Cele mai bune 10 acoperișuri pentru o băutură în Barcelona

Vă aflați în Barcelona, unul dintre cele mai mari orașe de la Marea Mediterană? Pentru a admira acest oraș splendid, de ce să nu luați o mică înălțime? Iată selecția noastră a celor mai bune acoperișuri pentru a bea un pahar în Barcelona!

Barcelona este o metropolă catalană și unul dintre cele mai mari orașe din Europa.

Orașul este cunoscut pentru poziția sa proeminentă în domeniile artistic, arhitectural, economic, politic și cultural, dar și pentru numeroasele sale atracții turistice. În ceea ce privește patrimoniul, orașul are multe de oferit. Nu veți ezita să vizitați străzile în stil gotic care datează de câteva secole.

Dar ce modalitate mai bună de a absorbi identitatea Barcelonei decât să trăiești aproape de populația locală?

Montjuïc, dealul emblematic care domină orașul, oferă o altă perspectivă. Acesta oferă o priveliște uluitoare asupra Barcelonei. Dar aceasta nu este singura modalitate de a vă bucura de o priveliște privilegiată. De fapt, de ce să nu îmbinăm afacerile cu plăcerea, făcându-vă confortabili pe o terasă de pe un acoperiș din Barcelona? Iată o selecție de 10 cele mai bune acoperișuri pentru a bea o băutură în Barcelona alese pentru dumneavoastră de TravelMax.

1. Hotel Ayre Rosellón

Ayre Hotel Rosellón - cele mai bune rootops pentru o băutură în Barcelona

Credit foto: Hotel Ayre Rosellón

Această frumoasă terasă de pe acoperiș este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune acoperișuri pentru o băutură în Barcelona. Acesta este situat la ultimul etaj al Hotelului Ayre Rosellón, lângă Sagrada Família, de unde vă puteți bucura de o vedere excepțională. Acest acoperiș foarte plăcut oferă, de asemenea, o priveliște unică asupra unora dintre cele mai frumoase obiective turistice din Barcelona: dealul Montjuïc, marea și Tibidabo. Dacă sunteți în oraș, nu ezitați să mergeți acolo pentru a vă răcori și a privi apusul!

Vă rugăm să rețineți: unitatea organizează numeroase evenimente muzicale și seri tematice! Fără îndoială că seara dumneavoastră va fi de neuitat.

2. 1881 La Terra de las Indianas

Cunoașteți Palau de Mar? Această clădire portuară impunătoare găzduiește Muzeul de Istorie a Cataloniei, care este un loc minunat de vizitat. Dar odată ce se lasă seara, mergeți la 1881 La Terraza de las Indianas, unul dintre cele mai bune acoperișuri pentru o băutură în Barcelona.

Acest loc turistic și aglomerat este, fără îndoială, cel mai faimos acoperiș din oraș și s-ar putea să trebuiască să dai din coate pentru a ajunge la el! Dar, odată ce ați ajuns la ea, este un loc minunat pentru a vă bucura de o priveliște extraordinară a orașului. Aplecați-vă pe un șezlong confortabil, cu un pahar de mojito sau Cuba libre în mână, și lăsați-vă adormiți de melodiile suave distilate de un sistem de sunet care învăluie întreaga terasă.

Acest cocon muzical perfect conferă locului o atmosferă unică.

3. Skybar Grand Central

Cel mai bun rooftop din Barcelona - Skybar Grand Central

Credit foto: Skybar Grand Central

Preferatul multor vizitatori și putem înțelege de ce!

Situat în vârful Grand Central Hotel, cu o vedere de 360 de grade asupra capitalei catalane, Grand Central Skybar este unul dintre cele mai bune acoperișuri pentru o băutură în Barcelona. Pe șezlongurile amenajate în jurul unei splendide piscine cu infinit, vă puteți bucura de cocktailuri delicioase cu fructe pregătite de un barman grijuliu! Doriți să prelungiți seara? De ce să nu comandați o farfurie de tapas în timp ce urmăriți agitația Barcelonei pe timp de noapte? Acesta este un oraș care nu doarme niciodată și veți avea un loc în primul rând la bogăția vieții de noapte de aici.

Un mic plus: restaurantul alăturat nu trebuie ratat! Este ocazia perfectă pentru a gusta din bucătăria mediteraneană suculentă și rafinată.

4. La Terraza del Claris

Cel mai bun acoperiș din Barcelona - La terraza del claris

Credit foto: La Terraza des Claris

Claris este unul dintre cele mai renumite hoteluri de 5 stele din oraș, situat la doar o aruncătură de băț de cartierul Gràcia.

La ultimul etaj al hotelului, Terraza del Claris este o terasă pe acoperiș foarte populară. Este unul dintre cele mai bune acoperișuri pentru o băutură în Barcelona, dar este și un loc fierbinte pentru petreceri. Pasionații vin să se legene pe un sunet electro mixat de un DJ renumit. La Terraza del Claris are o piscină frumoasă și un restaurant gastronomic renumit! Aici puteți savura chiar și caviar iranian cu cocktailul dumneavoastră. Deși prețurile cocktailurilor și ale mâncării sunt ridicate, trebuie să le puneți în perspectivă cu luxul locului și cu eleganța cartierului.

Serviciile high-end au un preț inevitabil, dar merită.

