7 idei pentru a ieși în Barcelona

Viața de noapte în Barcelona – Unde să ieșiți în capitala Cataluniei?

De la baruri de cartier liniștite și însorite până la cluburi de noapte de dimensiuni industriale, veți descoperi că Barcelona le are pe toate. Orașul este plin de cluburi, bareși în alte locuri din viață de noapteAm decis să vă prezentăm doar câteva adrese pentru a vă oferi idei pentru a ieși în Barcelona. Iată 7 idei pentru a ieși și a vă bucura de viața de noapte din Barcelona:

1. Începeți noaptea cu câteva băuturi pe Gràcia

Luați linia verde de metrou până la Fontana și bucurați-vă de barurile și terasele vintage din Gràcia. Veți găsi localnici care vin să se relaxeze în numeroasele plăci și terase. Este locul perfect pentru a intra în atmosferă înainte de a trece la barurile mai nebunești din centrul Barcelonei. Încercați Plaça de la Virreina și Plaça del Sol. Luați o masă la soarele de după-amiază târziu și bucurați-vă de priveliștea frumoasei Biserica Sant Joan de Gràcia.

2. Distrează-te cu localnicii și la prețuri mici în El Raval

În barrio El Raval (în centru), există multe baruri. Unul dintre ele se numește L’Ovella Negra (5 Carrer Sitges, El Raval). A fost o mănăstire de călugărițe, dar acum servește ulcioare uriașe de bere și sangria la cele mai bune prețuri din Barcelona (3-4 €). Este un loc minunat pentru a te amesteca cu barcelonezii și cu călătorii. Este un loc fără pretenții și relaxat, ideal pentru a râde și pentru a cunoaște oameni din toată lumea.

3. Apoi mergeți la Barri Gótic

Cartierul Gotic (metrou Jaume I, linia 4) are câteva baruri pe care să le încercați în timpul unei nopți în Barcelona. Barul Manchester (5 Carrer de Milans, El Gotico), de exemplu, care, contrar numelui său, nu este un bar turistic plin de englezi, ci mai degrabă un bar subteran unde DJ-i pun muzică de toate felurile. De asemenea, în această zonă există numeroase pub-uri și baruri, unde puteți alege atmosfera care vi se potrivește cel mai bine.

baruri barcelona

Flickr – JaulaDeArdilla

4. Trezește-ți spiritul la Bar Marsella

Se spune că Marsella Bar (65 Carrer de Sant Pau, El Raval) este cel mai vechi bar din Barcelona, iar zidurile sale de 200 de ani, colorate cu nicotină, nu ne dau prea multe motive să ne îndoim de acest lucru. Decorul său, care amintește de personajul din Gatsby Magnificul (de F. Scott Fitzgerald), amintește mai mult de Paris decât de orice alt loc din Spania, dar consumul de absint aici este o tradiție specifică Barcelonei. Absintul va fi servit cu un cubuleț de zahăr și o furculiță mică. Se pun pe pahar și se toarnă apă peste zahăr până se dizolvă, apoi se amestecă. Nu uitați să comandați în prealabil o bere rece pentru a o spăla, iar acesta va fi începutul unei nopți nebunești în Barcelona. Clientela de aici este destul de specială, dar nu lăsați asta să vă oprească.

5. Serviți un cocktail la Marmalade Bar

Trageți un scaun de la barul de cocktailuri Marmalade (4-6 Carrer Riera Alta) și admirați talentul ospătarilor de a vă pregăti un Boozy Red Beri de exemplu, care conține o doză foarte generoasă de vodcă, crème de cassis și piure de zmeură. Perfect pentru doar 5€. Consultați meniul, care este excepțional. Clientela de aici poate varia de la omul de afaceri elegant până la boemul cu dreadlocks. Așa că puneți-vă ce vă place, nimeni nu vă va spune nimic. De asemenea, încercați și GinTonic care în Barcelona și în Spania este o băutură foarte populară (și foarte alcoolică).

6. Mergeți la cel mai mare club din Barcelona, Razzmatazz

Un paradis pentru pasionații de muzică din toate categoriile sociale, Razzmatazz (122 Carrer Almogàvers) vă oferă 5 săli uriașe în care puteți dansa pe stiluri diferite. Pentru hipsteri, indie și rock, Razz Club (la parter) este locul unde se dansează. Cei care preferă muzica techno/house vor avea de unde alege în The Loft, care găzduiește frecvent unele dintre cele mai mari nume din industrie. Razzmatazz este unul dintre cluburi de noapte cele mai decontract Cea mai faimoasă clădire din Barcelona și nu trebuie să fii bine îmbrăcat pentru a intra. Înăuntru, vă veți pierde cu siguranță. Nu mergeți înainte de ora 2 dimineața, spaniolii ies târziu.

cluburi barcelona

Wikimedia – Costa Este

7. Petrecere pe plajă la Opium Mar Club

Canapele din piele albă, lumini roz-violet și o mulțime de oameni fac ca Opium Mar Club (Passeig Marítim de la Barceloneta) unul dintre cele mai bune locuri pentru petrecere în Barcelona. Clubul este foarte șic și are vedere la plajă. Trebuie să vă așteptați să cheltuiți o mulțime de bani pentru acest tip de petrecere. Cu toate acestea, dacă preferați să vă limitați cheltuielile la un club similar, alegeți unul dintre cluburile de alături, cum ar fi CDLC (același stil, dar cu o intrare mai simplă).

Știați că este posibil să ieșiți gratis în Barcelona? Un site web vă permite să intrați în cluburi fără cozi, fără probleme de ultim moment și fără probleme de acces, totul gratuit.

Alte baruri și cluburi din Barcelona

  • Nitsa Club/ La 2 De Nitsa (113 Nou de la Rambla)
  • Marula Café (49 Carrer Dels Escudellers)
  • Cabaret Berlin (22 Bailén)
  • Clubul Sidecar Factory (7 Plaça Reial)
  • Magic Club (Parc de la Ciutadella, 40 Passeig Picaso)
  • BeCool (5 Plaça de Joan Llongueras)
  • La Terrrazza (13 Avinguda del Marquès de Comillas)
  • Jamboree (17 Plaça Reial)

Barcelona este mai mult decât bine deservită, atât de companiile aeriene low-cost, cât și de cele tradiționale. Pentru a găsi cel mai ieftin zbor spre BarcelonaPentru mai multe informații despre cele mai ieftine zboruri către Barcelona, vă rugăm să vizitați site-ul partenerului nostru Skyscanner.

TravelMax.ro