Cele mai bune 6 pensiuni pentru tineret din Lisabona

Aveți de gând să vizitați Portugalia și capitala sa Lisabona și doriți să economisiți bani la cazare? Iată selecția noastră a celor mai bune pensiuni pentru tineret din Lisabona!

Pentru o noapte, un weekend, o săptămână sau două într-un oraș, cazarea într-un hostel de tineret este adesea o modalitate excelentă și ieftină de cazare. Pentru un sejur în Portugalia, de exemplu, vă va costa doar 20 de euro pe noapte dacă vă cazați într-un hostel pentru tineret din Lisabona. În capitala portugheză, cazarea este adesea confortabilă și atractivă: bucătărie comună complet echipată, baruri, terasă, grădini, camere securizate, dulapuri individuale, salon comun, piscină și locație centrală. În plus, ești înconjurat de un grup de călători și poți cunoaște oameni grozavi cu care să vizitezi Lisabona. Am alcătuit o listă cu cele mai bune pensiuni din Lisabona.

Acasă Lisabona Hostel

Home Lisbon Hostel, hostel în Lisabona Clasat în topul 1 al Hoscars 2015 – clasamentul Hostelworld al celor mai bune pensiuni pentru tineret din Europa, Home Lisbon Hostel este o pensiune pentru tineret care oferă cazare în centrul istoric, într-o atmosferă prietenoasă și familială. Mesele sunt pregătite de mama proprietarului, iar călătorii dorm în camere mari, cu balcon, aer condiționat, baie cu duș și uscător de păr (pentru dormitoarele de femei). Găzduit într-o clădire din secolul al XIX-lea, hostelul are, de asemenea, vestiare, un salon mare, o bibliotecă, o sală de mese comună și o grădină însorită. Situat la 5 minute de stația de metrou Baixa/Chiado, acesta costă de la 15 € pe noapte. Pe scurt, una dintre cele mai bune oferte pentru cazare ieftină într-un hostel din Lisabona.

Independente Hostel & Suites

The Independente Hostel & Suites, pensiune în Lisabona Amplasat în două foste vile din cele mai turistice zone ale orașului (Bairro Alto), această pensiune din Lisabona este situată vizavi de miradouro și grădinile din São Pedro de Alcântara. Locul oferă dormitoare de la 14 euro pe noapte sau camere cu paturi duble (de la 95 euro pe noapte). Unitatea de cazare are un stil art-deco, modern, cu vedere la mare sau la râul Tagus. Două restaurante (O Insólito și O Decadente) servesc preparate din bucătăria locală. Hostelul are o terasă, grădină, bucătărie comună, dulapuri, serviciu de transfer de la aeroport.

Lisabona Destination Hostel

Lisbon Destination Hostel, hostel în Lisabona Căutați o pensiune ieftină și prietenoasă în Lisabona? Lisbon Destination Hostel este situat în clădirea de la RossioUna dintre cele mai vechi gări din Lisabona. Hostelul este situat în partea renovată a acestei clădiri emblematice a orașului, cu 22 de dormitoare noi și confortabile sau camere private cu grădină. În fiecare duminică, la ora 20:00, are loc un eveniment special: un bufet cu specialități portugheze. A doua zi, la ora 21:00, în sala de cinema a hotelului este proiectat un film. Pentru 14 euro pe noapte, oaspeții au acces la o bucătărie comună complet echipată, băi și toalete private (în cameră), grădină de iarnă, sală de cinema, sală de biliard, wifi, tenis de masă, pian, dulapuri private, masaje, închiriere de biciclete, curățătorie chimică, bibliotecă și transfer de la aeroport.

Da! Lisabona Hostel

Yes! Lisbon Hostel, hostel de tineret în Lisabona Lisbon Hostel este situat ideal în centrul orașului – între stația de metrou Baixa-Chiado și Praça do Comércio – și este găzduit într-o clădire veche renovată. Lisbon Hostel este situat într-o clădire veche renovată și oferă o experiență prietenoasă pentru călătorii în tranzit, unde pot cunoaște oameni noi și pot sta în camere confortabile. Hostelul oferă o varietate de servicii, cum ar fi o bucătărie complet echipată, un lounge comun unde puteți discuta cu alți călători și un restaurant. rucsaci aer condiționat, wifi și televiziune, curățătorie chimică, diverse jocuri, restaurant și rezervări de excursii la recepție (deschisă nonstop).

Hostel Lisb’On

Lisb'On Hostel, hostel de tineret în Lisabona Situat în districtul Santa CatarinaLisb’On Hostel este considerat uneori cel mai bun hostel din Lisabona și unul dintre cele mai bune din lume. Hostelul este găzduit într-un fost palat baroc din secolul XX, cu un decor îngrijit și elegant și o terasă pe acoperiș. acoperiș în limba engleză – care oferă o priveliște minunată asupra râului Tajo sau a Lisabonei. Hostelul are 16 dormitoare de la 15 € pe noapte și camere de la 58 € pe noapte. Facilitățile includ o bucătărie comună, sală de mese, terasă, hamace și saci de fasole, grădină, grătar, bibliotecă, biliard, sală de jocuri, închiriere de biciclete, bar, depozit de bagaje, curățătorie chimică și transfer de la aeroport.

Lisabona Lounge Hostel

Lisbon Lounge Hostel, hostel în Lisabona Doriți să dormiți într-un cadru de lux, asemănător cu un hotel, la prețuri mici? La Lisbon Lounge Hostel, serviciile oferite vă vor depăși cu siguranță așteptările. Situat în cartierul Baixa, acest hostel luxos din Lisabona oferă cazare în dormitoare și camere la tarife imbatabile: de la 12 € pe noapte în dormitor și 25 € în cameră privată. Dulapuri individuale, cameră cu încuietoare magnetică, spălătorie și depozit de bagaje, închiriere de biciclete, bibliotecă, bucătărie complet echipată, WiFi, cafea, ceai și mic dejun gratuit, bar și restaurant. Dacă doriți să stați la această pensiune din Lisabona, va trebui să rezervați din timp, deoarece poate fi foarte aglomerată, mai ales în timpul verii!

De ce să stați într-o pensiune în Lisabona?Dacă stați în Lisabona pentru o săptămână sau mai mult, un hostel de tineret este cea mai bună modalitate de a sta în Lisabona la prețuri mici. Există multe avantaje:

  • Este cel mai accesibil tip de locuință
  • Este ideal pentru a cunoaște alți călători din întreaga lume
  • Este un loc minunat pentru a găsi oferte bune pentru a ieși și a mânca ieftin.
  • Vă puteți găti singuri mâncarea și puteți economisi mai mulți bani.
TravelMax.ro