Cele mai frumoase 9 parcuri de distracții din Germania

Plecați în vacanță de cealaltă parte a Rinului? Descoperiți selecția noastră cu cele mai bune 7 parcuri de distracții din Germania!

Situată la granița cu Franța, Germania oferă vizitatorilor săi un peisaj excepțional. Păduri, râuri, lanțuri muntoase, este locul perfect pentru iubitorii de natură. Dacă doriți să vă diversificați activitățile între două drumeții, puteți încerca unul dintre numeroasele parcuri de distracții prezente în Germania.

Pentru cei care au chef de senzații tari, există montagne russe în fiecare parc. Iar pentru cei care vin cu copii mici, există parcuri pentru familii în toată țara. Pentru o vacanță minunată, urmați ghidul nostru! Am selectat cele mai bune 9 parcuri de distracții din Germania.

1. Parcul Europa

Atracția de apă Europa Park

Credit foto: Shutterstock / Preisler

Orar: Noiembrie-ianuarie: 11.00-19.00, sfârșitul lui martie-începutul lui noiembrie: 9.00-18.00
Preț : 55€ pentru adulți, 47€ pentru copii

Timp de șase ani consecutivi, Europa Park a fost votat cel mai bun parc de distracții din Germania și chiar din lume. Așadar, fie că sunteți cu copiii, fie că sunteți cu prietenii, nu aveți voie să ratați călătoria.

Acesta este un parc tematic despre Europa, cu cincisprezece zone, fiecare reprezentând o țară europeană. Fiecare zonă vă prezintă ce este mai bun din fiecare țară de pe bătrânul continent. În total, parcul se întinde pe 95 de hectare, cu nu mai puțin de 100 de atracții inclusiv 13 roller coastere.

Atracțiile istorice vă poartă înapoi în timp, de-a lungul secolelor. Pe de altă parte, plimbările de aventură vă vor pune la încercare nervii. Există numeroase spectacole din care puteți alege, cu 23 de ore de reprezentații în fiecare zi.

Printre cele mai populare atracții se numără Misiune de astronaut care te propulsează direct în spațiu. Cu o vedere de 360 de grade în acest univers, este o experiență unică. O altă atracție de neratat este rollercoasterul Blue Fire. Va trebui să purtați o mască de realitate virtuală în care veți lua locul unui pilot de avion care zboară deasupra munților Rusiei.

2. Playmobil Funpark

Playmobil Funpark

Credit foto: Shutterstock – Mattis Kaminer

Orar: sfârșitul lunii noiembrie-începutul lunii martie: 10:00-18:00 , din martie până în noiembrie: 9:00-18:00
Preț : 6,90€ iarna, 12,90€ vara

Sunteți un fan Playmobil? Apoi veniți să vizitați Playmobil Funpark. Acest parc, dedicat în întregime personajelor colorate, cu coafurile lor amuzante, vă va duce înapoi în copilărie pentru o zi de neuitat. Aproape toate seturile sunt realizate de Playmobil.

3. Phantasialand

Orar: deschis din aprilie până în octombrie, de la 10:00 la 18:00, 19:00 sau 20:00.
Preț : 52,50 € pentru adulți, 42,50 € pentru copii. Dacă este ziua ta de naștere, parcul este gratuit (cu dovadă)

PhantasiaLand este unul dintre cele mai bune parcuri de distracții din Germania, situat la zece kilometri de Köln. A fost construit în 1967 într-o fostă mină de lignit și oferă vizitatorilor săi un cadru unic. După cum sugerează și numele său, PhantasiaLand te transpune în lume fantastică. Dacă sunteți un fan al conturilor și al farmecului, veți fi fermecat de PhantasiaLand.

Printre numeroasele atracții ale parcului, câteva dețin recorduri mondiale. Taron este un roller coaster cu lansare multiplă, cu o viteză excepțională. De fapt, este vorba de cel mai rapid din lume. Nu uitați să vă puneți centura de siguranță. Un alt roller coaster incredibil este Crazy Bats. Acesta este în realitate virtuală și este în mare parte cel mai lung din lume. Și pentru a vă reîmprospăta, Chiapas vă oferă cea mai puternică cascadă. Să sperăm că nu vă este frică de înălțime.

4. Eifelpark

Eifelpark, Germania

Credit foto: Flickr – ERIC FORGET

Orar: pe tot parcursul anului pentru parcul de animale, din aprilie până la sfârșitul lui octombrie pentru atracții, de la 10.00 la 16.00.
Preț : 6€ pentru persoanele de peste 1,50m, 5€ pentru persoanele între 1m și 1,50m, gratuit pentru persoanele sub 1m

Eifelpark este un parc de agrement care are la bază tematica animale sălbatice. Pe lângă numeroasele atracții, în Eifelpark există sute de animale.

Parcul are un total de 45 de atracții pentru cei mici și cei mari. Una dintre cele mai cunoscute atracții este Pirateninsel, o plimbare pe un râu sălbatic de 360 de metri. Bucurați-vă de peisaj la bordul navei piraților și aveți grijă să nu cădeți, pentru că acest lucru vă poate fi fatal. O altă excursie cu barca este Gondorfer Piratenschlacht. Această atracție este mult mai relaxantă și îi va încânta pe copiii dumneavoastră în timp ce descoperă comorile ascunse ale piraților.

EifelPark își datorează numele locației sale (se află în munții Eifel) și nu Turnului Eiffel. Cu toate acestea, un nou tip de Turn Eiffel este prezent în parc. Cu atracția Turnul Eiffel este locul perfect pentru a vă bucura de peisaj.

Deoarece parcul este și un parc de animale, puteți asista la masa de animale sălbatice. Priviți cum lupii, urșii și linxele mănâncă chiar în fața dumneavoastră.

