Cele mai bune 7 hoteluri de tip boutique din Roma

Plănuiți o excursie în cel mai frumos oraș din Italia? Faceți din escapada dumneavoastră un sejur de vis alegând din selecția noastră de cele mai bune hoteluri de tip boutique din Roma!

Orașul Etern i-a fascinat pe călătorii din întreaga lume timp de mii de ani. Monumentele sale mitice, precum Colosseumul, Forumul Roman și Fântâna Trevi, conferă capitalei italiene toată frumusețea sa. Atmosfera orașului, între dolce vita Roma este un oraș romantic și plin de romantism, care cu siguranță îi va seduce pe toți cei care au plăcerea de a pune valiza aici. Roma poate fi savurată în ritmul lent al mersului pe jos, plimbându-vă pe străduțele pline de istorie din centrul orașului. Pentru a profita la maximum de șederea dumneavoastră, ce ar putea fi mai bun decât hotelurile de tip boutique care celebrează istoria Romei, oferind în același timp un confort impecabil?

Bucurați-vă de cele mai bune servicii în unități originale cu selecția noastră de cele mai bune hoteluri de tip boutique din Roma.

1. Portret Roma

Terasa de la Portrait Roma

Credit foto: Rezervare

Activele hotelului : acoperișul său, calitatea serviciilor, decorarea
Adresă: Via Bocca di Leone, 23, 000187, Roma
Buget : €€€€
Beneficii : *****

Să începem direct cu una dintre cele mai frumoase adrese din oraș, Portrait Roma, situat pe mitica Via Condotti. Acest hotel face parte din Colecția Lugarno, cu sediul în Florența, dar care a ales Portrait Roma drept nava amiral a hotelurilor sale de tip boutique din Roma. Luxul și opulența descriu perfect cele 14 camere și apartamente care vă vor întâmpina în timpul șederii dumneavoastră în orașul celor șapte coline. Materialele și culorile alese de către decoratorul italian Michele Bonan sunt în concordanță cu un stil chic și rafinat.

Serviciile nu sunt de neglijat, iar personalul este întotdeauna atent la nevoile dumneavoastră. Bijuteria din coroana acestui hotel de tip boutique din Roma este, fără îndoială, bijuteria sa. acoperiș la etajul șapte, cu vedere la faimoasa Treaptă Spaniolă, rezervat oaspeților hotelului. Aici vă puteți bucura de micul dejun la primele raze de soare înainte de a vizita principalele monumente sau magazinele de lux din zonă. Panteonul și Fontana di Trevi, de exemplu, se află la mai puțin de 10 minute de mers pe jos.

2. DOM

DOM

Credit foto: Rezervare

Activele hotelului : locația sa, confortul camerelor
Adresă: Via Giulia, 131, 00186 Roma
Buget : €€€€
Beneficii : *****

În spatele acestor trei litere se află maxima Deo Optimo MaximoInscripție în latină pe biserica adiacentă hotelului. Acest hotel de tip boutique din Roma este găzduit într-o clădire istorică din secolul al XVI-lea, care a fost un palat și o mănăstire. Cele 18 camere au vedere la Via Giulia, iar unele dintre ele au o terasă privată. Hotelul este un compromis perfect între istorie și modernitate. Designul contemporan se potrivește de minune într-un cadru antic și subliniază contrastul dintre Roma antică și cea modernă.

Veniți și experimentați dolce vita Bucurați-vă de o masă în stil italian pe terasa unuia dintre cele mai frumoase hoteluri de tip boutique din Roma, cu o vedere panoramică la clopotnițele și acoperișurile din jur. Mai multe baruri și restaurante vă vor oferi posibilitatea de a gusta deliciile gastronomiei locale într-o atmosferă elegantă și caldă. Principalele atracții turistice sunt accesibile în câteva minute de mers pe jos.

3. Princeps Boutique Hotel

The Princeps, unul dintre cele mai bune hoteluri de tip boutique din Roma

Credit foto: Rezervare

Activele hotelului : locația sa, confortul
Adresă: Piazza dell’Esquilino, 29, 00185 Roma
Buget : €€
Beneficii : ***

The Princeps este un elegant hotel de tip boutique roman, situat la etajul 4 al uneia dintre cele mai vechi clădiri din cartierul Monti. Cele 20 de camere de diferite game oferă tot confortul necesar pentru un sejur de succes. Serviciile sunt printre cele mai bune pentru un hotel de 3 stele din Roma.

