Când este cel mai bun moment pentru a vă rezerva hotelul pentru vară?

Site-ul de călătorii TripAdvisor tocmai a publicat un raport privind cele mai bune momente pentru a obține o ofertă bună la rezervarea unui hotel.

Nu este întotdeauna ușor să știi când să îți rezervi cazarea pentru vacanța de vară. Tendința este de a crede că, cu cât faceți rezervarea mai devreme, cu atât mai bine. În realitate, fiecare regiune a lumii are propriile particularități și este bine să le cunoaștem pentru a obține o cameră de hotel la cel mai bun preț.

În acest sens, TripAdvisor a întreprins un studiu comparativ al prețurilor practicate de hoteluri din 9 regiuni ale lumii între aprilie 2015 și martie 2017. Aceste informații au permis site-ului să stabilească, pentru fiecare regiune, cea mai bună perioadă de rezervare și prețul mediu al unei nopți de hotel.

Iată lista, pe regiuni, a celor mai bune perioade pentru a vă rezerva o cameră de hotel și prețul mediu al unei nopți în aceste diferite părți ale lumii în timpul verii.

Cel mai bun moment pentru a rezerva o noapte de hotel, în funcție de regiune

Camere de hotel în Europa :

Rezervați între 5 și 9 luni în avans pentru a obține cele mai bune tarife. De asemenea, este posibil să obțineți prețuri bune cu până la 10 luni înainte de plecare. Prețul mediu pe noapte în timpul verii este 127€.

Cameră de hotel în Statele Unite ale Americii :

Rezervați în termen de 3 luni de la plecare pentru a economisi bani 9% în comparație cu perioadele de vârf. Costul mediu al unei nopți la hotel aici este de 154€.

Cameră de hotel în America Centrală :

Rezervați în termen de 3 luni înainte de călătorie pentru a economisi bani 6% în comparație cu perioadele de vârf. Tariful mediu al camerei în timpul verii este de 95€.

Cameră de hotel în Caraibe :

Rezervați cu 4 luni în avans pentru a economisi bani 6% în comparație cu perioadele de vârf. Prețul mediu al unei camere de hotel în timpul verii este de 173€.

Cameră de hotel în America de Sud :

Rezervați cu 3 luni în avans pentru a economisi bani 15% în comparație cu perioadele de vârf. Prețul mediu al unei camere aici este 108€.

Cameră de hotel în Asia :

Rezervați în termen de 3 luni înainte de sejur pentru a economisi bani 14% în comparație cu perioadele de vârf. Prețul mediu al unei nopți de hotel în timpul verii este de 137€.

Cameră de hotel în Pacificul de Sud :

Rezervați în termen de 2 luni înainte de călătorie pentru a economisi bani 11% în comparație cu perioadele de vârf. Costul mediu al unei camere în timpul verii este 141€.

Cameră de hotel în Africa :

Rezervați în termen de 4 luni înainte de sejur pentru a economisi bani 8% în comparație cu perioadele de vârf. Prețul mediu al unei nopți la hotel în timpul verii este de 165€.

Cameră de hotel în Orientul Mijlociu :

Rezervați în termen de 2 luni înainte de călătorie pentru a economisi bani 19% în comparație cu perioadele de reproducere. Tariful mediu pentru o noapte la hotel este de 167€ în timpul verii.

Cel mai bun moment pentru a rezerva hoteluri în 30 de destinații populare

BangkokBangkok: Rezervați cu aproximativ șase luni în avans pentru a economisi 19%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 59 de euro.

Barcelona: Rezervați cu trei până la nouă luni în avans pentru a economisi 33%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 187 EUR.

BeijingRezervați cu două-trei luni în avans pentru a economisi 17%. Prețul mediu al unei nopți în timpul verii este de 96 EUR.

BerlinRezervați cu patru până la opt luni în avans pentru a economisi 10%. Prețul mediu pentru o noapte în timpul verii este de 98 EUR.

BudapestaRezervați cu trei până la cinci luni în avans pentru a economisi 35%. Prețul mediu al unei nopți în timpul verii este de 88 EUR.

Buenos AiresRezervați în termen de șase luni înainte de sosire pentru a economisi 16%. Prețul mediu al unei nopți în timpul verii este de 83 EUR.

CancunCancun: Rezervați în termen de patru luni înainte de sosire pentru a economisi 11%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 146 EUR.

Cape TownRezervați în termen de patru luni înainte de sosire pentru a economisi 18%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 99 de euro.

ChicagoRezervați cu mai puțin de două luni în avans pentru a economisi 18%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 274 de euro.

DubaiRezervați cu mai puțin de șase luni în avans pentru a economisi 25%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 148 EUR.

DublinRezervați cu patru până la opt luni în avans pentru a economisi 16%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 162 EUR.

HanoiRezervați cu trei până la șapte luni în avans pentru a economisi 17%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 125 de euro.

Hong KongRezervați cu mai puțin de cinci luni în avans pentru a economisi 23%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 100 de euro.

IstanbulRezervați în termen de cinci luni de la data sejurului dumneavoastră pentru a economisi 33%. Prețul mediu al unei nopți în timpul verii este de 87 EUR.

JakartaRezervați cu mai puțin de șase luni în avans pentru a economisi 22%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 47 de euro.

Kuta (Bali)Rezervați în termen de șapte luni pentru a economisi 18%. Prețul mediu pentru o noapte în timpul verii este de 261 de euro.

LisabonaLisabona: Rezervați cu patru până la opt luni în avans pentru a economisi 14%. Costul mediu al unei nopți de cazare în timpul verii este de 172 de euro.

LondraRezervați cu cinci până la opt luni în avans pentru a economisi 12%. Costul mediu al unei nopți de cazare în timpul verii este de 248 de euro.

MarrakechRezervați cu patru până la șase luni în avans pentru a economisi 20%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 99 de euro.

MoscovaRezervați în termen de trei luni pentru a economisi 14%. Prețul mediu al unei nopți în timpul verii este de 51 EUR.

MumbaiRezervați în termen de trei luni pentru a economisi 24%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 69 EUR.

New YorkRezervați cu mai puțin de două luni în avans pentru a economisi 23%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 305 euro.

OrlandoOrlando: Rezervați cu mai puțin de șase luni în avans pentru a economisi 9%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 153 EUR.

ParisRezervați cu mai puțin de două luni în avans pentru a economisi până la 23%. Prețul mediu al unei nopți în timpul verii este de 177 EUR.

PragaPraga: Rezervați cu trei până la șapte luni în avans pentru a economisi 24%. Prețul mediu al unei nopți în timpul verii este de 91 EUR.

RomaRezervați cu patru până la opt luni în avans pentru a economisi 21%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 117 EUR.

SingaporeSingapore: Rezervați cu șase până la șapte luni în avans pentru a economisi 18%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 202 EUR.

SydneySydney: Rezervați cu aproximativ 3 luni în avans pentru a economisi 11%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 129 de euro.

TokyoRezervați cu patru până la șapte luni în avans pentru a economisi 18%. Costul mediu al unei nopți în timpul verii este de 130 de euro.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro