8 lucruri pe care trebuie să le faci în Lloret de Mar

Vizitați Lloret de Mar: care sunt cele mai bune lucruri de făcut și de văzut în acest oraș care atrage mulți tineri din toată Europa pe tot parcursul anului?

În vizită la Lloret de Mar ? Contrar reputației sale de destinație de petrecere, acest mic oraș catalan are multe de oferit. Într-adevăr, orașul se bucură de o climă mediteraneană deosebit de plăcută pentru a experimenta marile petreceri spaniole.

Festivă și plină de viață, Lloret de Mar este o destinație preferată de toți iubitorii de soare și de plaje cu nisip alb. Lloret de Mar este destinația de petrecere prin excelență pe Costa Brava. Cu toate acestea, acest oraș de 37.000 de locuitori nu este lipsit de patrimoniu și activități proprii. O vizită la Lloret de Mar înseamnă un moment de relaxare și odihnă.

Iată care sunt cele mai bune 8 lucruri de făcut în Lloret de Mar!

1. Plajele din Lloret

Cala Sa Boadella, plaja din Lloret de Mar

Cala Sa Boadella – Credit foto: Flickr – Fèlix González

Acestea sunt unul dintre cele mai populare locuri de vizitat datorită culorilor lor sublime. Odată ajuns, veți fi uimit de textura fină și caldă pe care o veți simți sub picioare. Lloret de Mar are multe plaje, cum ar fi plaja Canyelles, Cala Banys, Cala Sa Boadella, Lloret și multe altele!

Acestea sunt ideale pentru a face plajă sau pur și simplu pentru a înota în apa cristalină. În cele din urmă, o plimbare pe malul mării este, de asemenea, o sursă de liniște, demonstrând că vizitarea Lloret de Mar este o destinație de alegere pentru următoarea dvs. vacanță.

2. Viața de noapte în Lloret de Mar

Ieșind la Colossos, Lloret de Mar

În interiorul Discotecii Colossos

După cum am menționat, Lloret de Mar este cunoscut în primul rând ca o destinație de petrecere. Dar unde să ieșiți în Lloret de Mar? Mergeți pe bulevardul Just Marlés Vilarrodona și veți avea de unde alege.

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vorbiți cu oamenii de pe plajă sau de pe stradă pentru a afla la ce club merg în acea seară. Cu o populație turistică tânără, este destul de ușor să cunoști oameni și să ieși în oraș cu noii tăi prieteni!

3. Grădinile din Santa Clotilde

Grădinile Santa Clotilde din Lloret de Mar

Credit foto: Flickr – William Helsen

Pe lista principalelor lucruri de făcut în Lloret de Mar, grădinile Santa Clotilde sunt un must pentru relaxare. Cu o vegetație luxuriantă și o simetrie deconcertantă, acest loc vă poate aminti de Toscana, datorită spațiilor aerisite și împădurite.

Veți fi surprinși de acest loc care emană farmec, pace și romantism. Grădinile de la Santa Clotilde reprezintă, prin urmare, un cadru idilic pentru o după-amiază relaxantă cu familia sau prietenii.

4. Biserica Sant Roma

Biserica Sant Roma, Lloret de Mar

Credit foto: Flickr – Hébert & Thibault

Doriți să cunoașteți latura culturală a orașului Lloret de Mar? Orașul va încânta, de asemenea, iubitorii de artă și istorie. Culorile intense ale bisericii Sant Roma vă vor uimi atât în interior, cât și în exterior.

Pe lângă culori, arhitectura contemporană a acestei biserici vă va surprinde cu numeroasele sale curbe și mozaicuri liniare. Fie că doriți să vă îmbogățiți cunoștințele artistice sau să vă găsiți liniștea interioară, acest loc trebuie să se numere printre locurile pe care trebuie să le vizitați în Lloret de Mar.

5. Castelul Sant Joan

Castelul Sant Joan, Lloret de Mar

Credit foto: Flickr – antoskabar

Cu forma sa perfect cilindrică, acest castel medieval din secolul al XI-lea are o priveliște uluitoare asupra Mării Mediterane. În interior se află un arc de piatră cu o priveliște uluitoare spre o plajă de nisip. Seara, puteți urmări apusul de soare din vârful turnului și vă puteți bucura de o briză caldă care vă mângâie fața.

Experimentați pur și simplu un moment unic de calm când ajungeți în vârful castelului. Ce poate fi mai bine decât să vă reîncărcați bateriile admirând priveliștea de sus?

6. Atracția Water World

Lumea apei, Lloret de Mar Această lume a distracției îi va încânta atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Datorită diverselor sale atracții, acest parc acvatic vă va permite să vă bucurați de un moment de prospețime și plăcere.

Toboganele sale colorate se desfășoară de-a lungul unui traseu magnific de flori portocalii. Aceasta este modalitatea perfectă de a respira parfumul dulce în timp ce vă bucurați de apa caldă și limpede. Parcul este înconjurat de o vegetație luxuriantă, ceea ce îi conferă o atmosferă de relaxare pură.

7. Copacul Aventura

Aventura Tree, Lloret de Mar

Credit foto: Flickr – Jean

Ați visat vreodată să locuiți cocoțat? Acum este posibil atunci când vizitați Lloret de Mar. Alunecare, sărituri, cățărare: totul este disponibil pentru a vă lăsa să vă lăsați în voia întâmplării și a vă bucura de un moment delicios de divertisment.

Cel mai bun lucru despre acest parc de copaci? Este să cobori pe tiroliană și să simți adrenalina și viteza. În timpul acestei activități, faceți plinul de oxigen într-o pădure care vă va reîncărca bateriile.

8. O excursie cu barca

Vizitați și închiriați o barcă în Lloret de Mar

Credit foto: Shutterstock – Xavi Montero

Să vizitați Lloret de Mar înseamnă să vă bucurați de coasta sa. Dar nu doar plajele! De fapt, există câteva excursii foarte frumoase care pot fi făcute cu barca.

De exemplu, puteți naviga până la Cadaqués, Barcelona și chiar înapoi la graniță. Ar fi păcat să nu închiria o barcă în Lloret de Mar și să pierdeți decorul mediteranean pe toată durata călătoriei dumneavoastră.

Cele trei aeroporturi cele mai apropiate de Lloret de Mar sunt Costa Brava (GRO), Girona (GIA) și Barcelona. Alternativ, puteți ajunge cu mașina la Lloret de Mar din Franța. Găsiți un zbor ieftin pe site-ul partenerului nostru Skyscanner.

Unde să dormi în Lloret de Mar?

Cazarea în Lloret de Mar poate fi complicată de îndată ce soarele iese… Hoteluri, apartamente, pensiuni pentru tineret… totul este luat cu asalt de îndată ce soarele îți permite să faci plajă pe plajă. Deoarece orașul este relativ mic, veți fi mai mult sau mai puțin aproape de centru, indiferent unde vă cazați. Pentru a găsi un hotel ieftin în Lloret de Mar, căutați pe site-ul nostru comparator de hoteluri.

TravelMax.ro