Cele mai romantice 6 hoteluri din New York

New York este orașul perfect pentru o escapadă romantică! Mușcă din măr și află în ce hotel fermecător din New York te vei caza!

Dacă se numește “orașul care nu doarme niciodată”, înseamnă că trebuie să dormi. Sau cel puțin aveți nevoie de un loc intim în care să vă odihniți, doar voi doi. Mai ales că New York, pe cât de fascinant este, vă rezervă multe surprize, atât în interior, cât și în exterior.

Fă-ți timp să te bucuri de sejurul tău, dar și de jumătatea ta, în spații somptuoase concepute pentru a menține vie flacăra iubirii.

1. Hotelul Dominick

Cameră cu vedere, Dominick Hotel, New York

Credit foto: Rezervare

 • Active Decorațiuni sofisticate, centru de wellness și fitness, piscină în aer liber, vedere la New York și la orizontul orașului.
 • Buget : €€€
 • Serviciul : ★★★★★

Situat în cartierul Soho din Manhattan, Hotelul Dominick este o bijuterie rară în New York. Într-adevăr, camerele și suitele sale oferă o vedere incredibilă la oraș și la orizontul acestuia. Decorul lor este sofisticat, iar arhitectura este foarte modernă. Unele apartamente au chiar și o saună privată. Acesta este locul perfect pentru o întâlnire romantică și o reuniune mondială. De asemenea, acest hotel romantic din New York este și un centru de wellness, deoarece este dotat cu un centru spa și un centru de fitness.

Vă puteți bucura de o piscină în aer liber care vă va face să vă simțiți ca într-o altă lume. Ascultați agitația orașului, în timp ce vă faceți timp să vă bucurați de jumătatea dumneavoastră.

2. Hotelul Lucerna

Cameră de hotel la Lucerne, New York

Credit foto: Rezervare

 • Active Prețuri atractive pentru un hotel de tip boutique din New York, acces la spa și centru de fitness, locație ideală lângă Central Park, arhitectură romantică
 • Buget : €€
 • Serviciul : ★★★★

Probabil unul dintre cele mai accesibile și mai bine situate hoteluri romantice din New York. Acesta se află la doar câteva minute de mers pe jos de Central Park, de Muzeul American de Istorie Naturală și de Universitatea Columbia. Hotelul Lucerne oferă camere și apartamente complet renovate, cu o arhitectură curată și clară și o ambianță luxoasă. Cu muluri în tavan, draperii din satin și mobilier din lemn, în această atmosferă înfloritoare de iubire vă veți găsi perechea și vă veți bucura de o privire de ansamblu asupra orașului New York.

De asemenea, vă puteți bucura de beneficiile centrului spa în liniște și pace: masaj cu pietre calde, masaj calmant… Există și un centru de fitness la dispoziția oaspeților care doresc să se relaxeze puțin după o zi de descoperiri. În final, bucurați-vă de restaurant, cu restaurantul francez “Nice Matin”, poate vă vor oferi și ziarul care merge cu el…!

3. William Vale

Terasă cu vedere la William Vale Hotel, New York

Credit foto: Rezervare

 • Active Patinoar pe acoperiș în timpul iernii, vedere incredibilă la Manhattan, camere spațioase, nu departe de podul Williamsburg, piscină în aer liber, o varietate de restaurante, multe oferte promoționale la rezervarea pe site
 • Buget : €€
 • Serviciul : ★★★★★

Brooklyn este, de asemenea, o zonă la modă din New York, chiar dacă ne gândim mai ușor la Manhattan. William Vale, împotriva tuturor șanselor, este un hotel fermecător din New York, deoarece este atât de modern, cât și confortabil. Camerele sale spațioase, cu balcoane sau jacuzzi, oferă oaspeților o mulțime de spațiu pentru a se relaxa și a se bucura de priveliștea orizontului Manhattanului. Transportați-vă partenerul de viață într-un loc la modă, care combină arhitectura modernă cu o atenție excepțională la detalii.

