16 lucruri pe care trebuie să le faci în San Diego

În vizită la San Diego: care sunt cele mai bune lucruri de făcut și de văzut în acest oraș de pe coasta de vest a SUA?

Să mergem în California! San Diego este situat în cel mai sudic punct al coastei de vest a Statelor Unite, aproape de granița cu Mexicul. Cu peste 1,3 milioane de locuitori, este al optulea oraș ca mărime din țară și cel mai vizitat oraș de pe Coasta de Vest.

Vremea sa ideală și plajele lungi cu nisip alb promit momente de leneveală absolută. Pentru cei mai curioși, orașul este plin de tot felul de atracții, cartiere tipice, muzee și parcuri incredibile! San Diego este locul de naștere istoric al Californiei, un oraș cu multe de oferit și nu există riscul de a te plictisi. Împrejurimile sale sunt la fel de atractive și interesante de descoperit!

Vă întrebați ce să faceți în San Diego? E aici!

1. Satul Seaport

Satul Seaport

Credit foto: Flickr – Al_HikesAZ

Seaport Village este un complex comercial și de restaurante situat pe malul mării în centrul orașului San Diego. Este un loc minunat pentru a vă plimba de-a lungul docurilor și a portului de agrement și pentru a mânca. La sfârșit de săptămână, locul prinde viață cu o serie de spectacole de stradă și concerte.

2. Muzeul Pompierilor

Creat în 1962, acest muzeu marchează 100 de ani de istorie a pompierilor din San Diego. Este situat în cea mai veche stație de pompieri din oraș, ceea ce îi conferă farmec și autenticitate.

3. Orașul vechi

Orașul vechi

Credit foto: Flickr – Jasperdo

Acest cartier este numit pe bună dreptate, deoarece aici a început totul, când prima colonie spaniolă a sosit în California și s-a stabilit pe acest pământ. Deși este foarte turistic, acest cartier emană un caracter autentic și o atmosferă prietenoasă pe care trebuie să o vedeți dacă veniți să vizitați San Diego.

Acesta este locul în care Centrul de vizitare unde puteți cere o mulțime de informații și puteți planifica un tur ghidat, dar și Muzeul McCoy House care prezintă istoria vechiului Pueblo, La Casa de Machado y Stewart, clădirea Schoolhouse care a fost prima școală publică a orașului, sau sublima colecție de mașini de epocă din Grajdul Seeley.

4. Cartierul Gaslamp

Cartierul Gaslamp

Credit foto: Flickr – Kirk K

Mergeți să vizitați San Diego și căutați un loc unde să ieșiți și să petreceți? Apoi este la Cartierul Gaslamp că vă veți găsi fericirea! Cu cele 200 de restaurante, baruri clandestine și diverse concerte, acest cartier, cândva “rău”, a devenit unul dintre cele mai atractive locuri din oraș. Complet renovat, veți cădea sub vraja lămpilor cu gaz și a clădirilor victoriene. Spații verzi, teatre, divertisment stradal, baruri pline de viață… Îți va plăcea!

5. La Jolla

La Jolla

Credit foto: Shutterstock / Dancestrokes

Căutați ce să faceți în San Diego? Ce zici de un pic de shopping! Districtul de la Jolla – pronunțat “hoya” – este un cartier șic, cu o serie de magazine de lux, inclusiv pe Girard Avenue.

Dar relaxarea pe o plajă de nisip alb este, de asemenea, posibilă și foarte plăcută, deoarece este, de asemenea, un district balnear, cu o coastă care îți taie respirația, unde este posibil să faci drumeții. Veți găsi, de asemenea, Universitatea din California, precum și Acvariul din San Diego una dintre cele mai mari și mai frumoase de pe Coasta de Vest.

6. Meci de baseball la Petco Park

Petco Park Dacă încă vă întrebați ce să faceți în San Diego, vă sugerăm să vă cufundați în cultura americană și să asistați la un meci de baseball la Petco Park ! Aici trebuie să susții echipa Padres. Nu trebuie să înțelegeți regulile, ci doar să vă bucurați de atmosferă și să savurați un hot dog!

De remarcat Vă rugăm să rețineți că, în afara evenimentelor sportive, este posibil să faceți un tur ghidat al stadionului.

7. Las Americas Premium Outlets

Pasionații de modă sunt obligați să găsească ceva pe placul lor la Las Americas Premium Outlets situat în San Ysidro. Aceasta este partea de sud a orașului, la granița cu Mexicul. Aici sunt 125 de magazine care vând haine de toate mărcile (Levis, Nike, Tommy Hifigler…) care oferă reduceri cuprinse între 25 și 65%.

8. Templul Mormon

Dacă sunteți în căutarea a ceva de făcut în San Diego, nu uitați să vizitați frumosul Templul mormon din San Diego ! Situată în apropiere de cartierul La Jolla, această clădire din marmură albă imaculată este o minune arhitecturală veche de 26 de ani.

9. Migrația balenelor

Balena

Credit foto: Flickr – fortherock

Dacă vizitați San Diego între noiembrie și aprilie, atunci nu ratați această priveliște incredibilă! În această perioadă, mii de balene pleacă din Alaska spre Mexic și oferă un balet magic în largul coastelor californiene. Pentru a profita la maximum, alegeți o croazieră de observare a balenelor, sunt o mulțime de croaziere în San Diego!

10. Muzeul USS Midway

Muzeul Uss Midway

Credit foto: Flickr – Jasperdo

Nu uitați să mergeți la portul de agrement și să vizitați istoricul portavion USS Midway, acum transformat în muzeu despre Marina Statelor Unite. Programul include o vizită în dormitoare, în camerele ofițerilor, în sala motoarelor, o proiecție de videoclipuri istorice și chiar un simulator de zbor.

11. Parcul Balboa

Parcul Balboa Sentimentul hispanic al orașului San Diego este și mai evident în acest parc frumos. Veți fi copleșiți de frumusețea Casa de Balboa și piscina sa în inima parcului.

În timp ce vizitați parcul, puteți vizita, de asemenea, muzee frumoase, cum ar fi Muzeul Omului, Centrul de Știință sau Muzeul Aerului și Spațiului (similar cu Muzeul Intrepid Sea Air and Space din New York). Parcul are, de asemenea, o grădină zoologică magnifică de 40 de hectare, cu peste 650 de specii, și o splendidă grădină de trandafiri, unde puteți admira peste 130 de soiuri de trandafiri.

12. Deșertul Anza-Borrego

Anza-Borrego Vizitarea orașului San Diego înseamnă, de asemenea, descoperirea împrejurimilor sale. Situat la 2 ore distanță, aproape de granița cu Mexicul, deșertul din Anza-Borrego este cel mai mare parc de stat american. Puteți parcurge (dacă este posibil cu 4×4) cele 240.000 de hectare acoperite de canioane, cactuși și oaze incredibile! În plus, accesul este liber și puteți campa gratuit. Ideal pentru a te deconecta puțin de la oraș și de tumultul său!

13. Legoland

Legoland

Credit foto: Shutterstock / Hayk_Shalunts

Te întrebi ce să faci în San Diego cu copiii tăi? Mergeți spre nord, la aproximativ 40 de minute distanță, și vizitați parcul tematic de la Legoland ! Pe mai mult de 50 de hectare vă așteaptă 60 de atracții și atracții. Copiii tăi (și tu!) vor fi încântați să descopere peste 22.000 de modele Lego, într-un univers incredibil!

14. Tijuana

Tijuana

Credit foto: Shutterstock / ironwas

În doar o jumătate de oră puteți fi în Mexic, în celebrul oraș de Tijuana ! Pentru a face ce? Sincer, nimic grandios, puțin shopping, petreceri, să zicem că am fost în Mexic! Dar aveți grijă, unele părți ale orașului au o reputație proastă.

15. Coronado

Hotel Del Coronado Situat chiar vizavi de Centrul orașului este insula care închide golful San Diego. Ușor accesibilă, deoarece este legată de oraș printr-un pod – Podul Coronado – insula este renumită pentru hotelul său mitic cu o arhitectură uimitoare, Hotel del Coronado, și pentru plaja lungă cu nisip alb.

16. Mission Beach și Pacific Beach

Pacific Beach

Credit foto: Shutterstock / Oxana Militsina

A vizita San Diego înseamnă, de asemenea, să profiți de climatul blând californian pentru a face baloane pe plajă sau pentru a te cufunda în cultură și a face surf! Plaja Mission Beach și Pacific Beach sunt cele mai renumite plaje din oraș. Promenada de-a lungul Mission Beach este plăcută și relaxantă, fiind mărginită de magazine de surf. În timp ce Pacific Beach este foarte popular și plin de viață. Veți găsi o mulțime de cluburi de noapte, baruri și restaurante la modă!

Lasă un comentariu

TravelMax.ro