Cele mai bune apartamente de pe Airbnb în Metz

Ce-ar fi dacă ați merge să petreceți câteva zile într-un Airbnb în Metz? Acest oraș drăguț și subestimat din estul Franței are mai mult de un as în mânecă!

În Metz, oamenii învață, se ajută unii pe alții, împărtășesc… În Metz, oamenii râd, se distrează și înfloresc… Dar în Metz, oamenii mai și vizitează. Puteți admira frumoasa sa catedrală veche de 800 de ani, ultramodernul său Centru Pompidou, grădina botanică de 4,4 hectare… Dar asta nu este tot! Există multe locuri de vizitat în Metz: Porte des Allemands, Temple Neuf, Place Saint-Louis… Cu influențele sale franceze și germanice, acest oraș din Lorena reunește râuri, spații verzi și căldură umană. Aceste elemente sunt omniprezente în această listă cu cele mai bune 11 apartamente Airbnb din Metz.

1. Ca în Veneția

Suita

Credit foto: Airbnb

Buget : €€€
Plus de cazare : arhitectură cu efect “wow”

Acest Airbnb de înaltă calitate din Metz este un adevărat puț de lumină. Această luminozitate intensă provine direct de la acoperișul său mare din sticlă. De asemenea, pune în valoare liniile geometrice și rafinate ale acestui loc bine conceput.

Două camere spațioase au fost amenajate în stilul cabinelor de operă. O amintire subtilă a priveliștii uluitoare de la Opera din Metz.

2. Atelier de arhitectură

metz airbnb 2 Arhitectură studio

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : un loc de parcare privat în fața studioului

Studioul Les Parmentiers este decorat cu gust și finețe. De fiecare dată când faceți un pas, un nou element al Airbnb-ului din Metz vă va surprinde.

Situat pe o stradă foarte liniștită, vă veți bucura de o liniște de neegalat. În doar câteva minute, veți avea acces la toate locurile emblematice din Metz.

3. Cocooning cocon

Studio mare și confortabil în inima centrului orașului

Credit foto : Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : gazde atente cărora le puteți face cereri speciale: șampanie, petale de trandafir…

Vrei să trăiești un basm cu un buget redus? Atunci acest frumos apartament Airbnb din Metz este pentru tine. Vă puteți bucura de bucătăria sa complet echipată sau vă puteți odihni pe patul său fermecător king size.

Situată chiar în inima orașului, această unitate de cazare confortabilă vă va oferi acces la toate activitățile și monumentele de neratat ale orașului.

4. Galeria de artă

gite d'artiste metz

Credit foto : Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : o placă turnantă de epocă cu o selecție de discuri de vinil

Galeria-grădină a pictorului Vadim Korniloff este un loc copleșit de artă. Un sejur în acest loc atipic vă va transporta într-un univers unic. Veți călători în mintea unui artist extraordinar.

O brutărie fără gluten și un restaurant vegan vă vor încânta la doar câțiva metri distanță. Experimentați un sejur unic de o noapte într-un muzeu și întâlniți o gazdă avizată.

5. Maginot

metz airbnb 5 Le Maginot

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : o noapte în inima cartierului istoric Outre-Seille

De departe cea mai colorată! Acest Airbnb de 70 de metri pătrați din Metz este spațios, contemporan și cald. Are o priveliște frumoasă asupra acoperișurilor orașului Metz și a catedralei sale.

Adunați-vă cu prietenii sau familia în jurul mesei centrale. Acolo, scoateți cărțile de joc sau zarurile și distrați-vă în timp ce savurați un cocktail al casei… Portocaliu, verde, roz: cu toate aceste culori strălucitoare, nu poți fi decât fericit la Maginot.

6. Al 13-lea

metz 7 Le 13

Credit foto: Airbnb

Buget : €€ (minim două nopți)
Plus de cazare : canapea de piele frumoasă teribil de confortabilă

Această unitate de cazare are tot ce vă trebuie: o locație ideală, confort optim și o mică grădină. Odată ajunși acolo, veți descoperi un loc renovat cu grijă, care arată minunat. Iar dacă aveți nevoie să lucrați, 13 este locul perfect. Veți putea profita de o conexiune Wifi eficientă și de mese în interior și exterior.

Indiferent de anotimp, acest Airbnb din Metz vă va încânta cu numeroasele sale calități și cu marea sa curățenie.

7. Duplex familial

Duplex familial

Credit foto: Airbnb

Buget : €€ (minim trei nopți)
Plus de cazare : o bucătărie echipată pentru a deveni Philippe Etchebest

Acest duplex Airbnb din Metz beneficiază de o locație centrală, pe o mică stradă pietonală. Un cadru care vă va permite să trăiți ca localnicii. Veți avea acces la lacul Saulcy, la centrul Pompidou și la catedrală în doar câteva minute de mers pe jos. De asemenea, are cinci paturi (un pat de o persoană, un pat king size și o canapea extensibilă).

În cele din urmă, vă veți bucura de un televizor mare, o mașină de spălat și un uscător. Astfel, acest duplex de familie este deosebit de potrivit pentru sejururi lungi.

8. Camera de alături

Nou

Credit foto: Airbnb

Buget : €€€
Plus de cazare : o gazdă prietenoasă cu intenții bune

La ultimul etaj al unei clădiri din secolul al XVIII-lea, vă așteaptă camera de alături. Mobilierul său, atât contemporan, cât și clasic, nu vă va lăsa indiferenți. Și nici priveliștea din camera ta nu va fi la fel!

Dacă vă uitați în jos, veți vedea Place Saint Louis și Rue du Grand Cerf. Acest lucru vă va da o idee despre agitația din Metz fără a fi văzut. Cine nu a visat vreodată să fie un șoricel?

9. În timp ce apa curge

"În timp ce apa curge"F2 cu o priveliște magnifică

Credit foto: Airbnb

Buget: €€
Plus de cazare : o priveliște uluitoare asupra râului și a Temple Neuf

Este imposibil să ratezi acest Airbnb din Metz atunci când navighezi pe site-ul Airbnb.Au fil de l’eau” oferă servicii remarcabile.

Șemineu Napoleon al III-lea, parchet din stejar masiv în formă de spinare, tavane înalte cu muluri: un loc de vis. În plus, proprietarii au avut grijă să decoreze fiecare cameră cu gust. Veți fi înconjurați de mobilier și tablouri vechi, renovate sau realizate manual. Un must pentru iubitorii de istorie și de obiecte de epocă.

10. Apartament Prestige

metz 11 Apartament Prestige

Credit foto : Airbnb

Buget: €€€
Plus de cazare : o sticlă de vin premiat, atent selecționată, oferită de gazda dvs.

Combinați confortul unui hotel, frumusețea unui palat și intimitatea unei cazări Airbnb în Metz și veți obține… acest apartament de prestigiu. Datorită terasei sale mici de pe malul apei, veți schimba rapid atmosfera.

Dimineața, când luați micul dejun, vă veți simți ca și cum ați fi în Veneția. Poate chiar și un cigne va veni să te întâmpine? Situat în inima centrului istoric regal, acest apartament sublim este aproape de toate locurile de vizitat din Metz. Profitați de ea.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro