Cele mai bune apartamente Airbnb în Corfu

Veniți să vizitați insula Corfu? Iată care sunt cele mai bune chirii Airbnb din Corfu pentru a vizita insula ca la tine acasă!

Căutați un Airbnb în Corfu? Situată în nordul Mării Ionice, în largul coastelor Albaniei și Greciei, Corfu este una dintre cele mai mari insule grecești. Cu un bogat patrimoniu istoric și cultural, insula a suferit influențe venețiene, franceze, britanice și grecești de-a lungul istoriei sale. Acest mic paradis de munți, păduri și stațiuni de la malul mării are o notă de Italia și de țările balcanice într-o zonă de influență grecească.

Înainte de a stabili itinerariile pe care trebuie să le vizitați pe insulă, trebuie să știți unde veți sta. Iată selecția noastră cu cele mai bune Airbnb în Corfu.

1. Vilă Sea Breeze cu vedere uimitoare în Nissaki

Vilă Sea Breeze cu vedere uimitoare în Nissaki

Credit foto: Airbnb

Buget : €€€€
Plus de cazare : proximitatea sa față de plajă

Vedeți acest Airbnb din Corfu, calificat ca Airbnb Plus. Fie că este vorba de interior sau de exterior, totul în această unitate de cazare este excepțional. O priveliște nebună, o piscină frumoasă, un decor elegant, absolut totul a fost gândit cu grijă.

2. Old Town Apartament

Old Town Apartament

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : este situat în inima orașului vechi

Doriți să descoperiți farmecul orașului Corfu, trăind aici ca și cum ați fi acasă? Aici este un apartament frumos, recent renovat, în inima orașului vechi din Corfu. Apartamentul este spațios și aproape de toate facilitățile (baruri, restaurante, supermarketuri, brutării, etc.).

În plus, vă veți bucura de întreaga unitate de cazare, cu vedere la acoperișurile din cartierul vechi. Gazda este un Superhost și are cele mai bune recenzii pentru apartamentele Airbnb din Corfu.

3. Paleopetre K-Nine

Paleopterele K-Nine

Credit foto : Airbnb

Buget : €€€€
Plus de cazare : priveliștea sa frumoasă asupra golfului Kalami

Căutați cel mai bun Airbnb în Corfu? Această locuință complet închiriată vă va atrage fără îndoială. Situat ideal în Golful Kalami, acesta oferă acces la una dintre cele mai frumoase plaje de pe insulă. De asemenea, este complet renovată și are o vedere frumoasă la mare.

Pentru zilele în care marea este prea rece, proprietatea are o piscină mare cu infinit. Acesta este unul dintre cele mai bune apartamente din Corfu, dacă vă place liniștea și să stați într-o zonă verde. Vă rugăm să rețineți că Joanne, proprietara, este clasificată ca Superhost.

4. Camera Corfu Sokraki Villas

Camera Corfu Sokraki Villas

Credit foto: Airbnb

Buget :
Plus de cazare : priveliștea sa frumoasă

Visezi la un cadru magic? Atunci acest Airbnb din Corfu te va face cu siguranță să te îndrăgostești! Situată în Sokraki, această unitate de cazare modernă, dar tradițională, este un loc de vis. La exterior, piscina somptuoasă este amplificată de priveliștea uluitoare.

5. Flat Note “vacanță la mare

Nota plat

Credit foto: Airbnb

Buget :
Plus de cazare : terasa cu vedere la mare

Iată o cazare care își merită locul în topul celor mai bune apartamente Airbnb din Corfu. De ce? În mare parte datorită locației sale, la mai puțin de 100 de metri de plaja Barbati, una dintre cele mai renumite din Corfu. De asemenea, are o terasă mare cu șezlonguri pentru a vă bucura de soare, precum și o vedere minunată la mare. În plus, apartamentul este recent renovat. Prin urmare, este o bază bună pentru vizitarea nord-estului Corfu.

6. Vistonia Studio 9

Vistonia Studio 9

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : este situat în apropierea plajei

Această unitate de cazare este situată în nord-vestul orașului Corfu. Acest apartament cu vedere la Golful Agios Georgios este una dintre cele mai bune cazări Airbnb din Corfu pe care le-am găsit. Cu acces direct la mare, oferă o plajă de nisip care se întinde pe o lungime de 3 km. Aici vă puteți bucura de plimbări frumoase într-un mediu natural pitoresc.

De asemenea, apartamentul este aproape de baruri, restaurante și magazine. În zonă există mai multe locuri de interes.

7. Vila arhitectului cu acoperiș

Vila arhitectului cu acoperiș

Credit foto: Airbnb

Buget: €€€€
Plus de cazare : piscina sa

Această vilă este situată în municipalitatea Loutses, în nord-estul insulei, între mare și munți. Prin urmare, vă veți bucura de un sejur liniștit, departe de turismul de masă. Vila este amplasată în mijlocul unei plantații de măslini, la 20 de minute de Kassiopi. Această locație privilegiată, situată între munți și plaje, este ideală pentru un sejur romantic.

8. Thalassa Garden Corfu ANATOLI STUDIO

Thalassa Garden Corfu ANATOLI STUDIO

Credit foto: Airbnb

Buget :
Plus de cazare : priveliștea sa spre mare

Acest studio este situat pe malul mării, în golful Psaras. Aceasta face parte dintr-o proprietate mare de 2.500 m², mărginită de o grădină luxuriantă cu mulți palmieri, citrice, mlădițe, caise, smochini și rodii, împodobită cu un mure străvechi și cu lavandă și aloe vera.

Căutați un apartament frumos în Corfu? Studioul Thalassa Garden este decorat în mod artizanal cu lemn de copac și materiale naturale reciclate. Prin urmare, este logic că această cazare se numără printre cele mai bune apartamente Airbnb din Corfu. Orientată spre est, aceasta vă permite să vă bucurați de soarele de dimineață. Este ideal dacă doriți să stați într-un loc liniștit și revigorant, aproape de facilitățile turistice ale insulei.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro