Cele mai bune apartamente Airbnb în Uzès

În vacanță în Gard ? Descoperiți cele mai bune chirii Airbnb în Uzès, unul dintre cele mai frumoase orașe ale departamentului!

Sunteți un pasionat de istorie sau un iubitor de arhitectură? Uzès este locul ideal pentru următoarea dvs. vacanță. Acest orășel plin de farmec îmbină mai multe stiluri: Evul Mediu, Renaștere și clasic. Unul dintre punctele de atracție ale orașului este Ducatul de Uzès. Când intrați în incintă, veți descoperi fațada renascentistă impunătoare, capela gotică, apartamentele mobilate, turnul Bermonde și turnul din secolul al XI-lea. Descoperiți, de asemenea, panorama excepțională de pe acoperișurile orașului. Dar v-ați gândit să închiriați un Airbnb în Uzès?

Într-adevăr, dacă doriți să vizitați Uzès și împrejurimile sale, aceasta este o idee excelentă. Veți avea senzația că sunteți acasă, bucurându-vă în același timp de schimbarea de decor a unei vacanțe. Pentru a vă ajuta să alegeți cazarea ideală, Generation Voyage a alcătuit un ghid al celor mai bune Airbnb din Uzès.

1. Autenticul Mazet din Uzès, o casă mică și fermecătoare în inima Gardului provensal.

Autentic Mazet în Uzès mică casă fermecătoare în inima Gardului provensal

Credit foto : Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : piscina

Căutați liniște și pace în timpul vacanței în Gard? Veniți și stați în această casă Airbnb în Uzès. În inima verdeaței provensale, veți fi legănat de cântecul cicadelor. Acest mazet autentic a fost complet renovat pentru a vă oferi tot confortul necesar.

2. Hyper-Centre Uzès, Casă fermecătoare

Hyper-Centre Uzès, Casă fermecătoare

Credit foto : Airbnb

Buget :
Plus de cazare : situat central

Doriți să descoperiți centrul istoric al orașului Uzès? Rămâneți în această casă situată ideal în inima orașului. La doar câteva minute de mers pe jos de Place aux Herbes și de castelul ducal, puteți face totul pe jos. Cu toate acestea, apartamentul rămâne foarte liniștit, cu o grădină mică și o loggie.

3. Apartament fermecător cu grădină în inima orașului Uzès

Apartament fermecător cu grădină în inima orașului Uzès

Credit foto : Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : grădina

Vino și stai în acest apartament Airbnb din Uzès pentru un sejur de neuitat. Situat pe o alee discretă din centrul orașului, apartamentul are o mică grădină pentru un moment de relaxare. Cu livingul său boltit și bucătăria deschisă, apartamentul poate găzdui până la trei călători pentru momente de convivialitate.

4. Nou! Apartament fermecător în inima orașului Uzès

Nou! Apartament fermecător în inima orașului Uzès

Credit foto : Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : place aux herbes este la 100 de metri distanță

Acest apartament situat în inima orașului Uzès vă va fermeca prin autenticitatea sa; pietre de Uzès, grinzi expuse și tavan tipic francez. Este baza ideală pentru vizitarea orașului Uzès și a împrejurimilor sale. Apartamentul de 50 de metri pătrați poate găzdui până la trei călători.

Iar dacă ați venit cu un nou-născut, gazda vă pune la dispoziție toate facilitățile necesare, la cerere.

5. Apartament fermecător cu terasă pe acoperiș la etajul al doilea fără lift

Apartament fermecător cu terasă pe acoperiș la etajul al doilea fără lift

Credit foto: Airbnb

Buget: €€€
Plus de cazare : la terrasse tropézienne

Îmbinând vechiul și modernul, acest apartament Airbnb din Uzès vă va fermeca pe durata șederii dumneavoastră. Această unitate de cazare oferă o atmosferă caldă, decorată cu pietre și grinzi aparente, însoțite de mobilier contemporan.

După o plimbare pe străzile orașului, este o adevărată plăcere să te întorci în acest mic cocon.

6. Apartament magnific Centre Uzès

Apartament magnific Centre Uzès

Credit foto : Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : liniștită și luminoasă…în centru

Situat la 50 de metri de Place aux Herbes, vă aflați în inima orașului în acest frumos Airbnb din Uzès. Unitatea de cazare a fost complet renovată pentru a vă oferi un sejur plăcut.

În ciuda poziției sale strategice chiar în centru, veți beneficia de un calm absolut. Această liniște vă permite să admirați în deplină seninătate priveliștea magnifică a Ducatului de Uzès și acoperișurile orașului.

7. Uzès centru ” Le Cocon ” duplex cu terasă

Uzès centru "Coconul" duplex cu terasă

Credit foto: Airbnb

Buget: €€
Plus de cazare : turnul regelui din apropiere

Această casă Airbnb din Uzès vă așteaptă pentru un sejur de neuitat. Situat în cartierul satului, vă aflați la doar câteva minute de Place aux Herbes și de piața sa. În fiecare miercuri și sâmbătă dimineața, acolo se vând produse locale.

Iar dacă vreți să vă aduceți suveniruri din sejurul petrecut în Gard, duminică dimineața ar trebui să vă treziți și să mergeți la piața de vechituri din piață.

8. Un sejur liniștit la porțile orașului Uzès

Un sejur liniștit la porțile orașului Uzès

Credit foto : Airbnb

Buget : €€€€
Plus de cazare : parcul din jur

Acest apartament este ideal pentru a descoperi Uzès într-un loc atipic. Apartamentul este atașat la un vechi conac de piatră. De jur împrejur, există un parc imens de șase hectare.

Un moment de relaxare pe șezlonguri, o baie în piscină sau o masă la soare. Asta e tot ce vă așteaptă! Iar dacă doriți să descoperiți peisaje excepționale, urcați în vârful turnulețului pentru a admira priveliștea.

9. Clădire frumoasă din secolul al XVI-lea cu piscină

Clădire frumoasă din secolul al XVI-lea cu piscină

Credit foto : Airbnb

Buget: €€€
Plus de cazare : toate serviciile

Ați venit să vizitați Grădina cu prietenii? Această casă Airbnb din Uzès este făcută pentru tine. Cu o suprafață de 145 m², unitatea de cazare poate găzdui până la 6 persoane. Vă puteți bucura de terasă pentru o masă sau un mic dejun cu prietenii. Și pentru a vă reîmprospăta, nimic nu se compară cu o baie în piscină.

10. Apartament restaurat cu meticulozitate într-un centru istoric al orașului

Apartament restaurat cu meticulozitate într-un centru istoric al orașului

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : terasa și priveliștea ei

Situat în mod ideal în inima orașului, acest apartament Airbnb din Uzès este totuși foarte liniștit. Vă puteți odihni cu ușurință fără a fi deranjați de zgomotul pieței. Complet renovat, apartamentul vă promite un sejur plăcut.

În cele din urmă, admirați această priveliște excepțională de pe terasă! Un privilegiu rar, pe care numai acest Airbnb din Uzès îl oferă.

După cum puteți vedea, oferta Airbnb în Uzès este bogată și de un standard foarte ridicat. Acest lucru confirmă faptul că rămâne cea mai bună soluție pentru un pied à terre în timpul vacanței.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro