Cele mai bune apartamente Airbnb în Draguignan

Centrul istoric al regiunii Var, Draguignan este o adevărată emblemă a regiunii Provence. Pentru șederea dumneavoastră în această regiune atipică, vă oferim o selecție a celor mai bune chirii Airbnb!

Draguignan, fosta prefectură a Var-ului, este unul dintre leagănurile Provence. Arhitectura sa tradițională și peisajele sale, între mare și munte, seduc turiștii din întreaga lume, iar obiceiurile sale vă vor fermeca rapid. În ceea ce privește cazarea, Airbnb în Draguignan este o opțiune excelentă. Acest lucru vă permite să trăiți ca un localnic și să vă implicați la maximum.

Căutați cazare? Descoperă selecția noastră cu cele mai bune oferte Airbnb în Draguignan!

1. Vila cu piscină

Vila cu piscină

Credit foto: Airbnb

Buget : €
Plusul de locuințe confortul absolut

Acest apartament în Draguignan este situat într-o vilă fermecătoare, în afara orașului. Situat la parterul clădirii, vă oferă acces privilegiat la grădină și la piscina privată.

De asemenea, vă oferă un sejur foarte plăcut în inima unei zone liniștite din regiune. Cu toate acestea, se află la doar câțiva kilometri de centrul istoric și de restaurante. În cele din urmă, acest Airbnb din Draguignan este perfect echipat pentru trei călători. Prin urmare, va fi ideal pentru o vacanță cu prietenii sau pentru un cuplu.

2. Vila Beau Soleil

Vila Beau Soleil

Credit foto: Airbnb

Buget : €€€
Plusul de locuințe priveliștea asupra Provence

Dacă sunteți în căutarea unui apartament în Draguignan pentru vacanța dumneavoastră, de ce să nu optați pentru o vilă? Această reședință excepțională este situată la o aruncătură de băț de centrul orașului și de principalele atracții turistice.

Așadar, în inima Provenței, acest Airbnb din Draguignan poate găzdui până la opt călători. Ideal pentru familii numeroase sau pentru vacanțe cu prietenii, vă va fermeca imediat. De asemenea, curtea sa amenajată și piscina vă vor permite să vă relaxați sub soarele mediteranean!

3. Le Grand Mas Provençal

Grand Mas Provençal

Credit foto: Airbnb

Buget : €€€€
Plusul de locuințe capacitate și simț tradițional

Provence este renumită pentru peisajele sale frumoase și pentru atmosfera sa caldă. În inima țării, acest apartament din Draguignan vă cufundă în obiceiurile locale. Este o casă tradițională splendidă, înconjurată de o podgorie mare. Cu piscina sa, stejarii săi centenari și decorul său atipic, nu puteți decât să vă bucurați de un sejur mai plăcut.

În plus, acest Airbnb din Draguignan poate găzdui aproape douăzeci de călători. Prin urmare, este un loc de referință pentru un sejur cu prietenii, mai ales că schimbarea de peisaj este totală. Tot ce trebuie să faceți este să vă odihniți la umbra copacilor și să ascultați celebrul cântec al cicadelor.

4. Le Bel Appartement du Mas

Le Bel Appartement du Mas

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Plusul de cazare cadrul excepțional

Zona rurală din Var are multe ferme tradiționale. Acest apartament din Draguignan este situat într-una dintre aceste clădiri magnifice. Perfect amenajat, acesta vă va cufunda într-un decor tradițional pentru sejurul dumneavoastră.

Clădirea sa din piatră și curtea sa plăcută vă vor fermeca rapid. Ideal pentru vacanțe în familie, acest Airbnb din Draguignan vă oferă un confort optim. După o zi lungă de descoperiri, vă puteți bucura de o seară plăcută în inima pădurii de pini centenari.

5. Gîte Lapaz

Le Gîte Lapaz

Credit foto : Airbnb

Buget : €€€
Plusul de cazare locația sa

Acest apartament în Draguignan va fi cea mai bună modalitate de a uita de rutina zilnică. Acesta este dotat cu cele mai moderne facilități pentru a asigura un sejur confortabil. Acesta are o piscină privată, precum și un jacuzzi plăcut. Seara, veți putea înota în timp ce vă bucurați de decorul atipic din Provence.

Cu toate acestea, acest Airbnb din Draguignan este situat la mai puțin de trei kilometri de centrul orașului. Prin urmare, puteți ajunge cu ușurință în centrul istoric și la restaurantele sale cu specialități delicioase.

De asemenea, veți fi la doar câteva minute de mers cu mașina de magnificul masiv Malmont. Pasionații de drumeții pot descoperi cu ușurință splendidele peisaje regionale.

6. Apartament cu 2 camere într-o zonă liniștită, la 3 minute de curte

Apartament cu 2 camere cu tot confortul la 3 min de curte

Credit foto : Airbnb

Buget : €€
Plusul de cazare : situat în centru

Pentru sejurul dumneavoastră în Provence, ce este mai bun decât acest apartament fermecător din Draguignan? Acesta este situat în centrul orașului, la o aruncătură de băț de centrul istoric. Acesta vă permite să vizitați monumentele pe jos și să vă plimbați pe străzile pietruite plăcute. Seara, vă puteți opri într-unul dintre restaurantele de specialitate și puteți gusta mâncăruri tradiționale.

De asemenea, acest Airbnb din Draguignan este perfect amenajat pentru un cuplu de călători. De asemenea, decorul său mai îndrăzneț și mai modern îl face să iasă în evidență față de alte unități de cazare. Dar confortul său și liniștea din împrejurimi îl fac o opțiune serioasă.

7. Le Gîte de Charme

Gîte de Charme

Credit foto : Airbnb

Buget : €€€€
Plusul de locuințe autenticitate și liniște

La limitele zonei Draguignan, ne încheiem selecția. Această vilă tipic provensală vă va cufunda într-un decor demn de filmele lui Pagnol. Grinzi expuse, măslini, fațada din piatră, totul ne amintește de Provence de altădată.

Aici, calmul și lenea sunt adevărate leitmotive. Luați micul dejun pe terasă, înainte de a face o plimbare. Seara, așezați-vă din nou afară și lăsați-vă legănat de cântecul cicadelor.

Tradițional sau modern, autentic sau confortabil, în oraș sau în afara orașului: Airbnb din Draguignan vă oferă o mulțime de opțiuni!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro