Cele mai bune 3 locuri de scufundări din Thailanda

Mergeți într-o excursie în Thailanda și doriți să practicați scufundările? Vă oferim cele mai bune 3 locuri pentru scufundări sau snorkeling în Thailanda!

Thailanda nu duce lipsă de zone de scufundări. Dar există atât de multe insule și plaje în Thailanda încât poate fi dificil să alegi. Pentru a vă ajuta să vedeți și mai clar în apele limpezi, vă prezentăm trei locuri perfecte pentru scufundări în Thailanda! Bineînțeles, aceste locuri sunt bune și dacă faceți doar snorkeling!

Insulele Similan

Scufundări în Insulele Similan, Thailanda Insulele Similan sunt cu siguranță printre cele mai frumoase din Thailanda. Și pe bună dreptate, ele sunt oarecum izolate și astfel scapă de turismul de masă. Fauna marină și coralii populează fundul mării și pot duce la descoperiri impresionante. Pentru a face scufundări în Insulele Similan, este recomandat să vă cazați în Khao Lak, o stațiune de familie mică și șic, situată la doar 45 de minute cu barca de insule. În Khao Lak, mai multe centre de scufundări oferă excursii de o zi pentru toate nivelurile.

Insulele Similan din Thailanda Veți descoperi zeci de specii de pești foarte colorați, corali unici și o viață marină foarte populată. Într-adevăr, Insulele Similan sunt clasificate ca rezervație naturală și sunt închise mai mult de cinci luni pe an, ceea ce permite faunei să se regenereze, între mai și octombrie! Gândiți-vă la asta când vă rezervați vacanța!

2. Koh Tao

Scufundări la Koh Nang Yuan spot în Thailanda Koh Tao este una dintre cele mai renumite insule pentru scafandrii care vin în vacanță în Thailanda, în special pentru prețurile foarte mici practicate.

Apele din Koh Tao sunt limpezi și de un albastru turcoaz, oferind oportunități excelente de scufundări. Printre speciile pe care le puteți vedea se numără raze, pești clovn și calamari. Există mai multe situri de scufundări în jurul insulei: Koh Nang Yuan (foto) este unul dintre cele mai cunoscute și mai ușoare, perfect pentru începători, în timp ce alte situri, cum ar fi Chumphon Pinnacle, sunt mai degrabă pentru scafandri experimentați.

3. Koh Samui

Scufundări în Koh Samui, Thailanda Koh Samui, o insulă turistică, ideală pentru cupluri, familii sau grupuri de prieteni, poate fi, de asemenea, un excelent punct de plecare pentru scufundări în Thailanda. Într-adevăr, insula nu este departe de parcul natural Ang Thong, care găzduiește insule virgine și o viață subacvatică incredibilă. Arhipelagul este alcătuit din 42 de insule, care la rândul lor sunt formate din mangrove și junglă tropicală. Subacvatic, fie că este vorba de scufundări sau de snorkeling, este posibil să se observe țestoase de mare, moluște roșii, anemone roz sau bureți de mare.

Pe fiecare insulă, puteți găsi cu ușurință informații și vă puteți rezerva scufundările cu puțin timp înainte. Într-adevăr, centrele de scufundări se înmulțesc și, fie că este vorba de Koh Samui, Koh Tao sau Khao Lak, veți găsi excursii pentru toate prețurile și toate nivelurile!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro