Cele mai bune 4 campinguri de pe Ile de Ré

V-ați hotărât, veți merge în tabără pe Ile de Ré în următoarea vacanță. Dar care sunt cele mai bune campinguri de pe Ile de Ré?

Un adevărat paradis pe Pământ, Ile de Ré este un loc de vis pentru o vacanță perfectă. O mică perlă în largul coastei Charente-Maritime, această insulă de 85 de kilometri pătrați atrage mii de turiști în fiecare an. Este renumită pentru peisajele sale frumoase și pentru clima blândă. Nu ratați Dolce Vita De asemenea, vă puteți bucura de un sejur la unul dintre campingurile de pe Ile de Ré!

Avantajele sunt numeroase: mai puțin costisitoare decât un hotel, vă oferă o mare libertate în activitățile dumneavoastră. Puteți să vă bucurați de zilele dvs. așa cum doriți. Faceți plajă pe plajă, descoperiți împrejurimile, vizitați satele fermecătoare din Rennes sau profitați de activitățile oferite de unitate… Faceți ce vă place!

1. Camping l’Île Blanche

Camping l'Île Blanche

Credit foto : Facebook – Camping L Ile Blanche

Buget :
Performanță : ★★★★
Tipul de locuință : case mobile, cabane
Activele : piscină interioară încălzită, aproape de plajă, camping pentru familii

Perfect integrat într-un parc vast plantat cu pini și stejari, campingul Ile Blanche vă întâmpină cu bună dispoziție. Situat în La Flotte en Ré, printre cele mai frumoase campinguri de pe Ile de Ré, acest camping de înaltă calitate va încânta întreaga familie. Cazarea poate găzdui până la 6 persoane.

Cei care doresc pot deveni chiar proprietari ai uneia dintre cabane sau case mobile! Fiecare dintre ele este dotată cu bucătărie, televizor, WiFi și un lounge în grădină pentru seri de convivialitate. Așadar, bucurați-vă de vacanța dumneavoastră în Ile de Ré în deplină liniște.

În plus, de la numeroase activități sunt la dispoziția participanților. Descoperiți parcul acvatic al campingului Ile Blanche, piscina sa interioară încălzită la 28°C, terenul de tenis și terenul de bowling. Suficient pentru a încânta și a ține ocupată întreaga familie și pe toți prietenii dumneavoastră.

Acesta este un camping de familie, potrivit pentru copii de toate vârstele. Există activități și divertisment pentru cei mici, astfel încât și dvs. să vă puteți bucura de vacanță. În plus, există o apropiere directă de litoral, plajele fiind situate la 7 minute de mers cu bicicleta. De asemenea, veți avea acces ușor la centrul nautic din La Flotte-en-Ré, ceea ce vă va permite să vă extindeți gama de activități disponibile.

Nu uitați să vă faceți timp să descoperiți Ile de Ré și satele sale fermecătoare. Campingul oferă posibilitatea de a închiriază biciclete pe zile sau pe săptămâni.

Deschis din aprilie până în noiembrieCampingul Île Blanche promite momente de neuitat pe o insulă care este ea însăși amintită.

2. Camping du Domaine de la Bonne Étoile

Camping du Domaine de la Bonne Étoile

Credit foto: Facebook – Capfun – Camping La Bonne Etoile

Buget : €€
Serviciu : ★★★★
Tipul de cazare : case mobile elegante, cabane
Activele : aproape de plaje, piscină interioară, divertisment

Printre campingurile de pe Ile de Ré, descoperiți campingul Domaine de la Bonne Étoile. Situat în inima insulei, la Bois Plage en Ré, acest camping fermecător vă deschide porțile într-o atmosferă foarte prietenoasă. Numeroasele locuri de cazare disponibile vă permit să dormiți în până la 10 sau 12 persoaneO vacanță minunată cu prietenii și familia.

Campingul în sine oferă o mulțime de distracții atât pentru tineri, cât și pentru vârstnici. De exemplu, pentru copii și adolescenți, divertismentul de zi are loc în timpul zilei. De 4 ori pe săptămână ! Alternativ, în 5 seri pe săptămână, asistați la spectacole susținute de animatorii din camping, uneori până la miezul nopții! Sărbătorile sunt menite să fie distractive, iar copiii dumneavoastră nu se vor plictisi. Pentru adulți, există zone naturale și terenuri de sport. Există, de asemenea, o piscină interioară uriașă încălzită pentru un plus de confort, precum și o piscină mică pentru cei mici.