În timpul iernii plimbările sunt toate închisă dar parcul de animale rămâne deschis.

5. Parcul Hansa

Parcul Hansa

Credit foto: Shutterstock – Lucertolone

Orar: deschis de la sfârșitul lunii martie până la jumătatea lunii octombrie, de la 9.00 la 18.00 pentru parcul clasic, de la 9.00 la 21.00 pentru cele două parcuri suplimentare (Creatures of the Shadow, Magical Autumn by the Sea)
Preț : 39,50 € pentru adulți și 31 € pentru copii peste 4 ani și seniori.

Situat pe malul mării, în nordul țării, Hansapark este, de asemenea, unul dintre cele mai bune parcuri de distracții din Germania. Aici, indiferent de vârstă, există plimbări pentru dumneavoastră.

Căutați senzații tari? Urcați-vă la bordul unuia dintre roller coasterele de la Hansa Park. Mina nebună și Blestemul lui Novgorod te fac să faci bucle la o viteză nebună. În timpul verii, alăturați-vă Aventură Awilda’s Adventure< Plimbare. Această excursie la malul apei vă va oferi câteva senzații tari. Și dacă sunteți în căutarea unui pic mai multă adrenalină, Barracuda Slide este un loc de neratat în parc. Aveți grijă, s-ar putea să vă udați!

6. Legoland

LegoLand Germania

Credit foto: Shutterstock – Irina Rogova

Orar: deschis de la sfârșitul lunii martie până la începutul lunii noiembrie, între orele 10.00 și 20.00, în funcție de perioadă
Preț : 36,75€

Pentru toți fanii Lego, LegoLand este probabil cel mai bun parc tematic din Germania. Cu 55 de milioane de euro Acest parc îi va încânta atât pe cei mai mici, cât și pe cei mai mari. Veți găsi reproduceri ale multor orașe germane, cum ar fi Frankfurt sau Berlin, dar și ale unor țări europene sau monumente, cum ar fi castele sau porturi celebre. Fiecare clădire este construită cu un grad impresionant de detaliu.

Pe lângă clădiri, LegoLand le oferă copiilor dumneavoastră o întreagă lume Ninja, o acvariuo zonă Nintendo, și un loc de joacă de pirat. Iar pentru copiii mai mari, există roller coaster și plimbări cu apă vă va testa nervii la limită.

În cele din urmă, dacă veniți în grupuri de cinci persoane, beneficiați de o reducere de 3,75€.

7. Erlebnispark Tripsdrill

Erlebnispark Tripsdrill

Credit foto: Flickr – Jeremy Thompson

Orar: deschis în fiecare zi de la 9.00 la 17.00
Preț : 35,50€ pentru adulți, 29,50€ pentru copii de la 4 la 11 ani, gratuit pentru copii sub 4 ani.

Luați aer curat la nord de Stuttgart și mergeți la Erlebnispark Tripsdrill. Acest parc de aventură este ideal pentru ieșirile în familie. Pe de o parte, veți găsi un parc de animale cu aproximativ cincizeci de specii și mai multe spectacole de-a lungul anului. Iar pe de altă parte, un parc de distracții în mijlocul unei podgorii. De la roller-coastere Există montagne russe, activități acvatice de toate felurile, atracții pentru copii etc. Există câte ceva pentru toată lumea.

Este posibil să luați un abonament de două sau trei zile pentru a vă bucura pe deplin de ambele parcuri, sau chiar un abonament anual dacă doriți să repetați experiența.

8. Funny-World

Funny-World

Credit foto: Facebook – Parcul tematic Funny-World

Orar de funcționare: deschis tot timpul anului, de la 10.00 la 18.00, în funcție de zi
Preț : 11,50€ de la 3 la 59 de ani, 8,50€ pentru copii sub 2 ani, 8,50€ pentru seniori

Dacă doriți să le oferiți copiilor dumneavoastră un răsfăț, Funny World este un parc special conceput pentru ei. conceput pentru copiii cu vârsta sub 12 ani. Astfel, toate atracțiile sunt la îndemâna lor, permițându-le să se bucure de o zi așa cum ar trebui să fie.

Parcul oferă o gamă largă de atracții. În exterior, există tobogane, locuri de joacă și atracții acvatice. Dar, în caz de vreme rea, alte activități sunt oferite în interior, cum ar fi atelierele de artizanat.

Parcul este situat în Kappel Grafenhausen, aproape de granița cu Alsacia. Acesta este deschis pe tot parcursul anului.

9. Acvariul Sea Life

Acvariul Sea Life, München

Credit foto: Facebook – SEA LIFE Deutschland (SEA LIFE München)

Orar: deschis în timpul săptămânii între orele 10.00 și 17.00; în weekend și în zilele de sărbătoare între orele 10.00 și 18.00
Preț : 18,50€ bilet simplu (13,90€ online), 17,90€ bilet pentru public, 35,50€ bilet combinat pentru Sea Life + Erding Spa

Acvariul Sea Life este situat în Parcul Olimpic din München. În spatele acestui nume se află un lanț de acvarii europene. Acvariul german este situat în capitala bavareză și oferă o vizită de una până la două ore. În program, descoperirea fundului mării cu nu mai puțin de 4.000 de specii.

Dar, dintre toți acești pești, rechinul se remarcă ca fiind vedeta locului. Într-adevăr, Sea Life München este acvariul german cu cei mai mulți rechini. Cealaltă atracție majoră sunt țestoasele. O atracție dedicată lui Gonzales, singura broască țestoasă verde care poate fi văzută în Bavaria.

Dintre toate parcurile de distracții din Germania, acvariul este locul ideal pentru a vă educa familia despre fundul mării și despre fauna sa.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro