Cele mai bune apartamente de pe Airbnb în Quiberon

Vizitați Bretania în peninsula Quiberon? Iată cele mai bune apartamente Airbnb din Quiberon pentru a explora această bijuterie.

Peninsula Quiberon se întinde pe o distanță de numai cincisprezece kilometri. Cu toate acestea, multiplele sale fațete captivează și încântă toți vizitatorii. Plimbați-vă de-a lungul coastelor sălbatice, unde se dezvăluie stânci și pârâiașe de nisip. Drumeție prin peisajul rural ondulat, liniștit sau agitat. Lăsați-vă vrăjiți de patrimoniul istoric al clădirilor medievale și religioase somptuoase. Ce ar putea fi mai bun decât un Airbnb în Quiberon pentru a vă bucura de numeroasele sale fațete în mod independent?

1. În inima orașului Quiberon

Apartament în centrul orașului Quiberon, la 250 m de plajă

Credit foto : Airbnb

Buget :
Plusul de locuințe : un apartament în hyper-centru de Quiberon, unde este bine să vă plimbați

Acest frumos Airbnb din Quiberon este situat în centrul orașului și vă duce în inima unei vieți de cartier fermecătoare. Orientat spre sud, acest duplex pentru patru persoane beneficiază de o lumină plăcută. De asemenea, se află la 250 de metri de plajă.

După ce veți devora un kouign-amann de la brutăria de la parter, veți avea timp suficient pentru a vă bucura de frumoasele plaje bretone. De asemenea, în apropiere: capele, clădiri istorice și muzee cu acoperișuri frumoase.

2. Quiberon Airbnb Plus version

quiberon airbnb plus

Credit foto: Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : casă de lux în inima Quiberon

Pentru toți iubitorii de înaltă clasă, iată un Airbnb perfect în Quiberon pentru voi! Aici, microclimatul din Quiberon este la îndemâna dumneavoastră. Sunteți la doar o aruncătură de băț de plajă și de centrul orașului.

Vă puteți lăsa mașina în parcarea privată și vă puteți bucura de atmosfera pitorească bretonă. Acest frumos Airbnb din Quiberon este renovat cu gust și oferă un mediu de viață idilic.

3. Pe Grande Plage din Quiberon

Apartament mare Quiberon vedere la mare

Credit foto : Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : un mic cuib luminos care se scufundă pe plaja din Quiberon

În inima orașului Quiberon, Grande Plage oferă aproape un kilometru de nisip fin și facilități ideale pentru pasionații de sporturi nautice, pentru cei care se plimbă sau pentru înotători.

Acest apartament din Quiberon vă oferă plaja și oceanul chiar din pat… Balconul plonjează direct pe nisip și, în orice moment al zilei, sunetul valurilor vă va adormi. Cu patru locuri de dormit, este un refugiu confortabil, perfect pentru familii.

4. Viața pitorească a unui pescar

Casa pescarului, aproape de plajă și magazine

Credit foto : Airbnb

Buget :
Plus de cazare : o casă a pescarilor, de care beneficiază călătorii în căutare de sporturi nautice

Acest Airbnb din Quiberon, care poate găzdui până la șase călători, se află în centrul orașului.

O bază frumoasă de acasă de unde puteți începe plimbări frumoase de-a lungul Côte Sauvage. Mergeți de-a lungul falezelor bătute de valuri, alunecați pe dune și seara, în cinci minute, regăsiți farmecul vieții de cartier.

5. Casa unui pescar

Casa pescarului coasta sălbatică St Pierre Quiberon

Credit foto : Airbnb

Buget : €€
Plus de cazare : un sejur tipic și relaxant într-unul dintre cele mai pitorești și sălbatice colțuri din Quiberon

Această casă tipică pentru pescari este situată în inima satului breton Kergroix, lângă locurile de surf și plajele frumoase. Timpul trece într-un cadru liniștit, la o aruncătură de băț de centrul orașului Saint-Pierre Quiberon și de Portivy.

Terasa, orientată spre sud, vă permite să profitați la maximum de soare. Un Airbnb ideal în Quiberon pentru patru marinari în devenire.

6. O grădină și o plajă numai pentru tine

600 m de plajă cu grădină privată

Credit foto : Airbnb

Buget :
Plus de cazare : un Airbnb în Quiberon, la intersecția dintre plajele golfului, coasta sălbatică, magazine și porturi

Apartament fermecător pentru patru persoane, vă scufundă într-o atmosferă plină de moliciune. Interiorul este luminos și bucolic. Aveți acces chiar și la o grădină unde este bine să vă bucurați de seri, după o plimbare relaxantă de-a lungul plajei.

O bază ideală între splendida coastă sălbatică, cătunele pitorești și locurile de activități sportive.

7. Apartament în Quiberon, în inima orașului

Quiberon centru pe jos lângă gară

Credit foto: Airbnb

Buget :
Plus de cazare : locul ideal pentru plimbări urbane, de-a lungul cheilor sau cu picioarele în nisip

Aici este un duplex frumos pentru patru persoane decorate cu grijă în inima Quiberon. Este aproape de plajă și de panorama sa încântătoare.

Acest apartament situat în inima orașului Quiberon oferă calm, liniște și activități în aer liber. Spectacolul autentic și imersiunea satisfac apetitul călătorilor în căutare de calm, autenticitate și o atmosferă caldă.

8. Patru stele în Quiberon

Casă de 4* cu biciclete, magazine și plajă la doi pași

Credit foto: Airbnb

Buget :
Plus de cazare : pe de o parte, marea cât vezi cu ochii, iar pe de altă parte, cartierele tipice măturate de vântul de iod

Intrați în micile magazine locale. Auziți rolele care se sparg și care îi fac fericiți pe surferi. Plimbați-vă de-a lungul întinderilor de apă mai liniștite și strălucitoare. Când vi se face foame, savurați una dintre specialitățile gastronomice ale Bretaniei.

Această casă, aflată încă în starea sa originală, oferă celor șase călători o imersiune plăcută și întineritoare în Quiberon.

Lasă un comentariu