Acest hotel fermecător și romantic din New York oferă, de asemenea, o gamă largă de opțiuni de servire a mesei, de la chic italian la tapas, mâncare de stradă și gustări, există ceva pentru toată lumea. Dar nu uitați să vă faceți timp să vă relaxați lângă piscina în aer liber, vara, sau să vă distrați pe patinoarul de pe acoperiș, iarna. William Vale se va asigura că sejurul dumneavoastră romantic este un succes!

4. Hotelul NoMad

Chmabre în Nomad Hotel, New York

Credit foto: Rezervare

 • Active Decorațiuni romantice, arhitectură pariziană, vedere la oraș, camere de înaltă calitate, restaurant și bar gastronomic, ofertă de catering “Valentine’s Day”.
 • Buget : €€€
 • Serviciul : ★★★★★

Hotelul NoMad este situat de-a lungul Broadway, la câteva străzi de Times Square. Arhitectura amintește de orașul natal al proprietarului inițial, Paris. The NoMad este un hotel romantic din New York, deoarece totul este conceput pentru dragoste: lumini stinse, design elegant, decorațiuni rafinate… Faceți cunoștință cu un loc care a păstrat un farmec incontestabil de la începutul secolului al XIX-lea. Restaurantul, gastronomic și cu stele, servește micul dejun, cina și brunch. Barul oferă fast-food tipic gastronomiei americane: salate, burgeri, hot-dog… Totul în spiritul haute cuisine, desigur!

Hotelul are multe camere de standard înalt, fiecare decorată în felul său, dar întotdeauna în spiritul romantismului parizian. De fapt, unele dintre ele au vedere la orizontul orașului, pentru a fi savurate atât la joacă, cât și noaptea.

5. The Pierre

Cameră cu vedere la The Pierre, New York

Credit foto: Rezervare

 • Active Vedere liberă (Central Park sau oraș), clădire emblematică, clădire de rang înalt, personal dedicat bunăstării clienților.
 • Buget : €€€
 • Serviciul : ★★★★★

The Pierre este probabil cel mai bine situat hotel romantic din New York. Situat la marginea celebrului Central Park, hotelul și-a deschis porțile în 1930, într-una dintre cele mai emblematice clădiri din New York. Este o unitate de foarte înalt standard, iar personalul său va avea grijă de dumneavoastră.

Lăsați stresul în urmă și bucurați-vă de momentele emblematice care vă așteaptă împreună. Hotelul dispune de camere excepționale, decorate cu gust și rafinament. Locul perfect pentru a trăi viața din New York ca o vedetă alături de persoana iubită.

6. Hotel Kimpton Ink48

Cameră cu vedere la hotelul Kimpton, New York

Credit foto: Rezervare

 • Active Acces la râul Hudson, spa și centru de fitness, decor modern și la modă, bar pe acoperiș cu o vedere excepțională la tot Manhattanul, ofertă “Valentine’s Day” la restaurant.
 • Buget : €€
 • Serviciul : ★★★

Kimpton Ink48 Hotel este un hotel de tip boutique din New York, situat în cartierul Hell’s Kitchen. Doar cu numele se numește Hell’s Kitchen. Într-adevăr, este o zonă foarte animată, în care tinerii adoră să iasă după serviciu sau seara. Kimpton Ink48 este un loc minunat pentru a vă relaxa, cu acces la un centru spa și un centru de fitness de lux. Este, de asemenea, un hotel cu o arhitectură foarte orientată spre design, ideal pentru a vă întâlni și a forma o bulă cu partenerul dumneavoastră.

Motto-ul hotelului este relaxarea, liniștea trupului și a minții, iar hotelul pune la dispoziție covorașe de yoga la cerere! Restaurantul, PRINT, are o ofertă “Valentine’s Day” destinată cuplurilor care își sărbătoresc dragostea: un meniu special pentru o zi specială.

Lasă un comentariu