5. Terraza Pulitzer

The Pulitzer este un hotel de prestigiu situat în inima Plaça Catalunya. Ce o face specială? La ultimul etaj se află unul dintre cele mai bune acoperișuri pentru o băutură din Barcelona. Locul este decorat cu gust! Miercurea, vă puteți relaxa și asculta concerte acustice și seturi de DJ, în timp ce vă bucurați de o priveliște frumoasă a orașului! Micul plus: posibilitatea de a gusta din minunata bucătărie a hotelului, servită pe terasă.

La Pulitzer, tinerii se bucură de o atmosferă calmă și relaxată. Acest acoperiș din Barcelona este locul perfect pentru a vă relaxa în timpul săptămânilor aglomerate sau pentru a vă relaxa în timpul vacanței!

Pe scurt, vă veți bucura de un moment unic și rafinat, care va face șederea dumneavoastră de neuitat!

6. Acoperiș Barcelona

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune acoperișuri pentru a bea un pahar în Barcelona, aceasta este una dintre adresele de reținut atunci când vizitați capitala Cataluniei! Situat, de asemenea, în apropiere de Plaça Catalunya, ultimul etaj al Hotelului Barcelona Center este o destinație obligatorie pentru iubitorii de muzică techno, deephouse și electro. Aici, vă puteți bucura de apusurile de soare în timp ce savurați un mojito de excepție!

Situat într-una dintre cele mai frumoase zone din metropola Barcelonei, vă recomandăm să vă răsfățați cu un cocktail pe acest acoperiș.

7. Hotel Yurbban Trafalgar

El Born este un cartier medieval. Este una dintre zonele istorice ale Barcelonei. În mod surprinzător, este, de asemenea, una dintre cele mai trendy și dinamice zone! Aici puteți găsi directori tineri și la modă, notabilități locale și artiști de top! Dacă vă uitați în jur, veți găsi o serie de instituții de lux, inclusiv hotelul Yurbban Trafalgar! Atenție: are un acoperiș dublu!

Prima este rezervată clienților unității și are o piscină. Cea de-a doua este deschisă tuturor! Acesta este cu siguranță locul unde trebuie să meargă cei care doresc să încerce cele mai bune acoperișuri pentru o băutură în Barcelona. Canapelele de aici sunt moi și vă puteți relaxa în timp ce vă bucurați de mâncare de calitate. Zona publică a Hotelului Yurbban Traflagar are un bar de cocktailuri splendid, administrat de o echipă de entuziaști. Barul de pe acoperiș oferă mixuri gustoase, mezeluri și tapas proaspăt preparate.

Totul a fost conceput pentru a vă face să nu mai vreți să plecați niciodată!

8. Barceló Raval

Cel mai bun acoperiș din Barcelona - Barcelo Raval

Credit foto: Barcelo Raval

Acest turn domină întregul oraș vechi din Barcelona. Cu o astfel de locație, nu este surprinzător faptul că terasa de pe acoperișul cocoțat la etajul 11 al acestui monument mitic este unul dintre cele mai bune acoperișuri pentru o băutură în Barcelona!

Puteți veni aici pentru a vă bucura de o vedere panoramică a întregului oraș, dar și pentru a asculta seturile sălbatice mixate de DJ-ul rezident de joi până sâmbătă seara. Ușor accesibil, toți tinerii din Barcelona vin aici pentru a se relaxa înainte de a merge la clubul de noapte: dacă sunteți în Barcelona pentru a vă distra, vă sfătuim să-i imitați mergând pe acest acoperiș excepțional!

9. La Dolce Vitae

Cel mai bun rooftop din Barcelona - la dolce vitae

Credit foto: La Dolce Vitae

Hotelul Majestic din Barcelona este unul dintre cele mai prestigioase unități din capitala catalană. Ascunde o mică bijuterie: La Dolce Vitae, un rooftop de lux unde puteți bea un pahar în Barcelona!

De la etajul 10 al acestei clădiri grandioase, vă puteți bucura de o masă gastronomică suculentă, în timp ce vă bucurați de contactul cu ceilalți oaspeți. Dar priveliștea de aici este excepțională! Oferă o vedere uluitoare la Sagrada Família și la dealul Montjuïc.

Mondan, șic, selectiv, locul nu este neapărat la îndemâna oricui! Dar nu este acesta prețul pe care trebuie să-l plătim pentru excelență?

10. La Isabela

Cel mai bun rooftop din Barcelona - La Isabela

Credit foto: La Isabela Barcelona

Doriți o vedere de 360 de grade a orașului Barcelona? Doriți o terasă sublimă pe acoperiș pe La Rambla? Vă propunem să descoperiți La Isabela! Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune acoperișuri pentru o băutură în Barcelona. Situat la etajul șapte al prestigiosului Hotel 1898, este ușor să veniți aici pentru un cocktail de fructe proaspete sau pentru a vă bucura de un apus de soare memorabil cu partenerul dumneavoastră.

S-a avut grijă de toate: vă puteți bucura de o cină pregătită de un bucătar care se descurcă perfect cu produsele locale și cu rețete catalane emblematice. Da, dacă sunteți un cuplu și doriți să vă bucurați de o pauză romantică frumoasă, La Isabela este, fără îndoială, unitatea de referință pe care trebuie să o recomandați călătorilor care trec prin orașul Barça!

Micul plus? Piscina care vă va face să petreceți un moment de neuitat pe acoperișurile Barcelonei.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro