Cele mai bune 10 hoteluri cu vedere la Barcelona

Doriți să vă cazați într-un hotel cu o priveliște splendidă a orașului catalan în fața dumneavoastră? Descoperiți cele mai bune 10 hoteluri cu vedere în Barcelona!

Barcelona, cosmopolită și modernă, este un oraș plin de caracter și istorie. Fie că doriți să leneviți pe nisipul cald al plajelor sale, să faceți un tur cultural, să vă bucurați de o vacanță festivă sau să faceți totul în același timp, orașul catalan are tot ce vă poate seduce.

Dar ce este o vacanță de neuitat fără un hotel de vis în care să te odihnești după o zi petrecută explorând orașul? Pentru a vă bucura de Barcelona și de priveliștile sale magnifice, chiar și în timp ce leneviți în hotelul dumneavoastră, iată o selecție a celor mai bune hoteluri cu vedere din capitala catalană.

1. Gran Hotel La Florida

Gran Hotel La Florida

Credit foto: Gran Hotel La Florida

The Gran Hotel La FloridaGran Hotel La Florida, hotelul de lux de tip boutique din Barcelona, construit în 1924, este o vitrină de rafinament direct din imaginația lui Dr. Andreu. Cu vedere la oraș dinspre Tibidabo Hotelul oferă oaspeților săi norocoși o vedere panoramică magnifică la Barcelona și la Marea Mediterană.
Această clădire emblematică și elegantă, situată la numai La 15-20 de minute de centrul orașului cu mașina și la 110 metri de parcul de distracții Tibidabo, asigură o experiență unică și de neuitat!

2. Gran Hotel Torre Catalunya

The Gran Hotel Torre CatalunyaGran Hotel Torre Catalunya, pe lângă faptul că oferă servicii de înaltă calitate, se bucură de o locație excelentă în orașul Barcelona. Situat în apropiere de Gara Sants Aeroportul (la 10 minute cu mijloacele de transport), faimosul stadion catalan “Camp Nou” (la 10 minute cu mijloacele de transport) și portul Barcelona De asemenea, oferă acces la toate mijloacele de transport din oraș: trenuri de mare viteză AVE, taxiuri, metrou, autobuze etc.

Și pentru că nimic nu este prea bun pentru oaspeții săi, hotelul dispune de 272 de camere spațioase, scăldate în lumină naturală pe tot parcursul zilei și cu vedere fabuloasă la Barcelona.

3. W Barcelona

W Barcelona

Credit foto: W Barcelona

Ai nevoie să evadezi? Vizitați-ne la W Barcelona și cufundă-ți ochii în ocean. Proiectat de celebrul arhitect Ricardo Bofill Hotelul se află maiestuos în peisajul urban. Este imposibil să o ratezi! Vă va seduce cu siguranță, cu decorul său sublim și cu priveliștea inexpugnabilă asupra plajei și a mării.

Și pentru mai multă magie, bucurați-vă de panoramă făcând o baie în piscina infinită, numită “Sun Deck”.

4. Melia Barcelona Sky

Urcați în vârful acestui emblematic zgârie-nori din Barcelona, unde se află Meliá Barcelona Sky. Situat într-una dintre cele mai la modă zone ale orașului, hotelul se află, de asemenea, la doar câteva minute de Plaja Mar Bella a Turnul Glories și Rambla de Poble Nou.

Camerele sale – cu vedere la Barcelona sau la Marea Mediterană – și spectaculoasa sa terasă panoramică de la etajul 24, promit să vă uimească!

5. H10 Montcada

H10 Montcada

Credit foto: H10 Montcada

Amplasat în inima Barcelonei, hotelul de tip boutique H10 Montcada este găzduit într-o clădire neoclasică de pe strada Vía Laietana axa principală a cartierului la modă El Born. De asemenea, este aproape de faimoasa Sagrada Familia, aflată la aproximativ 9 minute cu mașina.

Cu o arhitectură interioară sublimă, stabilimentul este situat vizavi de Catedrala Sfânta Cruce Hotelul se află la doar 10 minute de mers pe jos de piața Boqueria și are o terasă impresionantă Sunset Lounge, cu acces la un jacuzzi și vedere magnifică la oraș.

6. Barcelona Princess

Barcelona Princess

Credit foto: Instagram – @bcnprincess

Visezi să atingi cerul? The Barcelona Princess Suntem bucuroși să vă ajutăm. Situat lângă Centrul comercial Diagonal, Designul modern al hotelului oferă o experiență unică, care vă va tăia respirația.

În plus față de terasele sale uimitoare, Barcelona Princess are o piscină solarium, situată la 85 de metri înălțime, la etajul 23 al clădirii emblematice. Piscina Infinity Pool, una dintre cele mai înalte piscine din Barcelona, vă duce în al șaptelea cer. Este o modalitate foarte bună de a rămâne cu capul în nori pentru o vreme și de a pleca cu stele în ochi.

7. Occidental Atenea Mar – Numai pentru adulți

L’Occidental Atenea Mar – Numai pentru adulți Occidental Atenea Mar este un hotel urban cu o locație ideală: la 150 de metri de plaja Nova Mar Bella, la 15 minute de mers pe jos de Centrul Internațional de Congrese din Barcelona și de centrul comercial Diagonal Mar. Chiar mai bine, este aproape de mijloacele de transport în comun.

Dar ceea ce îl face atât de special sunt camerele sale mari și moderne, cu vedere la mare sau la oraș. Ce ți-ai putea dori mai mult?

8. El Palauet

El Palauet Barcelona

Credit foto: El Palauet

Hotel de lux, El Palauet El Palauet este un colț de rai în inima orașului Barcelona. Suitele sale somptuoase se bucură de priveliști de neegalat la cele mai faimoase repere ale Barcelonei: Piața Passeig de Gràcia pe Paseo de Gracia mănăstirea Pompeya, sau Tibidabo.

Pentru a vă bucura de priveliște, luați loc pe balcoanele impresionante, cu balustrade din fier forjat, care completează farmecul apartamentelor. Vrei mai mult? Mergeți pe acoperișul hotelului, unde veți găsi un centru spa, un jacuzzi și, mai presus de toate, o priveliște senzațională asupra Barcelonei.

9. H10 Casa Mimosa

H10 Casa Mimosa

Credit foto: H10 Casa Mimosa

The H10 Casa MimosaAcest hotel elegant și modern vă invită să vă relaxați fără moderație. Întindeți-vă lângă piscină în inima unei grădini ca o oază și lăsați-vă fermecați de această atmosferă specială.

Dacă doriți să vă bucurați de o priveliște uluitoare la La Pedrera, mergeți pe terasa de relaxare a hotelului, situată la ultimul etaj, unde veți găsi și o piscină minunată. Pe lângă priveliștile sale magnifice, hotelul este situat la aproximativ 12 minute de emblematicul Parc Güell.

10. Hotel Miramar

Amplasat magistral pe dealul Montjuïc les Ramblas, hotelulHotel Miramar Hotelul Miramar ocupă palatul proiectat de celebrul arhitect Ramon Raventós și construit în 1929. Renovat într-un amestec de stil din anii 1920 și design contemporan, acest hotel de lux și-a păstrat fațada originală.

Sunteți în căutarea unui cadru intim cu vedere la Marea Mediterană? Hotelul Miramar este pentru tine!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro