Cele mai bune 11 parcuri tematice din Anglia

Îți plac plimbările și senzațiile tari? Iată o selecție a celor mai bune 11 parcuri de distracții din Anglia pe care trebuie să le faceți.

Dacă cineva vine de obicei să viziteze Anglia pentru a descoperi Londra și suburbiile sale. Vizitarea țării continuă adesea de-a lungul coastelor, cum ar fi Cornwall, cu descoperirea stâncilor din Easbourne, a castelelor medievale și a satelor tipice. Aceste vizite sunt o necesitate, dar de ce să nu adăugați un pic de originalitate programului cu un parc de distracții în Anglia?

Pentru a vă distra cu familia sau prietenii, parcurile tematice din Anglia sunt o modalitate ușoară de a completa o excursie culturală. La fel ca în Franța, oferta de divertisment este destul de largă. Anglia are multe parcuri de distracții unde te poți distra! Iată selecția noastră a celor mai bune 11 parcuri tematice din Anglia.

1. Turnurile Alton

Atracție în parcul Alton

Credit foto: Shutterstock / Silver Arrow Photography

Acesta este un parc de distracții exact așa cum ne place nouă!

Situat în orașul Alton, localul a fost deschis în 1980. Acest parc tematic se întinde pe o suprafață totală de 202 hectare. Cu o suprafață atât de mare, este cel mai mare parc tematic din Europa. Cu aproximativ 30 de atracții, locul are 10 roller coastere, cu circuite cu adevărat impresionante care îi vor încânta chiar și pe cei mai îndrăzneți. Aici, amatorii de senzații tari vor fi încântați!

Împărțit în mai multe zone, parcul include, de asemenea, o zonă naturală pentru plimbări frumoase. Dacă v-ați săturat să urcați, nu vă faceți griji, o gondolă leagă rapid zonele. De acolo de sus, puteți admira atracțiile, dar și frumoasele grădini englezești care se extind peste tot parcul. Această verdeață contrastează cu clădirile mari care datează din Imperiul Britanic, dar tocmai asta face ca parcul să fie atât de fermecător!

Dacă doriți să vă prelungiți șederea în acest parc tematic din Marea Britanie, Alton Towers are și un parc acvatic. Parcul este cea mai mare stațiune balneară din Marea Britanie!

2. Drayton Manor

Drayton Manor

Credit foto: Shutterstock / Silver Arrow Photography

Situat în Staffordshire, Drayton Manor oferă șase zone tematice de familie: ceva care îi va încânta pe cei mici și pe cei mari deopotrivă! Într-adevăr, particularitatea acestui parc este că este accesibil tuturor (cu excepția roller coasterelor). Așadar, atât copiii, cât și adulții vor fi încântați de prietenia locului!

Cu toate acestea, amatorii de senzații tari nu sunt lăsați deoparte, mai ales cu roller coasterele Undele de șoc și Haos care poartă un nume potrivit. Între timp, cei mici se pot distra cu Thomas Land. Această zonă cu 20 de atracții cu mascota parcului este dedicată în întregime copiilor mici!

Drayton Manor’s plus : este, de asemenea, o grădină zoologică de 15 hectare cu o sută de specii.

3. Chessington World of Adventures

Chessington World of Adventures

Credit foto: Shutterstock / Lukasz Sadlowski

Sunteți într-o excursie la Londra, dar ați mai fost prin zonă? Doriți să vedeți și altceva în afară de Podul Londrei, Big Ben, Shard sau Palatul Kensington? Veniți să vizitați Chessington World of Adventures. Situat la doar câțiva kilometri de Londra, puteți ajunge cu ușurință la acest parc tematic din Anglia.

Cu 10 zone și 40 de atracții, acest parc de distracții este plin de o varietate de atracții. Pe lângă atracții, vă puteți bucura și de numeroasele spectacole,

Punctele pozitive ale Chessington World of Adventures: tunelul de apă care vă permite să descoperiți animalele marine! Această infrastructură vă cufundă în inima faunei și florei marine.

4. Plaja de agrement din Blackpool

Plaja de agrement din Blackpool

Credit foto: Shutterstock / Paul Daniels

Dacă sunteți în căutarea unui parc tematic grozav în Anglia, Blackpool Pleasure Beach este o destinație obligatorie. Considerat unul dintre cele mai vizitate 20 de parcuri tematice din lume, acesta devine din ce în ce mai bun pe măsură ce trece timpul. Parcul este inspirat de stilul marilor parcuri americane, motiv pentru care este mereu la modă.

Pe de o parte, copiii mari își înving temerile cu ajutorul unor atracții de mare senzație. Pe de altă parte, cei mici se distrează cu Nickelodeon Landcu referire la desenele animate ale principalului canal de divertisment din țară. Apoi urmează un spectacol magnific pentru toate vârstele, în care toată lumea se simte bine. De la spectacolul pe gheață până la hipnotizator, acest parc de distracții din Anglia se bazează pe spectacole de excepție.

5. Parcul Thorpe

Parcul Thorpe

Credit foto: Shutterstock / RMC42

Nu departe de Londra, mai exact în Surrey, Thorpe Park este un parc de distracții din Anglia care îi va atrage atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

Cu peste 30 de atracții, atracții și spectacole, Thorpe Park este un paradis pentru cei care caută senzații tari și surprize. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune roller coastere din Marea Britanie, acesta este locul potrivit. Plimbare în rollercoaster StealthDecolează cu Îngrămădirea sau să cadă de la 30 de metri datorită A văzut… pe scurt, aveți o inimă bună!

Cea mai bună perioadă : Vă recomandăm să vizitați parcul în perioada Halloween-ului, deoarece este bine cunoscut pentru divertismentul său înfricoșător, peisajele și labirinturile de groază.

6. Parcul de aventură Crealy

Parcul de aventură Crealy

Credit foto: Flickr / William Wan

Cel mai mare parc de distracții din sud-vestul Angliei, Crealy Adventure Park, își deschide porțile și nu o să vă vină să credeți! Acesta este un parc de distracții complet, cu 60 de atracții, spectacole și o grădină zoologică. Aici sunt prezente peste 200 de animale sălbatice și de fermă. Tineri și bătrâni deopotrivă se vor minuna de diversitatea atracțiilor! Există ceva pentru toată lumea: fie că sunteți mai mult pasionați de plimbări decât de aer liber sau invers, există ceva pentru toată lumea!

Crealy Adventure Park’s plus : aveți totul în apropiere! Într-adevăr, un mini-oraș a crescut în jurul său și puteți găsi un camping, cabane cu jacuzzi, parcări mari și gratuite și magazine alimentare.

7. Legoland Windsor

Legoland Windsor

Credit foto: Shutterstock / Dimitrios Vlassis

Contructori, copii sau copii mari, am găsit parcul tematic din Anglia potrivit pentru dumneavoastră: Legoland Windsor!

Situat în Windsor, Berkshire, acest parc de distracții se află aproape de suburbiile Londrei, deci este ușor de accesat. Lansat la inițiativa grupului Lego, cunoscut pentru seturile sale de construcții, Legoland Windsor este al doilea parc de acest gen, după cel din Danemarca.

Compus din 10 zone tematice, parcul oferă o varietate de atracții care ar face alte parcuri să pălească în comparație. Turiștii se pot plimba cu montagne russe, cu diverse atracții și cu plimbări pitorești interactive. În plus, la fel ca parcul Miniland din Franța, Legoland Windsor a recreat toate monumentele majore în legos și în miniatură! Miniland este, bineînțeles, partea preferată a copiilor!

8. Parcul tematic Pleasurewood Hills

Parcul tematic Pleasurewood Hills

Credit foto: Shutterstock / Martin Charles Hatch

Situat în Corton, Suffolk, parcul tematic Pleasurewood Hills a fost înființat în 1983.

Cu peste 35 de atracții și atracții, inclusiv 5 atracții de senzații tari, acest parc tematic are ceva pentru toată lumea. Aici vă puteți plimba pe pantele mai multor roller coastere și vă puteți bucura de niște plimbări grozave cu bușteni. După toate aceste plimbări, vă puteți relaxa cu un spectacol cu lei de mare sau papagali. Înainte de a pleca, nu uitați să faceți o fotografie cu mascota: un ursuleț simpatic!

9. Parcul Paulton’s Park

Acest parc de distracții din Anglia este un paradis pentru familii. Situat în Romsey, Hampshire, Paulton’s Park este un parc cu animale și atracții. Acesta are peste 70 de atracții, repartizate în 4 zone tematice. Parcul are câte ceva pentru toată lumea, cu montagne russe, atracții de senzație și spectacole.

Punctele pozitive ale Paulton’s Park: Celebrul desen animat Peppa Pig este prezent chiar și în nouă atracții de pe site, suficient pentru a vă încânta copiii!

10. Aventura Wonderland

Adventure Wonderland este un parc tematic din Anglia, dezvoltat în jurul temei Alice în Țara Minunilor. Toate personajele din desenele animate sunt reprezentate. În plus, atracțiile sunt accesibile pentru toate vârstele. Scopul parcului este de a crea o atmosferă de familie în jurul temei desenelor animate.

Relativ mic în comparație cu marile parcuri de distracții din Anglia, Adventure Wonderland dezvăluie totuși diverse trenuri, tobogane, labirinturi, jocuri în aer liber… Nu vă faceți griji, nu veți avea timp să vă plictisiți!

11. Studiourile Harry Potter

Studiourile Harry Potter din Londra

Credit foto: Shutterstock / chettarin

Cine nu a visat vreodată să intre în culisele celui mai faimos vrăjitor al timpurilor noastre, și anume Harry Potter? Acum, acest vis este disponibil chiar lângă Londra. Acum este posibil să vizitați și să descoperiți toate decorurile, culisele, recuzita și secretele de filmare ale studiourilor Warner Bros!

În interiorul studiourilor Harry Potter, puteți descoperi creaturile fantastice imaginate de autoarea J. K. Rowling (păianjenul Aragog, elful Dobby, celebrii spiriduși de la banca Gringotts…). Există, de asemenea, activități interactive, cum ar fi să stai călare pe o coadă de mătură.

Lasă un comentariu