Cele mai bune Apartamente Airbnb în Reunion Island

Ce modalitate mai bună de a petrece o vacanță și de a vă bucura de oraș ca un localnic decât să închiriați un apartament Airbnb pe Insula Reunion?

Autentic, verde, festiv, exotic. Atât de multe adjective pentru a descrie această minunată insulă din Oceanul Indian. Cu un amestec bogat de culturi, patrimoniu și tradiții, Reunion este o destinație insulară plină de culoare. Descoperiți diferitele sale fațete, de la apele turcoaz ale coastei sale până la verdele intens al pădurilor sale luxuriante. Cufundați-vă în această mică bucată de paradis pe Pământ și lăsați-vă seduși de energia sa unică. Înainte de a vă încerca diversele activități disponibile în regiune, găsiți cazarea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Iată o selecție a celor mai bune Airbnb în Reunion Island!

1. Cabană între mare și munte

Cabană în Reunion Island

Credit foto: Airbnb

Buget : €
Active terasa cu vedere la mare

Ascunsă printre frunzișuri, această cabană – cocoțată pe înălțimile Piton Sain-Leu – este un balon de liniște.

În acest Airbnb din Insula Reunion, observați frumoasa vegetație din jurul dumneavoastră și porniți în căutarea diverșilor pomi fructiferi ascunși în grădina mare. La sfârșitul zilei, puteți să vă așezați pe terasă și să admirați un apus de soare somptuos peste mare.

2. Studio loft în apropiere de centrul orașului și de lagună

Loft în Insula Reunion

Credit foto: Airbnb

Buget : €
Active spațialitate

Situat la doar câteva minute de mers pe jos de centrul orașului, acest Airbnb din Insula Reunion este spațios, perfect dacă doriți să stați într-o zonă vibrantă.

După o zi petrecută în lagună, prelungiți seara pe malul mării, unde puteți asista la numeroase concerte sau pur și simplu rezervați o masă la un restaurant pentru a afla mai multe despre gastronomia locală.

3. Studio frumos echipat

Garsonieră în Saint Pierre, Insula Reunion

Credit foto: Airbnb

Buget : €
Active terasa cu copaci

Acest Airbnb plăcut din Insula Reunion vă scufundă într-o atmosferă de cocon și zen, fără de care nu veți putea trăi.

Bucurați-vă de un mic dejun plin de vitamine în intimitatea terasei cu copaci frumoși, apoi încălțați-vă cei mai buni pantofi pentru o excursie la Piton de la Fournaise. Cei mai puțin sportivi se pot relaxa pe plaja Grand-Bois, aflată la doar câteva minute de studio.

4. Vila într-o zonă liniștită între mare și munți

Vilă în Saint-Pierre, Insula Reunion

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Active grădina cu piscină

Petreceți o vacanță excepțională în această vilă magnifică, la 10 minute de Saint-Pierre. Bucurați-vă de somn în dormitorul drăguț cu aspect de cabană de plajă, relaxați-vă lângă piscină sau citiți o carte în hamac, la umbra copacilor.

Liniștea și lejeritatea vor fi cuvintele cheie ale șederii dumneavoastră în inima tropicelor.

5. Mamzelle Sega

Cabană în Saint-Pierre, Insula Reunion

Credit foto: Airbnb

Buget : €€€
Active spații confortabile în aer liber

Mamzelle Sega, un mic refugiu de liniște în inima unei grădini tropicale, este promisiunea unei schimbări totale de peisaj. Odată intrați pe ușile acestui Airbnb din Insula Reunion, veți fi propulsați într-o atmosferă blândă de tip balinez.

Împărtășiți momente delicioase în fermecătorul său lounge în aer liber și continuați cu răcoarea micii sale piscine de smarald. O experiență unică garantată!

6. Casa de pe plajă

Airbnb în La Réunion : casă pe plajă

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Active vedere panoramică a portului de agrement

O mică bijuterie pentru iubitorii de ocean, acest Airbnb “cu picioarele în apă” din Insula Reunion se află la doar câteva minute de portul de agrement și de plajă. Treziți-vă în sunetul valurilor și savurați un brunch pe barul în aer liber, cu vedere la o panoramă splendidă.

După o zi plină de activități, savurați un cocktail pe terasa liniștită și bucurați-vă de frumusețea soarelui la apus.

