Cele mai bune 10 baruri de cocktailuri din Lisabona

Nimic nu se compară cu a merge la un cocktail în Lisabona pentru a te simți cu adevărat în vacanță! Descoperă cele 10 baruri de cocktailuri pe care trebuie să le încerci în Lisabona!

Orașul Lisabona este cunoscut pentru spiritul său festiv și bon vivant: mâncare bună, băutură bună și petreceri până la primele ore ale dimineții. Cocteilurile fac parte din această artă a vieții de noapte din Lisabona: barmanii le prepară și le decorează cu grijă, în funcție de atmosfera locului în care le beți. Chic, excentric sau clasic: tu alegi un bar pentru a bea un cocktail în Lisabona!

1. Cinco lounge: unul dintre cele mai bune baruri de cocktailuri din Lisabona

Cinco Lounge este, fără îndoială, barul de cocktailuri numărul unu din Lisabona. Aici vă puteți bucura de cocktailuri noi și delicioase într-o atmosferă de club de noapte. Dacă ți-e dor de casă, încearcă Jumping Jessica, preparată cu Chartreuse!

Adresă: Cinco Lounge: Rua Ruben A Leitão 17A

2. Dublu 9: cocktailuri pe bază de ceai

Un alt loc de neratat pentru a bea un cocktail în Lisabona este Double 9. În timpul zilei, este o sală de ceai, dar noaptea, specialiștii în mixologie amestecă cu măiestrie ceaiul cu o multitudine de alte ingrediente. Cocteilurile sunt originale, delicioase și frumoase.

Adresă: Dublu 9: Rua da Misericordia 78

3. Red Frog: cocktailuri de autor într-o atmosferă secretă

Red Frog este inspirat de barurile clandestine din anii 1920 din Statele Unite. Se află pe lista celor mai bune 100 de baruri din lume, iar cocktailurile sunt mai mult decât pe măsură: surprinzătoare, delicioase, creative!

Adresă: Broasca roșie: Rua do Salitre 5A

4. Matiz-Pombalina: cocktailuri într-o atmosferă șic și liniștită

Mergem la Matiz-Pombalina atât pentru cocktailuri, cât și pentru decor: o clădire somptuoasă din secolul al XVIII-lea și un decor baroc… Locul ideal pentru a bea un cocktail în Lisabona într-o atmosferă șic, pe un fundal de jazz și soul. Ca un bonus, vă puteți compune propriul mixaj!

Adresă: Matiz-Pombalina: Rua das Trinas, 25

5. Gin Lovers Príncipe Real: pentru iubitorii de gin

Gin Lovers este un lanț dedicat ginului: include o revistă, un site web, magazine… Și acest bar-restaurant. Locul este ideal pentru a savura un gin tonic delicios, înainte de o masă bună în terasă.

Adresă: Iubitorii de gin: Praça do Príncipe Real 26

6. Decadente Restaurante & Bar: cocktailuri delicioase și o terasă minunată

Decadente Restaurante & Bar este unul dintre barurile de cocktailuri din Lisabona care are la fel de multă grijă de mediul înconjurător și de prezentare ca și de produsele servite: se bea și se mănâncă (și) cu ochii. O gamă plăcută de cocktailuri, care pot fi savurate pe micul patio colorat, uneori în sunetul unui concert live.

Adresă: Decadente Restaurante & Bar: Rua de São Pedro de Alcântara, 81

7. Clube da Esquina: cocktailuri clasice, dar delicioase

În inima Bairro Alto, Clube da Esquina nu se distinge de alte cocktail baruri prin originalitate, ci mai degrabă prin simplitatea sa perfectă: nu prea scump, serviciu foarte amabil, cocktailuri clasice, dar foarte reușite (cu o mențiune specială pentru mojito).

Adresă: Clubul de la Esquina: Rua da Barroca, 30

8. Majong: bar mic și excentric

La Majong, abajururile sunt în formă de bostan: acest lucru ar trebui să vă dea o idee despre atmosfera acestui mic bar. Muzică bună, cocktailuri bune: unul dintre barurile de cocktailuri din Lisabona în care să investești pentru o seară cu prietenii.

Adresă: Majong: Rua da Atalaia 3

9. Maria Caxuxa: un cocktail bar cu o atmosferă relaxată

Această fostă brutărie-patiserie oferă cocktailuri clasice cu muzică din anii ’80, într-un decor vesel și colorat. Simplu și foarte plăcut!

Adresă: Maria Caxuxa: Rua da Barroca, 12

10. Lux Frágil: cocktailul de petrecere

Pentru cei care doresc un cocktail de petrecere, mergeți la acest club de noapte cu o terasă pe acoperiș. Cocteilurile sunt clasice, dar foarte bine preparate! Pe de altă parte, Lux (cunoscut ca fiind unul dintre cele mai bune cluburi de noapte din Lisabona) are o practică de-a dreptul neplăcută: neportughezilor li se refuză adesea intrarea, prin intermediul unor taxe de intrare prohibitive…

Adresă: Lux Frágil: Avenida Infante Dom Henrique Armazém A

Lasă un comentariu

TravelMax.ro