Cele mai bune 10 hoteluri cu vedere în Veneția

Ne place stilul italian, pe cât de autentic, pe atât de romantic, Veneția este frumoasă. Descoperiți selecția noastră cu cele mai bune 10 hoteluri cu vedere în Veneția pentru a profita la maximum de orașul plutitor.

Regiunea Veneto oferă peisaje sublime de devorat. În centrul său se află capitala sa, romantica Veneție. Este cunoscut pentru palatele sale admirabile, cum ar fi Palatul Dogilor, pentru canalele și insulele sale. Iar această frumusețe merită să fie contemplată puțin mai mult. De aceea, am alcătuit o listă cu cele mai bune hoteluri cu vedere din Veneția.

La SerenissimaOrașul Veneția, o adevărată bijuterie a Mării Adriatice, vă va uimi cu bogatul său patrimoniu. Sejurul dumneavoastră vă va conduce inevitabil în Piazza San Marco, la Bazilica Santa Maria della Salute sau la biserica San Giorgio Maggiore. Acestea sunt clădiri extrem de impresionante, dovadă a splendoarei din trecut a orașului, cândva capitala puternică a Republicii Veneția.

Pentru a vă extinde descoperirea orașului, de ce să nu alegeți printre cele mai bune hoteluri cu vedere din Veneția? După o zi în care ați descoperit mii de secrete venețiene, vă puteți relaxa cu un peisaj fabulos din camera dumneavoastră și, uneori, de pe terasa hotelului. Priviți cum se schimbă culorile și atmosfera pe măsură ce soarele apune peste lagună și ascultați cântecul gondolierilor!

1. Hotelul Villa Laguna

Hotel laguna veneția peisaj

Credit foto: Instagram / hotelvillalaguna

Hotelul Villa Laguna este situat pe Lido din Veneția, cu vedere spre orașul plutitor. Hotelul se află la mai puțin de 2 km de Aeroportul Veneția Nicelli și oferă o vedere largă la Veneția și la clădirile sale. Cu fața spre vest, puteți urmări apusul soarelui peste Veneția în strălucirea sa portocalie într-o seară însorită.

Vaporetto, popularul autobuz public pe apă din Veneția, este situat la 160 de metriHotelul este situat în inima orașului, la mică distanță de centrul istoric. Un alt avantaj al acestui hotel este că se află la doar 10 minute pe jos de pe plajă! Cine spune că un moment pe plajă nu poate fi romantic?

2. Generator – Ostello Venezia

Generator Veneția

Credit foto : Generator veneția

Generator Venice nu este un hotel ca celelalte, ci mai degrabă o pensiune pentru tineret. Designul său interior este complet diferit de cel al hotelurilor venețiene clasice.

Într-adevăr, se află într-un cadru industrial modern, cu podele colorate și grinzi expuse. Un amestec de două genuri, decor modern și tradițional. Ceea ce trebuie să știți este că acestea nu sunt doar camere private, ci mai degrabă camere de cămin. Din punct de vedere practic, sunt disponibile atât paturi de o persoană, cât și paturi duble. Cu toate acestea, sunt disponibile câteva camere private (cu baie).

Generatorul este găzduit într-o clădire fermecătoare din cărămidă roșie din secolul al XIX-lea. Este situat pe insula Giudecca, în la aproximativ 10 minute de centrucu vaporetto. Etajul de aterizare este situat la 170 de metri.

Hotelul are vedere directă la Bazilica Santa Maria della Salute, iar în spate se poate vedea cartierul San Marco.

3. JW Marriott Venice Resort & Spa

JW Marriott Venice Resort &; Spamp

Credit foto: JW Marriott Venice Resort & Spa

JW Marriott Venice Resort & Spa se numără printre cele mai deosebite hoteluri din Veneția. Are propria insulă privată, situată la sud de oraș.

Această stațiune de 5 stele oferă tot confortul pe care îl așteptați de la o stațiune: un centru spa, grădini fabuloase, o piscină și, bineînțeles, o priveliște uluitoare. Dintr-un unghi de 360°, observați laguna care vă înconjoară, iar în depărtare, Veneția își protejează secretele. Decorul este modern, rafinat și foarte șic.

Un serviciu de transfer face legătura între insula hotelului și Veneția, permițându-vă să ajungeți la cheiul din cartierul San Marco. în aproximativ 15 minute.

4. Hotelul Concordia

Hotel concordia veneția

Credit foto: Hotel concordia veneția

Situat în inima centrului istoric al Veneției, Hotelul Concordia vă oferă acces privilegiat la oraș. Cartierul San Marco este recunoscut atât de turiști, cât și de venețieni ca fiind unul dintre cele mai frumoase și mai pline de viață.

Decorul hotelului este extrem de rafinat și de epocă, cu un respect total pentru tradiția venețiană. Sunteți gata pentru o schimbare de eră?

