Cele mai bune 5 locuri de surf în Biarritz

Unde să faceți surf în Biarritz în timpul vacanței? Ce plajă oferă cea mai bună valuri? Iată care sunt cele mai populare 5 locuri din capitala surfingului european!

În inima Țării Bascilor, între ocean și stânci, Biarritz a devenit o destinație de referință pentru toți iubitorii de surf.

Orașul a fost leagănul surfingului european încă din anii 1950 și își datorează faima condițiilor ideale oferite de valurile Oceanului Atlantic. Puteți participa la concursuri aproape tot timpul anului. Surfingul este mai mult decât un sport, este un mod de viață în Biarritz. Magazinele și școlile de surf sunt peste tot și vă vor face să vă doriți să vă dați pe val. Nu vă speriați, indiferent dacă sunteți începător sau surfer experimentat, veți găsi ceea ce căutați pe coasta bască. Într-adevăr, orașul are multe plaje accesibile la toate nivelurile.

Plaja mare

În inima orașului, între faimosul Hôtel du Palais și Bellevue, Marea Plajă este un loc ideal pentru a face surf în Biarritz. Este o ocazie de a avea o vedere magnifică a arhitecturii din Biarritz de la ocean.

Plaja își datorează popularitatea locației sale centrale, care oferă o experiență excepțională de surfing urban. Dar locul este renumit și pentru numeroasele competiții pe care le găzduiește. Valurile sunt deosebit de bune și ușor de navigat. Prin urmare, plaja mare este accesibilă la toate nivelurile.

Coasta Bascilor

Coasta Bascilor este cunoscut ca fiind unul dintre locurile emblematice ale orașului Biarritz. Aici a început surfingul în Europa și aici au avut loc multe competiții. Locul oferă un cadru ideal pentru surfing, cu vedere la munți.

Dar este, de asemenea, un loc minunat pentru a face surf în Biarritz, deoarece Côte des Basques este accesibil pentru toate nivelurile. Într-adevăr, începătorii vor putea practica în partea de nord a plajei, unde valurile sunt mai lente. În timp ce cei inițiați își vor găsi fericirea spre mijlocul plajei, unde valurile se intensifică și se adâncesc.

Marbella

Plaja Marbella este situat la sud de Biarritz, în prelungirea Coastei Bascilor. Acest loc este deosebit de apreciat de localnicii care se întâlnesc acolo pentru a face surf într-o atmosferă relaxată. Dacă această plajă este o necesitate pentru surfing în Biarritz, ea este totuși rezervată surferilor experimentați.

Într-adevăr, Marbella este expusă la valuri și curenți puternici. Prin urmare, este preferabil să cunoașteți zona sau să fiți un surfer experimentat înainte de a sări în apă. Micul plus pentru după surf este de a discuta la o băutură la snack barul Thalasso.

La Milady

Plaja La Milady din Biarritz

Credit foto: Flickr -Valéry LAFUE

Plaja Milady este unul dintre cele mai populare locuri de surfing din Biarritz. Situat la sud de Marbella, acest loc le permite surferilor de toate nivelurile să se antreneze într-un cadru magic.

La Milady este un loc deosebit de apreciat de bodyboarderi, care găsesc un beach break puternic. Datorită expunerii sale, plaja este relativ bine expusă la valuri, ceea ce înseamnă că există întotdeauna valuri pentru surf. Veți găsi o stânga la stâncă și o dreapta la nordul plajei.

Miramar

Miramar Beach

Credit foto: Flickr -Dennis Jarvis

Situat la poalele Hôtel du Palais, Miramar este, de asemenea, un loc minunat pentru a face surf în Biarritz. Cu mai puțini oameni în apă decât în alte locuri, oferă un cadru intim pentru surferii mai experimentați.

Într-adevăr, prezența unui fund stâncos face ca acest loc să fie accesibil doar surferilor de nivel mediu sau avansat. Un loc excepțional pentru a vă bucura de plăcerea de a face surfing.

Fie că sunteți curioși, începători sau experți, acum știți unde să faceți surf în Biarritz!

TravelMax.ro