Hotelul este ușor accesibil de la Gara Termini, care se află la mai puțin de 500 de metri. Stația de metrou Carvour este și mai aproape, iar la Colosseum, Forumul Roman sau Fântâna Trevi puteți ajunge pe jos în doar câteva minute.

4. Corso Boutique Luxury Rooms

Corso Boutique Design Room

Credit foto: Rezervare

Activele hotelului : locația sa, serviciile de lux
Adresă: Via del Corso, 504, 00187 Roma
Buget : €€€
Beneficii : ****

Corso Boutique Luxury Rooms este unul dintre hotelurile de tip boutique din Roma, care garantează un sejur luxos și elegant. Wellness este, de asemenea, pe ordinea de zi, deoarece fiecare dintre apartamente este dotat cu un mini-spa. Designul elegant și iluminarea blândă a pereților și a jacuzzi-ului vă invită să vă relaxați.

La principalele monumente din Roma se poate ajunge în cel mult 15 minute de mers pe jos, iar hotelul se află la doar o aruncătură de băț de faimoasele Piazza di Spagna și Piazza del Popolo. În zonă se află numeroase restaurante tipice, iar stațiile de autobuz și de metrou sunt la mai puțin de 2 minute de mers pe jos.

5. Boutique Hotel Campo de Fiori

Splendida cameră de la Campo de Fiori

Credit foto: Rezervare

Activele hotelului : arhitectură, serviciu
Adresă: Via del Biscione 6, 00186, Roma
Buget : €€€
Beneficii : ****

Campo de Fiori își merită pe deplin locul printre cele mai bune hoteluri de tip boutique din Roma. Aici, cuplurile vor fi în paradis datorită farmecului incomparabil al acestui loc. Pe măsură ce intrați în încăperi, veți avea senzația că v-ați întors în timp pentru a descoperi un palat regal din epoca Renașterea. Camera Etaj superior cu terasa sa privată și vedere la oraș îi va satisface pe îndrăgostiții care vin la Roma pentru atmosfera sa romantică.

Serviciile oferite de hotel garantează un sejur relaxant. Nu va trebui să vă faceți griji pentru nimic, ci doar să vă bucurați de peisajul poetic și romantic al Romei.

6. Relais Trevi 95 Boutique Hotel – Doar pentru adulți

Relais Trevi 95, Roma

Credit foto: Rezervare

Activele hotelului : servicii imbatabile, locație, personal multilingv
Adresă: Via del Lavatore 95, 00187 Roma
Buget : €€€
Beneficii : ****

Situat la doar o aruncătură de băț de faimoasa fântână și de Treptele Spaniole, acest hotel de tip boutique din inima Romei garantează un sejur plăcut și liniștit. Rezervat adulților, hotelul a fost conceput pentru a vă permite să vă relaxați într-un cadru elegant și în spații în care domnește liniștea.

Serviciul de concierge este demn de cele mai mari palate, iar personalul multilingv va fi încântat să vă ajute cu toate nevoile dumneavoastră. Excursii ghidate, transferuri de la aeroport sau recomandări cu privire la cele mai bune restaurante vă vor fi oferite rapid, întotdeauna cu un zâmbet. Toate camerele au baie privată, TV cu ecran plat și Wi-Fi. În fiecare dimineață este servit un mic dejun tip bufet fără costuri suplimentare.

7. Nerva Boutique Hotel

The Nerva, unul dintre cele mai frumoase hoteluri de tip boutique din Roma

Credit foto: Rezervare

Activele hotelului : locație ideală, servicii oferite, arhitectură
Adresă: Via Tor de Conti 3/4, 00184, Roma
Buget : €€€
Beneficii : ****

Cu o locație ideală chiar în fața Forumului Roman, ultimul dintre hotelurile boutique din Roma pe care vi le recomandăm oferă un sejur exclusivist. Toate serviciile sunt concepute pentru a satisface așteptările unei clientele exigente, cum ar fi tururi ghidate în limba dvs. cu un ghid desemnat sau un autocar de cumpărături care vă va însoți la cele mai bune magazine din oraș.

Camerele îmbină arhitectura romanică cu designul contemporan și cu picturi și fotografii în ediție limitată, pentru a vă face șederea unică. Acest hotel de tip boutique este dedicat pentru a vă face să vă simțiți ca acasă, dar mai bine.

Ați fost vreodată la Roma? Care este hotelul tău preferat de tip boutique? Spune-ne în comentarii!

TravelMax.ro