Cele mai bune apartamente Airbnb în Le Touquet

Ce mod mai bun de a petrece o vacanță și de a vă bucura de oraș ca un localnic decât să închiriați un apartament Airbnb în Le Touquet?

Le Touquet, cunoscută și sub numele de “Paris-Plage”, este o comună din regiunea Hauts-de-France, situată între estuarul Canche și Canalul Mânecii. Perfectă pentru un scurt weekend departe de agitația marilor orașe, această stațiune de la malul mării, cu farmecul său retro, nu vă va lăsa cu siguranță indiferenți. Plimbați-vă de-a lungul coastei sale, unde vântul sărat lucrează în armonie cu bătăile apei. Priviți focile care se întind pe plajă, admirați fațadele Art Deco ale centrului și pur și simplu luați timp să respirați. Dar înainte de a descoperi bogatul său patrimoniu și alte surprize, trebuie să găsiți cazarea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Iată o selecție a celor mai bune oferte Airbnb în Le Touquet.

1. Golden Triangle 4 persoane cu balcon

Golden Triangle 4 persoane cu balcon

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : la câteva minute de strada Saint-Jean

Situat în inima orașului, la doar câteva minute de faimoasa stradă Saint-Jean, acest apartament cu un decor pudrat vă va fermeca cu siguranță. Treziți-vă cu micul dejun pe terasa însorită înainte de a pleca să explorați străzile fermecătoare din zonă.

Puteți merge la cumpărături în buticurile șic din centru sau puteți face o pauză în parcul din fața apartamentului.

2. Numai vibrații bune

Good Vibes Only studio mare 2/3pers200m plajă

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : pe malul mării

Lasă-te sedus de aspectul ușor vintage al acestui Airbnb din Le Touquet, la o aruncătură de băț de cartierul Quentovic. Dacă atmosfera confortabilă este una dintre calitățile sale, amplasarea sa pe malul mării îl face un loc ideal de cazare.

Plimbați-vă de-a lungul nisipului cald și ascultați sunetul valurilor care se amestecă cu cântecele pescărușilor.

3. Centrul orașului – Apartament confortabil

Centrul orașului - Apartament confortabil - 4 pers - foi - WIFI

Credit foto : Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : aproape de plajă

Amplasat la ultimul etaj al unei clădiri, acest apartament confortabil este perfect pentru o vacanță de weekend. Dimineața, mergeți la piața acoperită pentru a vă aproviziona cu produse proaspete și apoi explorați centrul fermecător al orașului.

Plaja se află la mai puțin de 5 minute distanță și puteți face o plimbare cu calul de-a lungul mării.

4. Apartament Avenue Saint Jean

Apt. 65m2 2 dormitoare 4 persoane Avenue Saint Jean

Credit foto : Airbnb

Buget : €€€
Plus de cazare : în centrul orașului

Ați ales să petreceți un sejur cu prietenii sau cu familia în Le Touquet? Acest Airbnb luminos din Le Touquet, situat perfect în centrul orașului, este potrivit atât pentru vacanțe în oraș, cât și pentru vacanțe lungi pe malul oceanului.

La doar 500 de metri de plajă, puteți petrece cu ușurință ore întregi de relaxare. Căutați un pic mai multă distracție? Parcul acvatic “Aqualud” îi va încânta pe cei mici și pe cei mari.

5. Patio Clara’s Patio

touquet 5B

Credit foto: Airbnb

Buget : €€€
Plus de cazare : amenajarea confortabilă

Situat tot în centrul orașului, Patio de Clara este un apartament liniștit și confortabil, unde vă va plăcea să vă petreceți timpul.

Deși veți dori, fără îndoială, să leneviți în interiorul său confortabil, nu ezitați să mergeți pe străzile pitorești din Le Touquet, unde se ascund câteva adrese frumoase.

6. Duplex în Touquettoise frumos

TOUQUET airbnb 6

Credit foto : Airbnb

Buget : €€€
Plus de cazare : locație în inima orașului

Elegant și modern, acest duplex din Touquet este ideal dacă doriți să vă bucurați de oraș pe jos. Uitați de mașină și optați pentru plimbări frumoase în inima orașului Le Touquet.

După o baie revigorantă în mare, vă puteți aduna în jurul unui aperitiv în intimitatea micii terase.

7. Un cocon la 200 m de plajă în centrul orașului – Neufchâtel-Hardelot

Un cocon la 200 m de plaja din centrul orașului

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : aproape de mare

Dacă plănuiți o escapadă în Hauts-de-France, acest Airbnb luminos din Le Touquet este un loc minunat pentru a vă lăsa bagajele. Puteți să vă relaxați în aspectul său subtil de la malul mării sau să mergeți la plajă, aflată la 200 de metri.

După câteva ore petrecute la soare, adunați-vă în jurul mesei pentru a servi o cină delicioasă.

8. L’Escale, vedere magnifică asupra portului – Étaples

L'Escale, o priveliște magnifică a portului

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : priveliștea asupra portului

La aproximativ 5 minute de Le Touquet, în inima unui cartier dinamic din Étaples, veți găsi această bijuterie frumoasă. Această unitate de cazare este decorată cu gust și oferă o vedere uluitoare la portul orașului. Bucurați-vă de priveliștea de pe terasa mică sau faceți o plimbare de-a lungul cheilor.

Centrul se află la doar câțiva pași, astfel încât puteți face o plimbare pe străzile înguste și puteți lua o pauză gastronomică într-un restaurant bun.

9. Casă cu acces direct și vedere la dune – Merlimont

Casă cu acces direct și vedere la dune

Credit foto: Airbnb

Buget: €€€
Plus de cazare : priveliștea splendidă de pe dune

Situată la 10 minute de Le Touquet și Berck-sur-Mer, această casă magnifică se află într-o panoramă excepțională. În jurul dumneavoastră, dunele și pădurea Merlimont cât vezi cu ochii.

Profitați de șederea dumneavoastră în regiune pentru a lua o gură de aer proaspăt. După o plimbare lungă prin dune, încălziți grătarul și savurați un grătar lângă iazuri.

10. Nou spirit Loft la 200 m de plaja Hardelot

airbnb 10 touquet

Credit foto : Airbnb

Buget: €€
Plus de cazare : la câteva minute de plajă

Grinzi expuse, ferestre în tavan… acest Airbnb somptuos, cu un aer de mansardă, vă va încânta cu siguranță. Luați o pauză în interiorul său aproape imaculat sau ieșiți să explorați cartierul.

Plaja se află la doar câteva minute distanță, astfel încât puteți lenevi pe întinderile lungi de nisip.

Deci, ce mai așteptați pentru a rezerva un Airbnb în Le Touquet?

Lasă un comentariu

TravelMax.ro