În ceea ce privește serviciile locale, campingul Domaine de la Bonne Étoile vă oferă posibilitatea de a merge la plajă, de a face windsurfing sau de a vă relaxa la talasoterapie. Pentru a vă deplasa, nimic nu poate fi mai simplu decât să închiriați o bicicletă! Ile de Ré este pe deplin adaptată la ciclism datorită 110 kilometri de piste pentru biciclete.

În acest sens, campingul oferă un ofertă foarte interesantă Pentru fiecare 7 zile de închiriere, primiți 2 biciclete gratis!

3. Camping Antioche

Camping Antioche

Credit foto : Campings.com

Buget : €€
Serviciu : ★★★★
Tipul de cazare : case mobile
Activele : Cort Ecolodge, plajă la 200 de metri, multe activități

Iată un alt loc din Bois Plage-en-Ré care îi va încânta pe turiștii care doresc să se deconecteze de la viața de zi cu zi: campingul Antioche. Clasificat drept unul dintre cele mai bune campinguri de pe Ile de Ré, este situat în apropierea unei plaje lungi cu ape cristaline. Și când spunem proximitate, ne referim la doar 200 de metri!

Cazarea poate găzdui până la 6 persoane și este echipată confortabil, garantându-vă un sejur complet independent. Descoperiți, de asemenea, conceptul de Cortul Ecolodge. Proiectată pentru 4 persoane și destul de diferită de o casă mobilă clasică, este totuși plăcută și răcoritoare, mai ales vara!
De asemenea, profitați de zona acvatică, care ar trebui să îi distreze pe copii zile în șir.

În plus față de toate acestea, există numeroase animații au loc în fiecare zi, mai ales în plin sezon, pentru a-i distra pe cei mici și pe cei mari. De exemplu: seri de dans, spectacole, karaoke și chiar sloturi pentru jocuri de societate. Și să nu uităm că și corpul, ca și mintea, trebuie întreținut, chiar și vara. De aceea, Camping Antioche organizează după-amieze și turnee sportive. De asemenea, se organizează sesiuni de fotbal, petanque și tenis de masă. Există, de asemenea, sesiuni de fotbal, petanque și tenis de masă, astfel încât nu vă veți plictisi, chiar dacă preferați să vă relaxați.

În sfârșit, dacă doriți să vizitați Ile de Ré în ritmul dumneavoastră, campingul vă oferă biciclete de închiriat. După cum am menționat mai devreme, insula este foarte bine echipată cu piste de biciclete, ceea ce face ca aceasta să fie ușor de explorat.

4. Camping Les Fougères

campinguri Île de Ré : Camping Les Fougères

Credit foto : Campings.com

Buget : €€€
Serviciu : ★★★
Tip de cazare : case mobile și cabane
Activele : piscină încălzită în aer liber, loc de joacă, închiriere de biciclete, spălătorie

Situat la capătul estic al insulei Ré, campingul Les Fougères vă întâmpină în inima pădurii plăcute Bragauds. Prin urmare, veți evolua într-un mediu foarte verde, împădurit și umbros. Cazarea se face sub formă de case mobile și cabane care pot găzdui până la 6 persoane.

Toate sunt dotate cu bucătării, așa că puteți fi siguri că veți avea parte de o adevărată libertate. De asemenea, un alt avantaj clar al acestui camping de pe Ile de Ré este zona de spălătorie, unde veți găsi o mașină de spălat, un uscător de rufe și o masă de călcat.

În ceea ce privește activitățile disponibile, acestea sunt foarte variate și va satisface dorințele întregii familii. Piscina încălzită în aer liber este deschisă în fiecare zi, la fel ca și șezlongurile pentru relaxare. În apropiere, locul de joacă le oferă copiilor posibilitatea de a se juca pe frânghii, tobogane și atracții cu arc.

În caz contrar, există, de asemenea, un spațiu verde imens unde vă puteți relaxa, juca jocuri sau face sport. De exemplu, puteți juca tenis, tenis de masă, volei pe plajă sau să vă distrați alături de prieteni la o partidă de pétanque. În cele din urmă, recepția oferă servicii de închiriere de biciclete, astfel încât să puteți descoperi Ile de Ré cu bicicleta.

Campingul Les Fougères primește rulote șase luni pe an, de la Din iunie până în decembrie.

Și tu, care dintre campingurile de pe Ile de Ré te-a fermecat?

Lasă un comentariu

TravelMax.ro