Cele mai bune 10 hoteluri cu vedere în Bangkok

Nimic nu se compară cu un hotel cu vedere în Bangkok pentru a profita la maximum de șederea dumneavoastră în Thailanda. Iată o trecere în revistă a celor mai frumoase unități!

Thailanda este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume, primind milioane de vizitatori în fiecare an. Și pe bună dreptate: este imposibil să nu găsești ceva care să-ți satisfacă curiozitatea sau stomacul! De la temple la palate, de la natura luxuriantă la plaje paradisiace și la bucătăria thailandeză, există ceva pentru toată lumea. Thailanda este, de asemenea, o destinație accesibilă, ceea ce o face atractivă pentru mulți călători. Primirea călduroasă a turiștilor este, de asemenea, un factor important.

Bangkok, capitala sa, este o destinație obligatorie atunci când călătoriți în această țară. Modernă și festivă, seduce călătorii și își lasă amprenta în mintea tuturor. Bangkok este un oraș ideal pentru a descoperi o fațetă a Thailandei și, de asemenea, invită la descoperiri surprinzătoare. Printre acestea, luxul (mic) pe care mulți vor să și-l permită: o cameră la unul dintre cele mai bune hoteluri cu vedere din Bangkok. Deși prețul este ridicat în comparație cu alte hoteluri din Thailanda, este totuși mult mai accesibil decât în continent, cu aceleași servicii. După câteva zile în modul rucsac, va fi o amintire de neuitat!

Așadar, pentru a vă ajuta să alegeți unitatea ideală, iată selecția noastră a celor mai bune hoteluri cu vedere din Bangkok!

1. Tower Club Lebua

Doriți să stați la unul dintre cele mai bune hoteluri cu vedere din Bangkok? Tower Club din Lebua este un pariu sigur. Cu unul dintre cele mai înalte acoperișuri din oraș, are camere între etajele 50 și 60. Dacă sunteți în căutarea unui gust de lux, veți fi încântați de sejurul dumneavoastră la Tower Club! Camerele și suitele oferă vedere la oraș sau la râul Chao Phraya (aceasta din urmă este mai liniștită). La Tower Club Lebua, vă puteți relaxa la centrul spa sau puteți face o baie în piscina hotelului. Dacă mergeți la sală, puteți fi siguri că aveți la dispoziție toate echipamentele necesare. Dacă aveți ceva bani în plus (60-80 de euro pentru două băuturi) și codul vestimentar potrivit, nu uitați să beți ceva pe acoperiș.

În ceea ce privește accesibilitatea, este la 5 minute de mers pe jos până la metrou!

2. Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok

Dacă apreciați în mod deosebit decorul modern și căutați unul dintre cele mai bune hoteluri cu vedere din Bangkok, Centara Watergate Pavillion Hotel Bangkok este o alegere excelentă. Camerele sunt spațioase și contemporane. O sală de gimnastică, un serviciu de concierge, un centru spa, o parcare gratuită și un serviciu de transfer de la aeroport vă vor face șederea plăcută. De asemenea, pentru a profita la maximum de șederea dvs. în hotel, de ce nu luați o băutură sau un prânz pe acoperiș? Acoperișul oferă o priveliște frumoasă a orașului!

Chiar alături, în cartierul Makkasan, centrul comercial Watergate Pavillion vă oferă un pic de shopping!

3. Hotel Shangri-La

Printre cele mai bune hoteluri cu vedere din Bangkok, Shangri-La ocupă un loc de frunte. Acest hotel de 5 stele nu este unul dintre cele mai înalte stațiuni. Dar este situat de-a lungul râului Chao Phraya, ceea ce face ca panorama sa să fie unică. Vă puteți bucura de priveliștea superbă, beneficiind în același timp de serviciile de înaltă calitate ale hotelului (sală de gimnastică, concierge și piscină).

4. Eastin Grand Hotel Sathorn

Eastin Grand Hotel Sathorn merită să fie inclus în lista celor mai bune hoteluri cu vedere din Bangkok. De asemenea, oferă servicii de înaltă calitate, cum ar fi o sală de gimnastică, un bar-restaurant și un serviciu de concierge. Deși este puțin retrasă față de zonele turistice, are acces direct la metrou. Punctul culminant al hotelului este piscina de pe acoperiș, unde vă puteți bucura de o priveliște uluitoare asupra orașului în timp ce faceți o baie.

5. Hotel Akara

Hotelul Akara este un hotel de lux. Este unul dintre cele mai bune hoteluri cu vedere din Bangkok. Acesta are un bar și o piscină pe acoperiș. Acesta are o sală de gimnastică și oferă cursuri de gătit thailandez. De asemenea, hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer tuk tuk, care poate fi rezervat la recepție. Ceea ce le place oaspeților la acest hotel este locația sa, la doar 3 minute de mers pe jos de stația Airport Link Express. Ideal pentru a ajunge la aeroport la timp pentru a pleca!

6. Hotel Peninsula

Această unitate este o referință pentru cele mai bune hoteluri cu vedere din Bangkok. Oferă servicii excepționale (cameră de lux, spa, piscină pe acoperiș). Personalul este foarte atent, iar oaspeții sunt răsfățați cu multe mici atenții. Ceea ce îl diferențiază în mod clar de ceilalți este priveliștea neobstrucționată a râului Chao Phraya, spre care sunt orientate toate camerele. În ceea ce privește camerele, toate au o zonă de lounge.

7. Hotel Baiyoke Sky

Baiyoke Sky Hotel merită să se afle pe lista celor mai frumoase hoteluri cu vedere din Bangkok. Și pe bună dreptate: se află într-o clădire de 88 de etaje, ceea ce îl face cel mai înalt hotel din Thailanda. Oaspeții au la dispoziție o piscină în aer liber, dar nu pe acoperiș! Acoperișul este un post de observare a orașului, dotat cu un acoperiș rotativ. Situat în cartierul Pathumwan, hotelul se află în inima Bangkokului. Spa și centru de fitness vă vor completa sejurul.

8. Hotel Prince Palace

Hotelul Prince Palace este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune hoteluri cu vedere din Bangkok. Situat deasupra Turnului Bo Bae, se află în vechiul Bangkok. Priveliștea de pe terasa care înconjoară piscina este incredibilă. Nu ratați priveliștea canalului Mahanak. În plus, are 4 restaurante pentru a vă bucura de prânz sau cină, după cum doriți.

9. Ramada Plaza by Wyndham Bangkok Menam Riverside

Acest hotel este un loc de bază în Bangkok de mulți ani. Situat de-a lungul râului Chao Phraya, oferă o vedere frumoasă la râu. Personalul este atent cu oaspeții. Facilități precum un centru spa, o piscină și o sală de gimnastică completează standardul ridicat de servicii al hotelului. În apropiere de cartierul Silom, sunt disponibile transferuri fluviale gratuite către stația BTS Skytrain.

10. Chatrium Hotel Riverside Bangkok

Încheiem această selecție cu Hotelul Chatrium. Situat nu departe de Ramada Plaza, serviciile sale sunt relativ similare cu cele ale celorlalte hoteluri. Hotelul Chatrium are un centru spa cu jacuzzi, o piscină cu vedere magnifică la râu și o sală de gimnastică. În plus, există 6 restaurante care oferă prânz sau cină pentru toate gusturile. Dacă optați pentru un apartament, acesta vă va oferi o vedere splendidă la Chao Phraya.

Pentru transport, hotelul pune la dispoziție o navetă fluvială către metrou.

Acum tot ce trebuie să faceți este să alegeți hotelul cu vedere la Bangkok care vă atrage cel mai mult pentru a petrece câteva zile într-un stabiliment de lux.

TravelMax.ro