Cel mai mare parc tematic acoperit din lume se află în Dubai

IMG Worlds of Adventure, Dubai

Dubai a stabilit un nou record de gigantism odată cu deschiderea celui mai mare parc tematic acoperit din lume.

În Emiratele Arabe Unite, în orașul Dubai, vă puteți bucura acum de cel mai mare parc tematic acoperit din lume. Acest oraș al tuturor exceselor are deja cea mai înaltă clădire din lume și a început recent lucrările la viitorul cel mai mare centru comercial din lume: Meydan One.

Continuându-și avântul, Dubaiul oferă, începând cu 31 august 2016, locuitorilor și turiștilor săi o zonă de divertisment de 140.000 de metri pătrați, adică 28 de terenuri de fotbal, care poate găzdui peste 20.000 de persoane pe zi. Investiția a fost făcută de șeicul Mohammed bin Rashid, un membru important al conducerii orașului.

IMG Worlds of Adventure, Dubai

Atracții moderne și spectaculoase

IMG Worlds of Adventure promite să fie un paradis pentru pasionații de looping! Are 22 de atracții diferite, inclusiv un roller coaster amețitor de rapid, care îi va duce pe vizitatori chiar și în afara clădirii.

Parcul tematic oferă, de asemenea, posibilitatea de a experimenta o atracție 5D. Pe lângă mișcarea din filmele 3D și efectele din 4D, 5D adaugă o dimensiune suplimentară spectacolului cu vibrații și explozii!

IMG Worlds of Adventure, Dubai

Un amestec între parc de distracții și mall

Dubai este cunoscut pentru marile sale centre comerciale. IMG Worlds of Adventure nu face excepție, oferind celor dependenți de adrenalină 25 de magazine și 28 de restaurante pentru a satisface orice dorință. Fie că aveți nevoie de cumpărături zilnice sau doriți să vă uitați prin magazinele de lux, veți găsi tot felul de magazine la fața locului.

Dorința de a profita de creșterea turismului

Construirea acestui parc tematic nu este o coincidență. În 2015, Dubaiul a primit 14 milioane de vizitatori. Până în 2020, orașul se așteaptă să primească peste 20 de milioane de persoane. Responsabilii de IMG Worlds of Adventure mizează așadar pe creșterea turismului în regiune pentru a-și rentabiliza rapid investiția.

Trebuie spus că acest parc tematic acoperit a costat aproape un miliard de euro!

IMG Worlds of Adventure, Dubai IMG Worlds of Adventure, Dubai
TravelMax.ro