locului.

Hotelul este un loc ideal pentru ca două persoane să se întâlnească și să se bucure de stilul de viață londonez. Nu este situat în inima orașului oraș dar este totuși foarte bine conectat la centru. South Kensington este, de asemenea, foarte aproape de Hyde Park și de multe muzee, cum ar fi British Museum.

6. Claridge’s

Claridge's

Credit foto: Rezervare

Active Ofertă cu mic dejun inclus, ceai după-amiaza special de Ziua Îndrăgostiților, reputație excelentă, fitness, piscină și zonă de înfrumusețare foarte elegantă.
Buget/preț : €€€€€
Serviciul : ★★★★★

Dacă există un loc în care vă puteți simți ca un prinț sau o prințesă, acesta este Claridge’s. Reputația sa o precede: rafinament, lux și eleganță… totul este acolo. Acesta este unul dintre cele mai bune hoteluri romantice din Londra, deoarece totul este conceput, până la cel mai mic detaliu, pentru bunăstarea dumneavoastră.

Aduceți-vă jumătatea și deveniți una singură în acest stabiliment magnific și renumit, care vă va răsfăța cu toată grija posibilă.

7. Ateneu

Ateneu

Credit foto: Rezervare

Active Camere luminoase și rafinate, restaurant și bar sofisticat, terasă cu vedere la oraș (The View), spa și zonă de înfrumusețare de excepție, apartament pentru cei care doresc mai multă independență.
Buget/preț : €€€
Serviciul : ★★★★★

Intrați în lumea Athenaeum, unul dintre cele mai bune hoteluri romantice din Londra, cu un farmec și un rafinament incontestabile.

Este locul perfect pentru a vă reîncărca bateriile alături de partenerul dvs. de viață: restaurant, bar, zonă de spa, sală de fitness… Totul este la îndemână.

Cartierul emblematic Mayfair este perfect redesenat în camerele și suitele decorate cu lux, pentru plăcerea ochilor și a trupului. De asemenea, Athenaeum este renumit pentru camerele sale pline de lumină, cu ferestre din podea până în tavan, care se potrivesc…

8. Containere de mare Londra

Containere de mare Londra

Credit foto: Rezervare

Active Vedere directă la Tamisa, chiar în centrul orașului, restaurant la modă, cinematograf privat, zonă de spa conectată la hotel, ofertă romantică “Nu deranjați” pentru Ziua Îndrăgostiților.
Buget/preț : €€
Serviciul : ★★★★★

Probabil unul dintre cele mai romantice hoteluri din Londra, care este atât la modă, cât și de lux. Multe dintre camere și apartamente au vedere la Tamisa, cu ferestre foarte înalte, care lasă să pătrundă lumina.

The Sea Container London oferă un restaurant modern, cu specific gastronomic, precum și acces la un centru spa unic, o sală de gimnastică complet echipată și un cinematograf privat. Una dintre camere are particularitatea de a dispune de o terasă privată, iar cea de Cameră superioară cu terasă Camera Superior Patio este o cameră privată situată în inima orașului.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro