11 vile de lux de închiriat pe Riviera Franceză

Ce mod mai bun de a petrece o vacanță și de a vă bucura de regiune cu stil decât închiriind vile de lux pe Riviera Franceză?

Cu peisajele sale muntoase, litoralul limpede ca cristalul și văile luxuriante, Coasta de Azur este un vis devenit realitate. De la faimoasele sale stațiuni de la malul mării până la satele pitorești mai puțin cunoscute, puneți puțină strălucire în viața dumneavoastră închiriind o vilă pe Riviera Franceză. Iată o selecție a celor mai frumoase vile de lux de pe Riviera Franceză!

1. Vila Canaille – Cassis

Vila Canaille, Cassis

Credit foto: Villanovo

Buget : €€€€€
Plus de cazare : vedere la mare din toate camerele, în apropiere de Calanques

Renumit pentru apele sale limpezi și portul colorat, Cassis ascunde multe alte bijuterii. Printre vilele de lux de închiriat pe Riviera Franceză, Vila Canaille este una dintre ele. Cu volumele sale mari, oferă o priveliște uluitoare la mare.

Asigurați-vă că veți avea o vacanță liniștită în această clădire imensă pierdută între copaci. Descoperiți zona înconjurătoare, inclusiv Calanques, bucurați-vă de o plimbare cu barca în golf… La fața locului, leneviți lângă piscină, luați prânzul în aer liber sau încercați să vă antrenați în activitatea preferată a localnicilor: pétanque!

2. Vila La Réserve – Saint-Tropez

Vila La Réserve, Saint-Tropez

Credit foto: Airbnb

Buget: €€€€€
Plusul de locuințe : vedere la munte și la golf

Această vilă de lux, un amestec inteligent de stil provensal și facilități de top, dă tonul unui sejur în stil Saint-Tropez-.

După câteva lovituri pe terenul de tenis privat sau o baie în piscina imensă, puteți savura un suc de portocale pe terasă, admirând panorama somptuoasă. Dacă aveți chef, mergeți în inima orașului și hoinărește pe străzile pietruite din La Ponche. Luați loc într-una dintre faimoasele sale cafenele și gustați unele dintre specialitățile regiunii.

3. Vila Florale – Cannes

Vila Florale, Cannes

Credit foto: Villanovo

Buget : €€€€
Plus de cazare : locație ideală

Celebru în întreaga lume pentru festivalul său legendar, pentru simțul distracției și pentru plajele sale aurii, Cannes este una dintre cele mai populare destinații din Franța.

Vrei să fii o vedetă pentru un weekend? Clasată printre cele mai frumoase vile de lux de pe Coasta de Azur, această reședință elegantă vă pune în atmosferă. De la interiorul în tonuri calde, la terenul de tenis și grădina imensă cu piscină, veți avea stele în ochi.

4. Vila Jennifer – Antibes

Vilă de lux în Antibes

Credit foto: Airbnb

Buget : €€€€€
Plus de cazare : spațiul exterior, aproape de plaje

Situată ideal între Nisa și Cannes, această vilă de lux din Antibes este o mică bijuterie la câteva minute de centru și de plaje.

Bucurați-vă de atmosfera sa blândă și trăiți o experiență unică la adăpostul unei vegetații luxuriante. Petreceți momente privilegiate în interiorul său contemporan sau respirați aer proaspăt în exteriorul său fermecător.

5. Vila Saint Michel – Mougins

Villa Saint Michel, Mougins, Riviera Franceză

Credit foto: Airbnb

Buget : €€€€€
Plus de cazare : domeniul verde

Visezi la spații largi și servicii premium pentru sejurul tău? Vila Mougins este exact ceea ce aveți nevoie. Având în vedere domeniul său imens și camerele mari, veți avea cu siguranță nevoie de un GPS pentru a vă orienta.

Bucurați-vă de momente de singurătate în timp ce vă plimbați prin grădinile sale frumoase, vă adunați în salonul său magnific sau faceți o baie în piscina sa umbrită de copaci.

6. Vila Kalissa – La Croix Valmer

Villa Kalissa, Croix Valmer

Credit foto: Villanovo

Buget : €€€€€
Plus de cazare : vedere la mare

Bucurați-vă de sosirea vremii calde în această vilă de lux cu vedere la mare și la podgorii. Puteți lua prânzul la soare pe masa mare de lemn de pe terasă, să vă relaxați pe un șezlong lângă piscina infinită sau să faceți o baie relaxantă în jacuzziul mare, cu vedere la peisajul fantastic.

7. Domaine de l’Ansa – Vallauris

Domaine de l'Ansa, Vallauris

Credit foto: Airbnb

Buget: €€€€€
Plus de cazare : sală de gimnastică privată și sală de cinema

Cu unele dintre cele mai frumoase vile de lux de pe Coasta de Azur, Domaine de l’Ansa este tot ceea ce ați visat vreodată. Amplasat pe un deal din Vallauris, acesta oferă o vedere panoramică extraordinară la mare.

Bucurați-vă de un brunch Vă puteți bucura de un brunch la umbra măslinilor sau puteți face exerciții în sala de sport cu vedere la piscină. Seara, puteți să vă adunați în grădină la o pizza de casă și să priviți luminile din Cannes cum sclipesc în depărtare.

8. Vila China – Mouans-Sartoux

Vilă de lux în Mouans Sartoux, Vila China

Credit foto: Airbnb

Buget : €€€€€
Plus de cazare : acoperișul cu jacuzzi

Ce poate fi mai bun decât să închiriezi o vilă pe Riviera Franceză pentru un sejur idilic în sudul Franței? Împreună cu familia sau cu prietenii, bucurați-vă de o vacanță însorită într-o destinație frumoasă din apropiere de Cannes.

Relaxați-vă în interiorul luminos, încălziți-vă în saună sau bucurați-vă de răcoarea piscinei uriașe. Nu ezitați să explorați satul Mouans Sartoux, unde puteți fi fermecați de peisajele splendide.

9. Vila Dreamland – Saint-Tropez

Vila Dreamland, Saint Tropez

Credit foto: Airbnb

Buget: €€€€€
Plus de cazare : camere cu terase private

Bucurați-vă de o vacanță de vis într-o vilă de lux situată în inima unei proprietăți luxuriante din Saint-Tropez. Treziți-vă cu micul dejun în sala de mese în aer liber și bucurați-vă de o gură de aer proaspăt pe una dintre terasele private adiacente camerelor.

După aceea, savurați un pahar de șampanie pe acoperiș, unde puteți contempla o priveliște senzațională.

10. Vila 636 – Sainte-Maxime

Vilă de lux în Sainte-Maxime, vila 636

Credit foto: Airnb

Buget : €€€€€
Plus de cazare : vedere la mare

Porniți spre Saint-Maxime, lăsându-vă bagajele în acest cadru superb de lux. Beți un suc de portocale la umbra unui copac și petreceți-vă după-amiezile lenevind în camere sau pe unul dintre șezlongurile cu vedere la ocean.

La doar câțiva kilometri distanță, vă puteți plimba pe o porțiune de nisip cu flori sălbatice. Nu veți uita prea curând sudul.

11. Vila Camarat – Ramatuelle

Vila Camarat, Ramatuelle

Credit foto: Airbnb

Buget : €€€€€
Plus de cazare : piscină cu vedere la mare

Se apropie vara și vreți să găsiți perla rară printre vilele de lux de pe Riviera Franceză? Vila Camarat, situată în sublimul Rezervația Ramatuelle Acesta este un refugiu de liniște cu aromă mediteraneană, unde vă puteți reîncărca bateriile.

Vă puteți bucura de un mic dejun continental în fiecare dimineață înainte de a vă relaxa pe terasă sau pe malul apei. Bucurați-vă de ore întregi de vedere spectaculoasă la mare.

Lasă un comentariu

TravelMax.ro