7. Vila F4 Contemporary

Airbnb în Insula Reunion: villa lagon de l'Hermitage

Credit foto: Airbnb

Buget : €€€
Active spații mari, luminoase

Aproape de laguna l’Hermitage, această vilă contemporană și minimalistă este un loc frumos de cazare pe Insula Reunion. Veți putea petrece timp de calitate în confortul interiorului său și veți putea beneficia de apropierea plajelor.

După o după-amiază de relaxare pe malul apei, vă puteți aduna pentru cină pe terasa mare acoperită.

8. Ô Pas des Sables

Casă în Bourg-Murat, Insula Reunion

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Active situat pe drumul vulcanului

Situată pe înălțimile frumosului sat Bourg-Murat, această casă – luminoasă și modernă – este potrivită pentru călătorii care caută liniște și verdeață.

După o vizită în orașul vulcanic, aflat la doar câteva minute distanță, sau după o dimineață de drumeții, vă puteți bucura de prospețimea grădinii cu un suc bun sau o salată de fructe.

9. La mica cabană

Cabană în Plaine des Palmistes, Insula Reunion

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Active zona exterioară amenajată

Ideală pentru iubitorii de natură, această căsuță mică și plină de farmec vă plonjează în inima Parcului Național Hauts de l’Ile. Reîncărcați-vă bateriile în atmosfera sa liniștită și relaxantă și vizitați tot ce are mai bun de oferit natura.

În apropiere de Plaine des Palmistes și de pădurea Bébour, nu duce lipsă de plimbări verzi!

10. Lounge des hauts 2

Casă între ocean și munte, Insula Reunion

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Active vedere panoramică

Insula Reunion este în mare parte o varietate de peisaje excepționale. Acest Airbnb vă oferă o privire splendidă asupra frumuseții insulei, datorită terasei sale cu vedere panoramică la mare și la munți.

Ce poate fi mai bun decât să te trezești într-un tablou în care cerul albastru întâlnește oceanul? Poate un grătar pe o terasă ridicată după o zi de explorare a zonei.

11. Vilă permanentă cu piscină privată

întâlnire

Credit foto : Airbnb

  • Buget : €€€
  • Active grădina mare cu piscină

Fie că sunteți cu prietenii sau cu familia, această vilă fabuloasă vă va pune stele în ochi. Găzduind până la 6 călători în 3 dormitoare separate, această închiriere Airbnb din Insula Reunion este absolut perfectă pentru o vacanță “luxoasă”!

În timpul zilei, puteți face plajă pe șezlongurile din grădină, puteți începe o partidă de pétanque pe boulodrome sau puteți face o baie în piscină, după ce ați savurat un prânz bun la grătar. Seara, vă puteți cufunda în atmosfera festivă din Saint-Pierre, la 10 minute de mers cu mașina. Baruri, cluburi și restaurante vor fi la îndemâna dumneavoastră… nopțile promite să fie pline de viață!

Cu toate acestea, pentru cei care doresc să călătorească cu prietenii, trebuie să știți că vila are doar un singur apartament matrimonial… Și credeți-ne, merită să vă distrați. Așadar, cine va câștiga?

12. Caz Tilamp Tilamp Tilamp

Case Tilamp Tilamp Tilamp, La Réunion

Credit foto: Airbnb

Buget : €€€
Active livingul deschis spre exterior

Căutați paradisul? Ați găsit-o. Situat la doar câțiva pași de laguna Hermitage, acest Airbnb din Insula Reunion – deschis cu eleganță spre un exterior frumos – este o oportunitate de a vă regăsi.

Cedați chemării trândăviei și bucurați-vă de vremea frumoasă din spațiile exterioare.

13. Vilă cu servicii de înaltă calitate în Étang-Salé

Superbă vilă în Etang Salé, Insula Reunion

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Active terasa înconjurată de vegetație

Închiriere de prestigiu pentru un sejur magic! Lăsați bagajele jos în această vilă rafinată, pierdută într-un cadru verde. Însoțită de cântecul blând al păsărilor, începeți ziua cu un mic dejun cu fața la o panoramă superbă.

Continuați să vă bucurați de spațiile sale mari, scăldate în lumină naturală, sau porniți să descoperiți diferitele bijuterii ale insulei.

Deci, în ce Airbnb din Insula Reunion îți vei lăsa bagajele?

Lasă un comentariu

TravelMax.ro