Descoperiți orașul italian de la Hotelul Concordia: Bazilica San Marco și piața sa, Palatul Dogilor, … Cele mai multe dintre aceste locuri de interes sunt situate în mai puțin de 500 de metri de la Hotelul Concordia. Și dacă vă oferă și o priveliște a orașului, ce ați putea cere mai mult?

5. Locanda Vivaldi

Locanda vivaldi veneția

Credit foto: Locanda vivaldi veneția

Locanda Vivaldi este o unitate frumoasă, situată într-o locație foarte bună. Este situat în fața Marelui Canal, cu vedere la biserica San Giorgio Maggiore.

Hotelul are o terasă frumoasă pe acoperiș, care dezvăluie frumusețea peisajului, în special la apus. Unele camere au și un balcon pentru a vă bucura de vedere.

Hotelul are norocul de a fi situat în apropiere de cartierul San Marco, ceea ce îl aduce aproape de Bazilica și de piața cu același nume. Pentru a se deplasa în jurul lagunei, un dig pentru este chiar în josul drumului, 90 de metri distanță.

6. Le Palladio Venezia Hotel & Spa Resort

Le Palladio Venezia Hotel & Spa Resort

Credit foto: Le Palladio Venezia Hotel & Spa Resort

Palladio Venezia Hotel & Spa Resort este situat în apropierea insulei care susține biserica San Giorgio Maggiore.

Această unitate de înaltă calitate ocupă o fostă mănăstire din secolul al XVI-lea. Priveliștea orașului, a Bazilicii Santa Maria della Salute, a Bisericii San Giorgio Maggiore și a cartierului San Marco este uluitoare. Este unul dintre cele mai bune hoteluri cu vedere din Veneția, deoarece nu este doar incredibil de bine situat, ci și foarte bine întreținut. Grădinile sale luxuriante și spa-ul imens îl fac unic.

Digul pentru orașul în sine este situat la 90 de metri de la hotel, ceea ce facilitează vizitarea Veneției.

7. Le Baglioni Hotel Luna

Hotelul Baglioni Luna

Credit foto: Le Baglioni Hotel Luna

Hotelul Baglioni Luna este aproape de Piazza San MarcoAcesta este situat în fața Grădinilor Regale din Veneția. Acesta oferă o priveliște uluitoare asupra Marelui Canal și a principalelor clădiri din Veneția.

Designul interior al hotelului este un pic demodat, dar îi conferă o atmosferă care te face să călătorești înapoi în timp. Hotelul are apartamente foarte spațioase și camere la fel de confortabile. O terasă imensă oferă o priveliște foarte căutată a lagunei și a Veneției.

8. La Ca Maria Adele

Ca Maria Adele

Credit foto: La Ca Maria Adele

Ca Maria Adele este situat la poalele Bazilicii Santa Maria della Salute. De fapt, nu poți ajunge mai aproape de ea decât dacă dormi pe trotuarul bazilicii. Fiecare cameră are o temă diferită, decorată în mod luxos: “Luxury”, “Oriental”, “Black”, “Fireplace”, “Doge” sau “Moors”. Există, de asemenea, două apartamente și un “mini palat”.

Ca Maria Adele este excepțional de bine plasată. în cea mai populară zonă a orașului, la aproximativ 120 de metri de o stație de vaporetto, nu departe de centrul istoric. Un loc perfect pentru un sejur romantic!

9. Hotel La Calcina

Hotel La Calcina, Veneția

Credit foto: Hotel La Calcina, Veneția

Denumit anterior Pensiunea La CalcinaHotelul cu același nume este situat în fața insulei Giudeccade care este separată de lagună.

Designul interior este modern și clasic, așa cum v-ați aștepta de la o unitate de acest tip. Unele camere au vedere largă la canal, la insula Giudecca și la biserica San Maggiore. Restaurantul vă va servi pe o terasă plutitoare, oferindu-vă o priveliște și mai bună.

Stația pentru vaporetto este situată 160 de metri distanță și se poate ajunge cu ușurință pe jos la Bazilica Santa Maria della Salute (10 minute).

10. Palazzetto Stern

Palazzetto Stern din Veneția

Fotografie: Palazzetto Stern din Veneția

Palazzetto Stern este situat pe ultima curbă a Canalului Mare, nu departe de Podul Accademia. Acesta a fost amenajat într-un vechi palat din secolul XX, cu vedere la canal și la clădirile acestuia. O bucată de paradis, chiar în mijlocul Veneției.

Terasa de pe acoperișul hotelului vă permite să observați orașul dintr-un punct de vedere mai înalt și chiar să vă bucurați de o cadă cu hidromasaj. O stație de vaporetto se află la doar câțiva pași. la mai puțin de 50 de metri distanță. Dar puteți ajunge pe jos în centrul istoric în mai puțin de 15 minute.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro