Cele mai bune 10 hoteluri cu vedere la Paris

Doriți să vă cazați într-un hotel cu o priveliște magnifică a Orașului Luminii? Atunci descoperiți selecția noastră cu cele mai bune 10 hoteluri cu vedere din Paris!

Oraș mondial, capitală a Franței și a romantismului, Parisul este o destinație turistică europeană și internațională importantă. Turnul Eiffel, Montmartre și Sacré Coeur, Jardin des Tuileries, Versailles, Muzeul Luvru, Champs-Élysées sau cimitirul Père-Lachaise… Sunt atât de multe minuni și monumente istorice de descoperit în timpul șederii dumneavoastră încântătoare în inima capitalei franceze! Plin de caracter și de istorie, Parisul nu este doar un muzeu în aer liber. Este, de asemenea, un oraș dinamic, în continuă evoluție, a cărui viață culturală nu se oprește nici ziua, nici noaptea.

Un sejur de neuitat la Paris înseamnă un hotel de vis. O vacanță minunată include un loc fermecător pentru a vă odihni după o zi petrecută explorând orașul. Pentru a vă bucura de capitală și de panoramele sale magnifice, chiar și în timp ce leneviți în hotelul dumneavoastră, iată selecția noastră a celor mai bune hoteluri cu vedere din Paris.

1. Terrass Hotel Montmartre de MH

Hotel Terrass Montmartre, Paris

Credit foto: Hotel Terrass – Christophe Bielsa

Situat în inima cartierului Montmartre, la doar 15 minute de mers pe jos de Bazilica Sacré-Coeur, acest hotel de 4 stele este găzduit într-o frumoasă clădire din secolul al XIX-lea. De pe terasa de pe acoperișul barului-restaurant al hotelului, vă puteți bucura, de asemenea, de o priveliște uluitoare asupra Turnul Eiffel și ParisDe asemenea, vă puteți bucura de un mic dejun delicios. Unele dintre camerele de la Terrass Hotel Montmartre au, de asemenea, această vedere sublimă la Turnul Eiffel și la oraș.

Stația de metrou Blanche (linia 2) se află la doar 500 de metri de hotel. Cartierul pitoresc Montmartre, precum și Moulin Rouge și Opera se află la mică distanță de mers pe jos.

2. La Bourdonnais Paris

Hotel la Bourdonnais, Paris

Credit foto: Facebook – Hotel La Bourdonnais

Printre cele mai bune hoteluri cu vedere din Paris se numără, desigur, Hôtel de La Bourdonnais. Acest hotel de 4 stele oferă oaspeților săi o atmosferă de călătorie, exotism și vise. Într-adevăr, decorarea camerelor sale este inspirată de povestea locotenentului de La Bourdonnais, care s-a alăturat Companiei Indiilor de Est în secolul al XVII-lea. Unele dintre camere au balcon, cu o priveliște uluitoare la Doamna de fier.

De la acest hotel neobișnuit, puteți vizita cu ușurință Turnul Eiffel pe jos. Stația de metrou École Militaire (linia 8) se află la doar 200 de metri și oferă acces ușor la celelalte cartiere istorice ale capitalei franceze.

3. Pullman Paris Tour Eiffel

Hotel Pullman, Paris Turnul Eiffel

Credit foto: Facebook – Pullman Paris Tour Eiffel

Situat într-un turn modern, hotelul de 4 stele Pullman Paris Tour Eiffel se află la poalele Turnului Eiffel și ale Trocadero. Luminoase și decorate în stil contemporan, majoritatea camerelor au balcon, iar unele dintre ele oferă o vedere sublimă la Turnul Eiffel sau la grădină. Hotelul are, de asemenea, un sală de gimnastică care are o vedere clară spre Trocadero.

Locația este ideală, la 600 de metri de stația de metrou Bir-Hakeim (linia 6) și la 2 minute de mers pe jos de serviciul de transfer Bus Direct, care oferă acces direct la aeroporturile Charles de Gaulle și Orly.

4. Esmeralda

Hotel Esmeralda Paris

Credit foto: Instagram – thejfharris

Printre cele mai bune hoteluri cu vedere din Paris, Hôtel Esméralda se remarcă prin farmecul și autenticitatea sa. Amplasat într-o clădire care datează din 1640, acest mic hotel este situat pe o stradă pietonală de-a lungul Senei, chiar vizavi de Catedrala Notre-Dame. Douăsprezece dintre cele șaisprezece camere ale hotelului oferă o vedere frumoasă la Sena și la Notre-Dame. Dar ceea ce face ca acest mic hotel de pe malul stâng să fie atât de fermecător este mai ales decorul său unic, alcătuit din obiecte pe care proprietarul le-a colecționat de-a lungul anilor! Pentru un weekend romantic, acesta este locul perfect. La doar câțiva pași de hotel se află mai multe restaurante pitorești.

Frumoasa Locul Viviani este situat vizavi de Hôtel Esméralda. Iar de la stația de metrou Saint-Michel Notre-Dame din apropiere, puteți ajunge cu ușurință în restul capitalei, precum și la Château de Versailles cu ajutorul RER B.

5. Esprit Saint Germain

Hotel Esprit Saint Germain, Paris

Credit foto: Facebook – Hotel Esprit Saint Germain

Acest excepțional hotel de 5 stele este situat în inima cartierului plin de viață Saint-Germain-des-Prés, chiar în spatele pieței și alBiserica Saint-Sulpice. Locația sa ideală este completată de camere spațioase și decorate cu bun gust, dintre care unele au o terasă privată cu vedere la magnifica biserică Saint-Sulpice.

Situat la etajul al șaselea și ultimul etaj, hotelul sală de sport Sala de sport Esprit Saint Germain oferă o priveliște sublimă asupra acoperișurilor din Paris și a cartierului Saint-Germain-des-Prés. Această zonă de sport și relaxare găzduiește, de asemenea, o saună și un hamam, facilități perfecte pentru a vă relaxa după o zi lungă de vizitare a obiectivelor turistice.

De la acest hotel situat într-una dintre cele mai populare zone ale capitalei, nu vă va fi greu să descoperiți celelalte minuni ale capitalei. Stația de metrou Odeon (liniile 4 și 10) se află la doar o scurtă plimbare de hotel.

6. Les Rives de Notre-Dame

Hotel Les Rives de Notre-Dame, Paris

Credit foto: Băncile de la Notre-Dame

Acest mic hotel fermecător este situat ideal pe malul Senei, în Cartierul Latin și vizavi de Sainte-Chapelle. Acest hotel este unul dintre cele mai bune hoteluri cu vedere din Paris. Din unele camere se poate admira râul sau orașul. De asemenea, puteți descoperi cu ușurință minunile capitalei pe jos: Ile de la CitéCatedrala Notre-Dame de Paris sau cartierul plin de viață Saint-Germain-des-Prés.

În apropierea hotelului există două stații de metrou: Saint-Michel Notre-Dame, pe linia 4, și Cluny, pe linia 10.

7. Renaissance Paris République Hotel & Spa

Renaissance Paris République Hotel & Spa

Credit foto : Hotel Renaissance Paris République

Acest hotel magnific, cu vedere la Paris, este situat în popularul arondisment 10, la câțiva pași de place de la République.

Unele camere au vedere panoramică la Paris și, uneori, chiar și o terasă. Pe lângă restaurantul, barul și serviciile personalizate, acest hotel de 5 stele are un centru spa cu saună și hammamprecum și un parcare privată. Datorită locației sale ideale, puteți vizita cu ușurință cartierul plin de viață al Canalului Saint-Martin, Marais și Grands Boulevards.

8. Les Grands Hommes

Hotel des Grands Hommes, Paris

Credit foto: Facebook – Hotel des Grands Hommes

Situat într-o frumoasă clădire din secolul al XVIII-lea, Hotelul des Grands Hommes se află vizavi de Panteon și la doar 400 de metri de Grădinile Luxembourg. Unele camere au balcon cu vedere la acoperișurile Parisului sau la sublimul Panteon.

Nu departe de hotel se află stația de metrou Place Monge (linia 7). Acesta vă permite să ajungeți cu ușurință la Muzeul Luvru și la diferitele cartiere istorice ale capitalei.

9. Balzac

Hotel Balzac, Paris

Credit foto: Facebook –
Hotel Balzac Paris

Situat pe o stradă liniștită în apropiere de Champs-ÉlyséesHotelul Balzac este situat într-o reședință plină de caracter din secolul al XIX-lea, care a aparținut odată celebrului scriitor Balzac. Complet renovat, acesta este unul dintre cele mai bune hoteluri cu vedere din Paris, de unde vă puteți bucura și de o vedere superbă la Turnul Eiffel. De asemenea, găzduiește unul dintre cele mai bune restaurante cu stele Michelin din capitală. Pentru un sejur de lux în inima capitalei franceze, acest hotel este locul ideal.

Stația de metrou George V (linia 1) se află la doar o aruncătură de băț de acest frumos stabiliment parizian.

10. Le Cinq Codet

Hotel le Cinq Codet, Paris

Credit foto: Facebook –
CODUL CINCI

Situat ideal în arondismentul 7 din Paris, în inima Faubourg Saint-Germain, acest hotel de 5 stele se află la doar 5 minute de mers pe jos de Hôtel des Invalides.

Majoritatea camerelor oferă o vedere superbă la Paris. Hotelul are, de asemenea, un curtea interioară Hotelul oferă, de asemenea, un centru de wellness și un centru spa. Cinq Codet oferă, de asemenea, un serviciu de biciclete. De la hotel puteți descoperi cu ușurință capitala și minunile sale: stația École Militaire este la o aruncătură de băț, iar Turnul Eiffel se află la 15 minute de mers pe jos.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro