Cele mai bune 10 campinguri din Dordogne

Périgordul este o regiune cu un bogat patrimoniu natural, arheologic și cultural. Pentru șederea dumneavoastră în regiune, de ce să nu mergeți cu cortul în Dordogne?

În Noua Aquitania, Dordogne este un departament de excepție. Acoperind cea mai mare parte a fostului comitat Périgord, este deosebit de marcat de istorie. În special, are multe vestigii din perioada medievală. Într-adevăr, a fost scena a numeroase conflicte teritoriale și cuceriri. A fost chiar și sub suveranitate engleză pentru o lungă perioadă de timp.

Cu toate acestea, regiunea se caracterizează, de asemenea, prin patrimoniul său natural incredibil. Este acoperită în parte de păduri imense și verzi. Dar este definită și de văi sublime, stânci abrupte și căi navigabile impresionante. Acest lucru îl face un loc ideal pentru iubitorii de natură. Cel mai bun mod de a explora acest departament este să stați într-un camping în Dordogne. Haideți să aruncăm o privire la cele mai bune campinguri din această zonă uimitoare!

1. Camping Le Paradis

Camping Le Paradis

Credit foto : Campings.com

Buget : €€
Beneficii : ★★★★★
Tipul de cazare : corturi sau cabane echipate
Activele : confort absolut pentru șederea dumneavoastră, cu spații de cazare spațioase

Pentru un sejur de excepție, ce poate fi mai bun decât o cazare cu cel mai înalt nivel de confort? Iată ce vă promite acest camping splendid din Dordogne. Campingul este clasificat ca unitate de cazare de cinci stele de către clasificarea oficială.

Site-ul are cabane frumoase, complet echipate pentru vizitatori. Foarte funcționale și spațioase, acestea includ toate echipamentele necesare pentru o călătorie confortabilă. Au chiar și Wi-Fi și un birou de schimb valutar. Campingul în Dordogne nu a fost niciodată atât de confortabil!

2. Campingul de la Lacul Groléjac

Campingul de la Lacul Groléjac

Credit foto : Campings.com

Buget : €€
Beneficii : ★★★
Tipul de cazare : bungalouri sau case mobile
Activele : pe malul unui lac frumos

Dacă sunteți în căutarea unei pauze de la rutina zilnică, acest camping din Dordogne este locul potrivit. Acesta este situat pe malul unui lac liniștit de țară. În timpul verii vă puteți relaxa pe plajele cu nisip. De asemenea, puteți alege să folosiți piscina sau zona de solar. În același mod, bungalow-ul sau casa mobilă confortabilă vă va invita să vă relaxați.

Bineînțeles, camparea în Dordogne duce adesea la descoperiri excelente. De aceea, situl lacului Groléjac este aproape de multe atracții turistice. Vă veți afla la mică distanță de frumoasele castele medievale din valea cu același nume. Dar dacă doriți ceva unic, puteți explora Vézère. Aici puteți vedea niște vestigii preistorice extraordinare.

Nimic nu se compară cu asta pentru pasionații de cultură și istorie!

3. Château Le Verdoyer

Château Le Verdoyer

Credit foto: Campings.com

Buget €€€
Beneficii : ★★★★
Tipul de cazare : case mobile
Activele : în inima unei cetăți antice

Acest camping din Dordogne nu seamănă cu niciun altul, deoarece este construit în jurul unei cetăți medievale. Într-adevăr, situl vă va cufunda în inima istoriei regionale cu vestigiile sale extraordinare.

Château Le Verdoyer aparține de fapt familiei care a proiectat campingul. În timpul sejurului dumneavoastră veți fi invitați să descoperiți această clădire fabuloasă. În interior, vă puteți bucura chiar și de restaurantul său delicios care servește specialități locale. Astfel, vă puteți caza într-un cadru neobișnuit și puteți avea o vacanță de neuitat!

4. Domeniul La Colombière

Domeniul Dovecote

Credit foto: Campings.com

Buget : €€
Beneficii : ★★★
Tipul de cazare : case mobile
Activele : o experiență neobișnuită în mijlocul naturii

Campingul în Dordogne este adesea sinonim cu descoperirea și cu marea natură. Domaine de la Colombière vă invită să vă cazați în mijlocul unei păduri! În inima unei păduri de stejari și pini, vă puteți deconecta și odihni cu ușurință.

De asemenea, acest camping din Dordogne este situat în apropiere de satul istoric Beaumont-du-Perigord. Veți fi aproape de numeroase magazine și restaurante de specialitate.

