Cele mai bune apartamente Airbnb în Crozon

Brittany, te cucerește! Pentru a profita la maximum, iată cele mai bune chirii Airbnb din Crozon pentru un sejur fabulos în peninsulă.

Crozon este un oraș drăguț situat pe peninsula cu același nume din Finistère, în Bretania. Orașul este renumit pentru potecile sale marcate de-a lungul coastei. Crozon are nenumărate comori naturale pentru iubitorii de natură. Începeți prin a vă plimba de-a lungul malurilor Aulnei maritime, apoi admirați pârâurile din Cap de la Chèvre. Mai departe, maiestuosul Pointe de Pen Hir pare să despice Oceanul Atlantic. Muzeele, spațiile verzi, insulele și plajele alcătuiesc patrimoniul zonei. Ești tentat? Pentru a vă ajuta să alegeți dintre cele mai bune oferte de închiriere Airbnb în Crozon, iată câteva selectate de Generation Voyage.

Cu excepția cazului în care se specifică altfel, prețurile pe care le menționăm sunt pentru o noapte și pentru două persoane și sunt valabile la data publicării acestui articol.

1. Casă de piatră sublimă

Crozon, plaja pe jos!

Credit foto: Airbnb

Buget : €€€
Plus de cazare : priveliștea uluitoare a golfului Douarnenez

Generation Voyage a fost cucerit de această proprietate care este în mod decisiv surprinzătoare în confortul său. De aceea, l-am inclus în lista noastră cu cele mai bune oferte de închiriere Airbnb din Crozon. Această casă de piatră frumoasă, recent renovată, are vedere la golful Douarnenez.

Grădina oferă o vedere frumoasă la Morgat și acces prin GR34.

2. Destul de plat

Apartament cu vedere la mare în Camaret-sur-Mer (800 m de la plajă)

Credit foto: Airbnb

Buget:
Plus de cazare : locație privilegiată în portul Camaret-sur-mer

Este cert: această proprietate excepțională este una dintre cele mai bune închirieri Airbnb din Crozon și veți înțelege rapid de ce imediat ce ajungeți. Ideal pentru vizitarea peninsulei Crozon, acest apartament include o terasă cu vedere la mare.

Este situat în portul Camaret-sur-mer: mergeți să admirați turnul Vauban!

3. Duplex frumos și elegant

Duplex în Crozon (vedere la mare) - 100m de plaja Portzic

Credit foto : Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : apropierea de plaja Portzic

Rezervă-ți rapid un sejur în oraș: această închiriere Airbnb din Crozon este foarte bine cotată și mulți oameni își pun ochii pe ea. Acest duplex frumos pentru 4 persoane are un balcon orientat spre sud.

Plaja Portzic, aflată în apropiere, vă așteaptă: înotați cu prietenii!

4. Un pied-à-terre confortabil în peninsula Crozon

Casă de vacanță lângă mare Crozon

Credit foto : Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : numeroasele facilități

Perfectă pentru un sejur romantic, vă prezentăm în această selecție una dintre cele mai bune închirieri Airbnb din Crozon.

Cu o capacitate de cazare de până la șase persoane, acesta este locul perfect pentru a parcurge pe jos faimosul GR34. Ai pantofi buni?

5. Casă tradițională din granit

Ker Gwez

Credit foto: Airbnb

Buget: €€
Plus de cazare : farmecul casei bretone cu acoperiș de ardezie

Dacă visați să descoperiți acest oraș încântător, există o singură soluție pentru un confort regal: iată Sfântul Graal printre cele mai bune închirieri Airbnb din Crozon.

Acest penty sublim (o casă bretonă cu acoperiș de ardezie) se află în inima Parcului Natural Regional Armorique. Ideal pentru o aventură la Pointe de Dinan și Cap de La Chèvre, vă recomandăm.

6. Casa pescarului autentic

Fisherman's house Morgat Wifi

Credit foto: Airbnb

Buget: €€
Plus de cazare : grădina imensă

Ei bine, nu este singurul de pe piață, nici pe departe în această insulă deschisă turismului. Dar dacă este una dintre cele mai bune chirii Airbnb din Crozon, nu este degeaba!

Această frumoasă casă de pescar are un decor frumos și o grădină de 200 m² pe înălțimile din Morgat. Bucurați-vă de ea împreună cu familia voastră!

7. Apartament frumos cu două camere aproape de plajă

Frumos 40 m² apartament cu terasă și grădină.

Credit foto: Airbnb

Buget: €€
Plus de cazare : loc de parcare inclus

Chiar vrei să vizitezi orașul fără să te bucuri de confortul acestei proprietăți excepționale printre cele mai bune închirieri Airbnb din Crozon?

Acest apartament frumos și confortabil de 40 m² se află la doar câteva minute de mers pe jos de plaje. De asemenea, are un loc de parcare privat: perfect pentru a explora frumusețile peninsulei.

8. Charming Penty

Penty mic cu caracter, complet restaurat

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : 5min de mers pe jos de la începutul GR34

Fie că vă decideți sau nu să descoperiți tot ceea ce are de oferit orașul, nu există nicio îndoială că această închiriere Airbnb din Crozon vă va seduce la fel de mult ca și pe noi.

Această locuință confortabilă vă va face să vă simțiți ca acasă. Nu ezitați, mergeți repede la frumoasa sa grădină adiacentă!

9. Casa pescarului la țară

  Casa pescarului în natură

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : frumoasa grădină verde

Am fi putut să vă prezentăm doar proprietățile clasice de închiriat, dar am ales să vă împărtășim preferatele noastre. Aceasta este una dintre cele mai bune închirieri Airbnb din Crozon, fără îndoială. Această frumoasă casă tradițională a pescarilor, situată lângă plaja din Goulien, este înconjurată de verdeață.

Trebuie doar să traversați dunele pentru a ajunge la plajă. Ei bine, dacă nu cumva preferați să vă bucurați de carne la grătar în grădină!

10. Casă frumoasă pentru surferi

crozon 12

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : în apropiere de Morgat

Situată într-una dintre cele mai frumoase zone ale orașului, este cu siguranță una dintre cele mai bune închirieri Airbnb din Crozon: de altfel, de îndată ce veți ajunge, veți înțelege rapid de ce. Patru călători se pot bucura de această casă tipică, cu o vedere frumoasă la mare.

Are acces direct la plaja Kersiguénou, cea mai populară printre surferi. Aproape de stațiunea plină de viață Morgat, acesta îi va încânta pe cei mai tineri. Du-te pentru ea!

Dintre această selecție, care este Airbnb-ul tău preferat în Crozon ?

Lasă un comentariu