5. Camping pe râu

Camping pe râu

Credit foto : Campings.com

Buget :
Beneficii : ★★★
Tip de cazare : corturi sau case mobile echipate
Activele : pe frumoasele maluri ale insulei

Acest camping din Dordogne este ideal pentru pasionații de sporturi nautice. Acesta este situat pe malul râului Isle. Campingul oferă o gamă largă de activități, cum ar fi canotaj, pescuit și rafting.

De asemenea, campingul în Dordogne este, de obicei, o modalitate excelentă de a scăpa de stresul cotidian. Acest loc de cazare perfect echipat este locul ideal. Pentru călătoria dumneavoastră, puteți alege între corturi mari echipate sau case mobile superbe. Într-unul sau altul, confortul dumneavoastră va fi optim și vă veți putea relaxa pe deplin.

În cele din urmă, numeroasele activități oferite de camping vă vor permite să vă deconectați și să uitați de rutină!

6. Le Moulin de Surier

Moara de la Surier

Credit foto: Campings.com

Buget : €€€
Beneficii : ★★★★
Tip de cazare : cabane sau case mobile
Activele : într-un cadru istoric și atipic

La Moulin de Surier ar trebui să mergeți cu cortul în Dordogne pentru o vacanță neobișnuită. Situl înconjoară o moară veche de un secol și clădirile sale adiacente magnifice. Prin urmare, veți beneficia de un cadru unic pentru șederea dumneavoastră în regiune.

De asemenea, veți fi aproape de un lac de înot și de o pădure națională. În plus, veți putea alege între diferite cabane și case mobile cu tot confortul. Între natură și istorie, vizita dvs. în acest camping din Dordogne va fi excepțională.

7. RCN le moulin de la pique

NCR Moara cu lopeți

Credit foto: Campings.com

Buget : €€€€
Beneficii : ★★★★★
Tip de cazare : cabane, corturi sau case mobile
Activele : aproape de locurile de interes

Selecția noastră a celor mai bune campinguri din Dordogne continuă la Belvès. Cadrul este excepțional, deoarece acest cadru verde este situat în spatele castelului medieval. Acest lucru înseamnă că, chiar și atunci când vă aflați în camping, puteți vedea o mică parte din patrimoniul local. În cele din urmă, nu ratați o vizită la locuințele trogloditice din Belvès, situate mai sus în sat.

În cele din urmă, campingul oferă o gamă largă de activități. Ceva pentru întreaga familie.

8. Castelwood

Castelwood

Credit foto: Castelwood

Buget: €€€
Beneficii : ★★★★
Tipul de cazare : cabane
Activele : la poalele Castelului de Biron

Acest camping din Dordogne este situat într-o zonă împădurită frumoasă, în apropiere de faimosul Château de Biron. Prin urmare, veți fi aproape de multe sate istorice din regiune. Printre acestea se numără Lacapelle-Biron și Saint-Cernin-de-l’Herm.

Acest camping din Dordogne are, de asemenea, cabane mari și confortabile. Acestea sunt deosebit de spațioase și sunt ideale pentru o vacanță cu familia sau cu prietenii.

9. Le Val de la Marquise

Val de la Marquise

Credit foto: Campings.com

Buget :
Beneficii : ★★★★
Tipul de cazare : cabane sau case mobile
Activele : în inima superbei văi Vézère

Amplasat într-o pădure națională, acest camping din Dordogne este ideal pentru vacanța dumneavoastră în regiune. Site-ul este plin de activități pentru vizitatori și de facilități pentru confortul dumneavoastră. De asemenea, veți putea descoperi mai bine splendida vale locală și peisajele sale excepționale.

10. Huttopia Sarlat

Huttopia Sarlat

Credit foto : Huttopia Sarlat

Buget: €€
Beneficii : ★★★★
Tipul de cazare : cabane sau case mobile
Activele : aproape de orașul medieval Sarlat

Aproape de centrul istoric al regiunii, acest camping din Dordogne vă invită la o călătorie foarte captivantă. Între natură și cultură, puteți descoperi bogatul patrimoniu al Périgordului.

Facilitățile acestui camping din Dordogne vă promit, de asemenea, o vacanță deosebit de distractivă. Între concerte, sporturi și activități în aer liber, nu veți avea timp să vă plictisiți!

Deci, unde veți merge în Dordogne?

Lasă un comentariu

TravelMax.ro